I URODZINY CIVIC4G.pl !!!!!!!!!!!!

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
krist
#Civic4g Member

Post autor: krist »

Wszystkiego Najlepszego dla uczęszczających na forum jak i dla tych, co tworzą to forum, bo przecież bez nich nie byłoby niczego ;) Dzięki i jeszcze raz, Wszystkiego Najlepszego :urodziny: :urodziny: :urodziny: :hurra: :hurra: :hurra: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
hmm D13B2 :)
Awatar użytkownika
Ola
#Civic4g Member

Post autor: Ola »

jedyne takie miejsce i najlepsze dzisiaj taki szczególny dzień więc :love: :jdm: :jupi: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :piwkowanie: :hurra:
Życie to....... OeS
Nigdy nie wiesz co jest za zakrętem:)
cash
#Civic4g Member

Post autor: cash »

jestem nowy i nikt mnie nie zna ale staram sie jak moge :D
ale tez reszcie forumowiczow wszystkiego naj a sobie najszybszej jak sie da naprawy hani :D
:love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
Ostatnio zmieniony 2007-02-14, 16:59 przez cash, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Gratuluje sobie, gratuluję wam, gratuluje tobie, gratuluje mężczyznom, gratuluje paniom, gratuluje dorosłym, gratuluję niepełnoletnim, gratuluję obecny, jak i nie...
:hyhy:
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
Qjawa
#Civic4g Member

Post autor: Qjawa »

NO NO roczek juz... kurde tak to szybko minęło. Wiem, że jestem na forum nie od pocszątku ale baaardzo się cieszę, że na nie trafiłem. Kopalnia wiedzy na tematy wiadomo jakiego autka :D :D :D no i nie tylko. Wielu wspaniałych ludków z którymi można pogawędzić o wszystkim. :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :love: :love: :love: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie:
W pracy w Niemczech!!! W Polsce co 2 tygodnie :( :( :( A Hania odpoczywa!

Obrazek
Dedosik

Post autor: Dedosik »

i ja też życze wszystkiego najlepszego, dla użytkowników i tworzących to forum, i pozdrawiam serdecznie :) :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko:
:zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :pijaki: :pijaki:
:pijaki: :piwkowanie: :piwkowanie: :pijaki: :pijaki: :zdrowko:
Ostatnio zmieniony 2007-02-14, 16:58 przez Dedosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tom
#Civic4g Member

Post autor: Tom »

Z okazji urodzin naszego forum życzę wszystkiego co najlepsze, niech wasze ukochane Hanie będą coraz to młodsze :) a ich stan techniczny coraz to lepszy :]

Natomiast z okazji Walentynek, wszystkim zarejestrowanym paniom spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego "naj" :zawstydzony:

:serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Ostatnio zmieniony 2007-02-15, 03:24 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
czerwona, niska i szeroka
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

Dzięki koledze "MUZG" z prelude3web
, za oświecenie mnie, iż istnieje tak świetne forum jak te. Nie jestem tu od początku, ale myślę, że już się dobrze zaklimatyzowałem i w następnym roku działania forum dam z siebie jeszcze więcej jak w tym ;)

Z okazji rocznicy: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:

:miotacz: :devilred: :piwkowanie:
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
Awatar użytkownika
Randal
#Civic4g Friend

Post autor: Randal »

Aby forum rosło w siłę i było niezawodne jak nasze hondy!!!!!
:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :love: :urodziny: :love: :love: :urodziny: :love: :urodziny: :love: :urodziny: :love: :love: :love: :urodziny: :urodziny: :love: :love:
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Awatar użytkownika
matx2
#Civic4g Member

Post autor: matx2 »

:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :jedzonko: :jedzonko: :jedzonko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

Post autor: zayonnc »

Co fakt to fakt, udzielałem się w zyciu już na kilku farach (ale raczej o inej tematyce - zainteresowanym polecam wpisać zayonnc w google) i powiem, że na żadnym nie było takiego klimatu jak tu.

I tu szczególne gratulacje należą się Twórcy\om i moderacji - na prawdę gratuluję chłopaki - bo wiem co to za męczarnia, takie sprzątanie...po mnie zresztą też :rotfl: Oczywiście gratki też dla userów - za ciekawe dyskusje i tworzenie klimatu.
jednym emotkiem :urodziny: :love: no dobra dwa wyszły :rotfl:
pozdrawiam
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Awatar użytkownika
bArTrOzE
#Civic4g Member
Auto:: ED6
Silnik:: D15B2

Post autor: bArTrOzE »

:padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam:

Eh... Pamiętam jak dziś post o nowym forum na H3M. Jako dumny właściciel 4G wpadłem, zarejestrowałem się.
Wprawdzie do najaktywniejszych nie należę, ale ale....

100latek :) :urodziny:
ODPOWIEDZ