Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Powiadamianie mailowe naprawione. Dzieki za info !! A w galerii masz knefle:
« Wstecz - Dalej » Rozumiem że chodzi ci o zamienienie tylko wyrazów. Zaraz sie tym pobawie aczkolwiek raczej nie bedzie to takie łatwe, gdyz akura te 2 wyrazy sa brane z głównego pliku jezykowego i wtedy bedziesz miał wszedzie zamiast wstecz to dalej

« Wstecz - Dalej » Rozumiem że chodzi ci o zamienienie tylko wyrazów. Zaraz sie tym pobawie aczkolwiek raczej nie bedzie to takie łatwe, gdyz akura te 2 wyrazy sa brane z głównego pliku jezykowego i wtedy bedziesz miał wszedzie zamiast wstecz to dalej
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Wiec tak zamienic sie wyrazów nie udało - niestety nie jest to takie proste....
Dodałem za to mapke google, która po 2 dniach meczarni zaczeła w pełni działać (bład byl w niezamknietej petli w stylach :chytry: ). Mapka jest dostepna tutaj:
http://www.civic4g.pl/forum/google_map. ... 6f7be6493e
Zmienieł ciutke menu pod nagłówkiem - mysle ze takie poprawy estetyczne i tekstowe troszke usprawnia poroszanie sie po forum i polepsza jego wyglad. Zmieniłem tez kilka rzeczy w tabeli z informacjami na stronie głównej i statystykami.
Dodatkowo w shoutboxie dodałem menu wyboru emontków - teraz wszedzie po zmianie emontków widac pełny zasów emontów a nie trza jeździc suwakiem. dodatkowo shoutbox jest odswiezany automatycznie co 25 sekund
I po kliknieciu w nicka pisze sie on nam w oknie wpisywania wiadomosci - tak jak na forum.
Obecnie pracuje nad guziczkiem OT dla tych co lubia pisac nie na temat
Sama funkcja:
juz działa jednak mam problemy jeszcze z guziczkiem OT, ale mysle ze na dniach problem rozwiaze
.
[OT]A tak prezentowac sie bedą teksty nie na temat
[/OT]
Pozdro - DODi
Dodałem za to mapke google, która po 2 dniach meczarni zaczeła w pełni działać (bład byl w niezamknietej petli w stylach :chytry: ). Mapka jest dostepna tutaj:
http://www.civic4g.pl/forum/google_map. ... 6f7be6493e
Zmienieł ciutke menu pod nagłówkiem - mysle ze takie poprawy estetyczne i tekstowe troszke usprawnia poroszanie sie po forum i polepsza jego wyglad. Zmieniłem tez kilka rzeczy w tabeli z informacjami na stronie głównej i statystykami.
Dodatkowo w shoutboxie dodałem menu wyboru emontków - teraz wszedzie po zmianie emontków widac pełny zasów emontów a nie trza jeździc suwakiem. dodatkowo shoutbox jest odswiezany automatycznie co 25 sekund
Obecnie pracuje nad guziczkiem OT dla tych co lubia pisac nie na temat
Kod: Zaznacz cały
[OT]Tutaj wpisujemy tekst OT[/OT][OT]A tak prezentowac sie bedą teksty nie na temat
Pozdro - DODi
- Marcel ED7
- #Civic4g Member
Caly czas mi chodzi po glowie ze jak BYBYLO jakies ciekawie INTRO .To Super
Nowi i GOSCIE jak by wchodzil na nasza stronke to
. A potem jeszcze moze jakas muzyczka do posluchania jak kto lubi do wyboru
To zostaj w glowie cos takiego i sie o tym rozpowiada ze jest taka stronka a jaka fajna ZYWA
Pomysl o tym DODi 
Ostatnio zmieniony 2006-03-29, 07:23 przez Marcel ED7, łącznie zmieniany 1 raz.
ZLOT BORSK
1 Miejsce w konkursie na najnizsze auto zlotu
2 Miejsce w konkursie sprawnosciewym kierwca i auto zlotu
2 Miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 4
