Dywaniki klubowe - wybieramy wzor

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Które dwa wzory dywaników podobają Ci się najbardziej ?

Wzór 1
53
22%
Wzór 2
22
9%
Wzór 3
13
5%
Wzór 4
73
30%
Wzór 5
12
5%
Wzór 6
9
4%
Wzór 7
4
2%
Wzór 8
27
11%
Wzór 9
27
11%

Liczba głosów: 240

G-Unit
#Civic4g Member

Post autor: G-Unit »

Dla mnie wzór numer 1 jest najlepszy. Tylko logo Hondy zmieniłbym na te kanciate ;)
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
Awatar użytkownika
tfidos
#Civic4g Member

Post autor: tfidos »

ano :) wzor jeden dla mnie wymiata tylko trzeba by umiescic napisy i logo troche wyzej :) zeby bylo widac a nie pod fotelem!

no i jak z profilowaniem dywanikow?
EJ2: mix D15B7+D16Z6 :)
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

Dzida pisze:A że kwadratowe? Może jakieś zaogkrąglone rogi, poza tym nasze dywaniki mają wyrafinowane kształty ;)

Rozumiem, że to szkice tylko? :)
Ziom nie załamuj mnie :luka: oczywiście że wyprofilowane... kwadratowe to do Żuka nie wiem czy by się nadawały... mam przecież oryginalne dywaniki w swojej i będę robił jeszcze przymiarki wszelakiej maści by były idealnie spasowane.
Banan pisze:Tyko mem takie pytanie czy będą też dziurki w dywaniku kierowcy żeby go przykręcić?
:zdziwko: dziurki ? przykręcić ? do czego ? jak będą wyprofilowane odpowiednio to nie powinny się przemieszczać. Jeżdżą bez dziurek dywaniki w preludzie starego wykonane przez tego gościa, są dobrze dopasowane i nie przemieszczają się. Mnie jakość zadowala.
Maro(R) pisze:apropo na małych dywanikach z tyłu znaczek "H" by siadł ...
To są dodatkowe koszta rzędu 20zł więc nie wiem czy będą zwolennicy.
Cena kompletu 95 zł w takim układzie wzrosłaby do 115 zł. Wg mnie odpada.
qpx pisze:czy te dywaniki będą jakoś ciekawie wyprofilowany, czy będą typu, shit z tesco??? No i mam nadzieje, ze materiał z jakiego będa wykonane, nie będzie, za bardzo sztywny, za bardzo giętkie, nie będą sie kruszyc i takie tam, ściemy, i jaki będzie koszt kompletu??
- pierwsze pytanie - patrz pierwsza odpowiedź do Dzidy.
- materiał - welur z pod spodu z jakimś piankowo-gumowym materiałem
- pół giętkie pół twarde :oczami:
- dywaniki się nie kruszą
- cena kompletu 95 zł / wysyłka gratis
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

łoo ziomku kochany Zlewiku ty mój
Obrazek
Nie musisz się chwalić oryginalnymi dywanikami, ponieważ ja także posiadam takowe, ale wrodzona skromność do rzeczy nabytych nie pozwala mi się nimi chwalić :hyhy: :rotfl: :hyhy: :rotfl: :D Hahha

A tak na poważnie. Co do wyprofilowania - cud majonez malina.

Co do znaczka H z tyłu...... AAAAAAAA... 115 to tylko psychiczna granica, która wydaje się duża. Bo cóż to jest 20 złotych za +40 do LanSu? Niektórzy będą w stanie dołożyć, niektórzy nie. Ale nie powinno być jakiegoś mega problemu z podziałem tego. Chociaż jakieś skromne "H" na tył popieram :cwaniak:
Ostatnio zmieniony 2007-09-19, 20:39 przez Dzida, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Post autor: TomekWawa »

Zlewik a gdyby tak cały napis bokiem postawic tzn jak otwierasz drzwi sobie to napis jest centralnie do Ciebie na samym boku dywanika tak mniej wiecej po środku. Mam nadzieję, że wiesz o co mi biega :hyhy:
Ostatnio zmieniony 2007-09-19, 20:59 przez TomekWawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

JKL pisze:
ZlewiK pisze:Wrzuciłem 3 wzór. O to mniej więcej Ci chodziło ?
Dokładnie o to :ok:
Pytanie czy chcemy ten napis w tym miejscu bo prawda jest taka, że on się schowa pod fotel... A jakby go dać pionowo na zewnętrznych bokach? Otwierasz drzwi a tam napis przodem do wsiadającego? Takie moje luźne rozmyślania...
No tak by bylo pieknie, super pomysl, tylko tak to widze :hyhy:
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Widze Bombel ze podzielasz zdanie:)
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Maro(R)
#Civic4g Member

Post autor: Maro(R) »

dokładnie :-) tak się składa, że wożę czasami z tyłu znajomych :-) Myślę, że byłby to dobry pomysł po drugie nie każdy musi zamawiać ten znaczek :)
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

TomekWawa, jakbyś czytał uważnie to byś wiedział że JKL już o tym pisał.

Dwa kolejne wzorki.

Wzór 4
Obrazek

Wzór 5
Obrazek
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
grajos
#Civic4g Member

Post autor: grajos »

mnie sie 4 podoba :D
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Zwaracam honor 4 jest suuuuper
Awatar użytkownika
Banan
#Civic4g Member

Post autor: Banan »

ZlewiK pisze:
Banan pisze:Tyko mem takie pytanie czy będą też dziurki w dywaniku kierowcy żeby go przykręcić?
:zdziwko: dziurki ? przykręcić ? do czego ? jak będą wyprofilowane odpowiednio to nie powinny się przemieszczać. Jeżdżą bez dziurek dywaniki w preludzie starego wykonane przez tego gościa, są dobrze dopasowane i nie przemieszczają się. Mnie jakość zadowala.
Ja też mam oryginalne dywaniki i dywanik kierocwy ma dwie dziurki w otoczce plastykowej i z podłogi wystają dwa bolce z gwintem do których mogę przykręcić dywanik. Jak dywanik jest bez dziurek to wtedy odstaje sporo.
Zablokowany