I URODZINY CIVIC4G.pl !!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
jestem nowy i nikt mnie nie zna ale staram sie jak moge 
ale tez reszcie forumowiczow wszystkiego naj a sobie najszybszej jak sie da naprawy hani

ale tez reszcie forumowiczow wszystkiego naj a sobie najszybszej jak sie da naprawy hani
Ostatnio zmieniony 2007-02-14, 16:59 przez cash, łącznie zmieniany 1 raz.
NO NO roczek juz... kurde tak to szybko minęło. Wiem, że jestem na forum nie od pocszątku ale baaardzo się cieszę, że na nie trafiłem. Kopalnia wiedzy na tematy wiadomo jakiego autka
no i nie tylko. Wielu wspaniałych ludków z którymi można pogawędzić o wszystkim.

W pracy w Niemczech!!! W Polsce co 2 tygodnie
A Hania odpoczywa!

-
Dedosik
Z okazji urodzin naszego forum życzę wszystkiego co najlepsze, niech wasze ukochane Hanie będą coraz to młodsze
a ich stan techniczny coraz to lepszy
Natomiast z okazji Walentynek, wszystkim zarejestrowanym paniom spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego "naj"

Natomiast z okazji Walentynek, wszystkim zarejestrowanym paniom spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego "naj"
Ostatnio zmieniony 2007-02-15, 03:24 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
czerwona, niska i szeroka
Dzięki koledze "MUZG" z prelude3web
, za oświecenie mnie, iż istnieje tak świetne forum jak te. Nie jestem tu od początku, ale myślę, że już się dobrze zaklimatyzowałem i w następnym roku działania forum dam z siebie jeszcze więcej jak w tym
Z okazji rocznicy:
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
:devilred: 
, za oświecenie mnie, iż istnieje tak świetne forum jak te. Nie jestem tu od początku, ale myślę, że już się dobrze zaklimatyzowałem i w następnym roku działania forum dam z siebie jeszcze więcej jak w tym
Z okazji rocznicy:
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
Co fakt to fakt, udzielałem się w zyciu już na kilku farach (ale raczej o inej tematyce - zainteresowanym polecam wpisać zayonnc w google) i powiem, że na żadnym nie było takiego klimatu jak tu.
I tu szczególne gratulacje należą się Twórcy\om i moderacji - na prawdę gratuluję chłopaki - bo wiem co to za męczarnia, takie sprzątanie...po mnie zresztą też
Oczywiście gratki też dla userów - za ciekawe dyskusje i tworzenie klimatu.
jednym emotkiem
no dobra dwa wyszły
pozdrawiam
I tu szczególne gratulacje należą się Twórcy\om i moderacji - na prawdę gratuluję chłopaki - bo wiem co to za męczarnia, takie sprzątanie...po mnie zresztą też
jednym emotkiem
pozdrawiam
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku