Wybieram się w poniedziałek do Zakopanego.Jadę z Sandomierza.Na wakacjach droga Tarnów-Kraków zajęła mi 3 godziny
Jaka trasa?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Jaka trasa?
Tak sobie szukałem i nie znalazłem więc zakładam.Z tego co widzę jest NAS w Polsce trochę i czasami się przemieszczamy na większe odległości.A jak wygląda stan dróg i stopień zaawansowania remontów to każdy wie
Więc może w imię wspólnoty byśmy sobie pomagali w planowaniu jak najdogodniejszego przejazdu?
Wybieram się w poniedziałek do Zakopanego.Jadę z Sandomierza.Na wakacjach droga Tarnów-Kraków zajęła mi 3 godziny
Proszę się nie śmiać.Czy coś się zmieniło?PZDR
Ostatnio zmieniony 2007-02-03, 18:16 przez oktan, łącznie zmieniany 1 raz.
jako ze mieszkam w tarnowie ,a w krakowie byłem w zeszłym tygodniu 4 razy to moge powiedziec jedynie tyle ze przy normalnej jeździe około 1,5 h. Najszybciej ,pchając sie gdzie sie tylko da , nie zeszłem poniżej 1h .
ED7 D16A9
EJ2 D15B7
ED6 D16A9
EG3 D13Z6
EJ6 B16A2
B13 SR20DE
N15 SR20DEH
N14 SR20DE
P11 SR20DEH
P10 SR20DE
ED6 D15B2 MPFI
N14 GTi SSS
P10 SR20DE
EJ2 D15B7
ED6 D16A9
EG3 D13Z6
EJ6 B16A2
B13 SR20DE
N15 SR20DEH
N14 SR20DE
P11 SR20DEH
P10 SR20DE
ED6 D15B2 MPFI
N14 GTi SSS
P10 SR20DE
Trasę Tarnów - Kraków (IMO jedna z gorszych w Polsce) jest do ominięcia i skrócenie czasu przejazdu o połowe.
Jadąc od strony Tarnowa byłaby duża rzeźba i dużo kilometrów do nadgonienia żeby zrobić objazdd, najrozsądniej jest zboczyć z trasy w Brzesku/Jodłówce/Rzezawie/Bochni (łapać mapy:D) i kierować się na kłaj, wylecimy w krakowie przy hucie. Nie trzeba znać drogi jak już wyjedziemy z Bochni bo są znaki itp, droga dobra, nie drziurawa no i tranzyt do Krakowa niesamowity.
Więcej ni pomogę bo bliżej Tarnowa bywam rzadko, ale i tak omijamy cały korek przed wlotem do Wieliczki/Krakowa
Jadąc od strony Tarnowa byłaby duża rzeźba i dużo kilometrów do nadgonienia żeby zrobić objazdd, najrozsądniej jest zboczyć z trasy w Brzesku/Jodłówce/Rzezawie/Bochni (łapać mapy:D) i kierować się na kłaj, wylecimy w krakowie przy hucie. Nie trzeba znać drogi jak już wyjedziemy z Bochni bo są znaki itp, droga dobra, nie drziurawa no i tranzyt do Krakowa niesamowity.
Więcej ni pomogę bo bliżej Tarnowa bywam rzadko, ale i tak omijamy cały korek przed wlotem do Wieliczki/Krakowa
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Rzeszów wogóle nie jest rozkopany ziomoktan pisze:no to znowu zadam pytanie, tym razem Rzeszów.Mam być rano a nie lubię wstawać za wcześnie.Bardzo rozkopany jest?PZDR
Lublin - Rzeszów - żadnych większych remontów, oprócz odcinka zfrezowanej drogi Polichna - Modliborzyce. Ostatnio przejechałem w czasie 1 h 30 min /170km/.
Kraków - Rzeszów - nie mam pojęcia...
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board