Japońska gra Level-R
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Ja tam od początku gram bez z angielszczenia i nie mam problemów z grą, poza tym gra i tak już jest w połowie po angielsku.
Jutro, tzn. dzisiaj wieczorkiem na pewno zagram, dam znać wcześniej na SpamBoxie
Jutro, tzn. dzisiaj wieczorkiem na pewno zagram, dam znać wcześniej na SpamBoxie
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
Wie ktoś jak wyłączyć "antyaiazing"? Robiłem wczoraj formata i jak zainstalowałem grę to automatycznie się włączył, a wcześniej go nie było jak grałem. Nie muszę mówić, że bardzo spowalnia grę.
01:01
Już chyba wiem, bo zrobiłem.
01:01
Już chyba wiem, bo zrobiłem.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
-
jaryjr76
jak sie zalogowac do gry?
Siemka. Mam taki problem. Zassalem gierke, zassalem patcha. Montuje zangielszczenie lacznie z nowym exekiem. Gdy odpalam na angielskiem exeku wyskakuje blad windows "aplikacja zostala zakonczona". Gdy odpalam gre na orginalnych plikach, gra sie odpala, wyskakuje okienko jak mniemam do logowania. Sa dwie linijki do wypelnienia i jedno pole wyboru. jest kursor w ksztalcie myszki z migajacym na czerwono lewym klawiszem. niestety w pole wypelnienia nie moge nic wpisac!! Ani ID ani hasla. Po prawej sa trzy ikonki. klikajac na pierwsza nic sie nie dzieje. Klikajac na druga gra wychodzi do windowsa. Trzecia ikonka jest nieaktywna. co dalej panowie??
O to że jest old version 
Znam rozwiązanie ale nie mam możliwości realizacji.
Trzeba na wrzucić do folderu z grą oryginalny plik levelr.exe i odpalić grę - wtedy odpali się update. I po update wrzucamy podmieniony plik zangielszczenia i powinno hulać. Problem w tym, że ja oryginalnego pliku levelr nie posiadam...
Znam rozwiązanie ale nie mam możliwości realizacji.
Trzeba na wrzucić do folderu z grą oryginalny plik levelr.exe i odpalić grę - wtedy odpali się update. I po update wrzucamy podmieniony plik zangielszczenia i powinno hulać. Problem w tym, że ja oryginalnego pliku levelr nie posiadam...
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
-
jaryjr76
Gra sie updateuje ale jest inny problem. Po update znikaja wszystkie napisy na orginalnych plikach. Przy probie zangielszczenia i po podmianie pliku exe wystepuje blad windows. Trzeba poczekac na kolejny update.
Pytanie. Czy kto ma dostep do tutoriala, tzn do jego opisu. Poniewaz nie ma napisow w grze Moze gdzies jest opis tutoriala, tzn co pokoleii naciskac zeby przejsc tutorial?
Pytanie. Czy kto ma dostep do tutoriala, tzn do jego opisu. Poniewaz nie ma napisow w grze Moze gdzies jest opis tutoriala, tzn co pokoleii naciskac zeby przejsc tutorial?
-
dyder