1 Miejsce w konkursie na najciekawszy projekt
3 Miejsce na najladniejsze auto zlotu
a ja uwazam ze mamy najlepsza strone specyfikujaca sie w jednym modelu, nawet dzis w robocie kumpel ktory ma Civica 5g powiedzial mi: szkoda ze do mojej hondy nie ma takiej fajnej strony, ogolnie uwazam ze DODi odwalil kawal dobrej roboty i nawet strona www.civic4g.com do nas nie urąga:))
Intro we flashu byłoby bardzo wskazane w przyszłosci i chyba nad tym pomyslimy.Marcel ED7 pisze:Caly czas mi chodzi po glowie ze jak BYBYLO jakies ciekawie INTRO .To Super![]()
![]()
Nowi i GOSCIE jak by wchodzil na nasza stronke to
![]()
![]()
. A potem jeszcze moze jakas muzyczka do posluchania jak kto lubi do wyboru
![]()
![]()
To zostaj w glowie cos takiego i sie o tym rozpowiada ze jest taka stronka a jaka fajna ZYWA
![]()
![]()
Pomysl o tym DODi
Ale pomysl jest jak naj OK i nawet myslałem juz nad tym, tylko nie mma jeszcze pomysłu
jak guziczek OT zacznie działać ok to napewno znajdzie sie w szybkiej odpowiedzi, bo narazie dalej pisze mi po kliknieciu w niego: "undefined"tfidos pisze:a moze by tak dodac taki guziczek do szybkiej odpowiedzi z tym OT ?
wh00per i Sebisz111 - dzieki za miłe słowa, ale wiesz - to ze mamy teraz nie znaczy ze bedziemy miec w przyszłosci - dlatego musimy cały czas sie rozijac !!!
oj DODi, nie pierdziel farmazonowDODi pisze:to ze mamy teraz nie znaczy ze bedziemy miec w przyszłosci
Stronke jaka mamy kazdy widzie, mi prywatnie podoba sie o wiele bardziej niz www.civic4g.com.
Jednak wiadomo, ze popularnosc i ogolna opinie o stronie buduje to forum. Nie wiem jak wam ale mi tutaj bardzo odpowiada, czuje sie jak u siebie w domu
Nie ma tutaj chorej atmosfery i tylko tak trzeba trzymac
no i emotki fajne sa
EJ2: mix D15B7+D16Z6 
Mi sie osobiscie BARDZO podoba. Bylem wczesniej na Civic Klub, ale tam nie ma takiejtfidos pisze:oj DODi, nie pierdziel farmazonowDODi pisze:to ze mamy teraz nie znaczy ze bedziemy miec w przyszłosci
Nie wiem jak wam ale mi tutaj bardzo odpowiada, czuje sie jak u siebie w domu![]()
Nie ma tutaj chorej atmosfery i tylko tak trzeba trzymac no i emotki fajne sa
atmosfery
A Civic4g.com po zmianie wygladu wcale mi sie nie podobatfidos pisze:...mi prywatnie podoba sie o wiele bardziej niz www.civic4g.com.
Budujmy zatem wspolnie nasze imperium i zasłyńmy w całej polsce jako najpopularniejsitfidos pisze:Jednak wiadomo, ze popularnosc i ogolna opinie o stronie buduje to forum.
CIVIC Rulez!
U mnie właśnie gra:
<script type="text/javascript" src="http://www.otwieramy.pl/baner_otwieramy ... "></script>
U mnie właśnie gra:

<script type="text/javascript" src="http://www.otwieramy.pl/baner_otwieramy ... "></script>
- Marcel ED7
- #Civic4g Member
Kedar
Budujmy zatem wspolnie nasze imperium i zasłyńmy w całej polsce jako najpopularniejsi
Jesten za i musze dodac ze to najberdziej przyjazna stronka i klub wszystko to mozna zawdzieczac ATMOSFERZE jaka tu panuje i TAK TRZYMAC OBY TAK DALEJ

Budujmy zatem wspolnie nasze imperium i zasłyńmy w całej polsce jako najpopularniejsi
Jesten za i musze dodac ze to najberdziej przyjazna stronka i klub wszystko to mozna zawdzieczac ATMOSFERZE jaka tu panuje i TAK TRZYMAC OBY TAK DALEJ
ZLOT BORSK