Dywaniki klubowe - wybieramy wzor
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Ziom nie załamuj mnieDzida pisze:A że kwadratowe? Może jakieś zaogkrąglone rogi, poza tym nasze dywaniki mają wyrafinowane kształty
Rozumiem, że to szkice tylko?
Banan pisze:Tyko mem takie pytanie czy będą też dziurki w dywaniku kierowcy żeby go przykręcić?
To są dodatkowe koszta rzędu 20zł więc nie wiem czy będą zwolennicy.Maro(R) pisze:apropo na małych dywanikach z tyłu znaczek "H" by siadł ...
Cena kompletu 95 zł w takim układzie wzrosłaby do 115 zł. Wg mnie odpada.
- pierwsze pytanie - patrz pierwsza odpowiedź do Dzidy.qpx pisze:czy te dywaniki będą jakoś ciekawie wyprofilowany, czy będą typu, shit z tesco??? No i mam nadzieje, ze materiał z jakiego będa wykonane, nie będzie, za bardzo sztywny, za bardzo giętkie, nie będą sie kruszyc i takie tam, ściemy, i jaki będzie koszt kompletu??
- materiał - welur z pod spodu z jakimś piankowo-gumowym materiałem
- pół giętkie pół twarde
- dywaniki się nie kruszą
- cena kompletu 95 zł / wysyłka gratis
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

łoo ziomku kochany Zlewiku ty mój

Nie musisz się chwalić oryginalnymi dywanikami, ponieważ ja także posiadam takowe, ale wrodzona skromność do rzeczy nabytych nie pozwala mi się nimi chwalić
Hahha
A tak na poważnie. Co do wyprofilowania - cud majonez malina.
Co do znaczka H z tyłu...... AAAAAAAA... 115 to tylko psychiczna granica, która wydaje się duża. Bo cóż to jest 20 złotych za +40 do LanSu? Niektórzy będą w stanie dołożyć, niektórzy nie. Ale nie powinno być jakiegoś mega problemu z podziałem tego. Chociaż jakieś skromne "H" na tył popieram

Nie musisz się chwalić oryginalnymi dywanikami, ponieważ ja także posiadam takowe, ale wrodzona skromność do rzeczy nabytych nie pozwala mi się nimi chwalić
A tak na poważnie. Co do wyprofilowania - cud majonez malina.
Co do znaczka H z tyłu...... AAAAAAAA... 115 to tylko psychiczna granica, która wydaje się duża. Bo cóż to jest 20 złotych za +40 do LanSu? Niektórzy będą w stanie dołożyć, niektórzy nie. Ale nie powinno być jakiegoś mega problemu z podziałem tego. Chociaż jakieś skromne "H" na tył popieram
Ostatnio zmieniony 2007-09-19, 20:39 przez Dzida, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Zlewik a gdyby tak cały napis bokiem postawic tzn jak otwierasz drzwi sobie to napis jest centralnie do Ciebie na samym boku dywanika tak mniej wiecej po środku. Mam nadzieję, że wiesz o co mi biega 
Ostatnio zmieniony 2007-09-19, 20:59 przez TomekWawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
No tak by bylo pieknie, super pomysl, tylko tak to widzeJKL pisze:Dokładnie o toZlewiK pisze:Wrzuciłem 3 wzór. O to mniej więcej Ci chodziło ?
Pytanie czy chcemy ten napis w tym miejscu bo prawda jest taka, że on się schowa pod fotel... A jakby go dać pionowo na zewnętrznych bokach? Otwierasz drzwi a tam napis przodem do wsiadającego? Takie moje luźne rozmyślania...
Ja też mam oryginalne dywaniki i dywanik kierocwy ma dwie dziurki w otoczce plastykowej i z podłogi wystają dwa bolce z gwintem do których mogę przykręcić dywanik. Jak dywanik jest bez dziurek to wtedy odstaje sporo.ZlewiK pisze:Banan pisze:Tyko mem takie pytanie czy będą też dziurki w dywaniku kierowcy żeby go przykręcić?dziurki ? przykręcić ? do czego ? jak będą wyprofilowane odpowiednio to nie powinny się przemieszczać. Jeżdżą bez dziurek dywaniki w preludzie starego wykonane przez tego gościa, są dobrze dopasowane i nie przemieszczają się. Mnie jakość zadowala.