Jaka trasa?

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
oktan
#Civic4g Member

Jaka trasa?

Post autor: oktan »

Tak sobie szukałem i nie znalazłem więc zakładam.Z tego co widzę jest NAS w Polsce trochę i czasami się przemieszczamy na większe odległości.A jak wygląda stan dróg i stopień zaawansowania remontów to każdy wie :przestraszony: Więc może w imię wspólnoty byśmy sobie pomagali w planowaniu jak najdogodniejszego przejazdu?
Wybieram się w poniedziałek do Zakopanego.Jadę z Sandomierza.Na wakacjach droga Tarnów-Kraków zajęła mi 3 godziny :cenzura: Proszę się nie śmiać.Czy coś się zmieniło?PZDR
Ostatnio zmieniony 2007-02-03, 18:16 przez oktan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DzIki
#Civic4g Member

Post autor: DzIki »

jako ze mieszkam w tarnowie ,a w krakowie byłem w zeszłym tygodniu 4 razy to moge powiedziec jedynie tyle ze przy normalnej jeździe około 1,5 h. Najszybciej ,pchając sie gdzie sie tylko da , nie zeszłem poniżej 1h .
ED7 D16A9
EJ2 D15B7
ED6 D16A9
EG3 D13Z6
EJ6 B16A2
B13 SR20DE
N15 SR20DEH
N14 SR20DE
P11 SR20DEH
P10 SR20DE
ED6 D15B2 MPFI
N14 GTi SSS
P10 SR20DE
Awatar użytkownika
oktan
#Civic4g Member

Wielkie dzięki.PZDR
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Trasę Tarnów - Kraków (IMO jedna z gorszych w Polsce) jest do ominięcia i skrócenie czasu przejazdu o połowe.

Jadąc od strony Tarnowa byłaby duża rzeźba i dużo kilometrów do nadgonienia żeby zrobić objazdd, najrozsądniej jest zboczyć z trasy w Brzesku/Jodłówce/Rzezawie/Bochni (łapać mapy:D) i kierować się na kłaj, wylecimy w krakowie przy hucie. Nie trzeba znać drogi jak już wyjedziemy z Bochni bo są znaki itp, droga dobra, nie drziurawa no i tranzyt do Krakowa niesamowity.

Więcej ni pomogę bo bliżej Tarnowa bywam rzadko, ale i tak omijamy cały korek przed wlotem do Wieliczki/Krakowa :D
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
Khacker
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Khacker »

Najszybciej (Kraków-Tarnów) przez Szczurową, nadrabia się jakieś 20km ale czasowo to najlepsza. Jedyny minus (ale duży) to stan dróg - są słabe!!!

W drugą stronę, Kraków-Katowice to przez Olkusz (jak jest w miarę luźno to 40 minut). Chyba że kogoś stac na zapłacenie 12zł za autostrade to wtedy A4 :)
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Khacker pisze:Najszybciej (Kraków-Tarnów) przez Szczurową
Tam narazie drogi są fatalne... Po prostu rzeź. Wiedza z dzisiaj, więc wybierajcie się tylko pustymi autkami i tylko jak się nie spieszycie :D
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
oktan
#Civic4g Member

No to teraz mam aż za dużo wiadomości :rotfl: Tylko co wybrać ;) Sie pomyśli a na razie dzięki.PZDR
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Jak coś to ja rejony Bochni mam opanowane :D
Awatar użytkownika
oktan
#Civic4g Member

no to znowu zadam pytanie, tym razem Rzeszów.Mam być rano a nie lubię wstawać za wcześnie.Bardzo rozkopany jest?PZDR
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

oktan pisze:no to znowu zadam pytanie, tym razem Rzeszów.Mam być rano a nie lubię wstawać za wcześnie.Bardzo rozkopany jest?PZDR
Rzeszów wogóle nie jest rozkopany ziom ;) W tamtym roku zrobili wszystkie drogi. :padam:

Lublin - Rzeszów - żadnych większych remontów, oprócz odcinka zfrezowanej drogi Polichna - Modliborzyce. Ostatnio przejechałem w czasie 1 h 30 min /170km/.

Kraków - Rzeszów - nie mam pojęcia... :)
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
Awatar użytkownika
Sebisz111
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Sebisz111 »

Kraków-Tarnów rozkopana !!!
Od Łapczyct do Tarnowa masakra ! Co chwile zwężenia remonty mostów!
Ogólnie czas przejazdu tego odcinka to nawet 1-1,5h
Od Tarnowa do Rzeszowa bez większych utrudnień !
Szerokiej drogi !!
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
oktan
#Civic4g Member

dzięki panowie
ODPOWIEDZ