Strona/forum i jego ewolucja !

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
wh00per
#Civic4g Member

Post autor: wh00per »

jest super tylko mam 2 ale:
1. nie dostaje juz maili informujacych o odp na forum:((
2.w galeri przy przegladaniu orazow mogl bys zamienic wstecz na dalej i odwrotnie o zeby zobaczyc nastepne zdjecie musze wcisnac wstecz

to tyle:))
Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: DODi »

Powiadamianie mailowe naprawione. Dzieki za info !! A w galerii masz knefle:

« Wstecz - Dalej » Rozumiem że chodzi ci o zamienienie tylko wyrazów. Zaraz sie tym pobawie aczkolwiek raczej nie bedzie to takie łatwe, gdyz akura te 2 wyrazy sa brane z głównego pliku jezykowego i wtedy bedziesz miał wszedzie zamiast wstecz to dalej :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Wiec tak zamienic sie wyrazów nie udało - niestety nie jest to takie proste....

Dodałem za to mapke google, która po 2 dniach meczarni zaczeła w pełni działać (bład byl w niezamknietej petli w stylach :chytry: ). Mapka jest dostepna tutaj:

http://www.civic4g.pl/forum/google_map. ... 6f7be6493e

Zmienieł ciutke menu pod nagłówkiem - mysle ze takie poprawy estetyczne i tekstowe troszke usprawnia poroszanie sie po forum i polepsza jego wyglad. Zmieniłem tez kilka rzeczy w tabeli z informacjami na stronie głównej i statystykami.

Dodatkowo w shoutboxie dodałem menu wyboru emontków - teraz wszedzie po zmianie emontków widac pełny zasów emontów a nie trza jeździc suwakiem. dodatkowo shoutbox jest odswiezany automatycznie co 25 sekund :D I po kliknieciu w nicka pisze sie on nam w oknie wpisywania wiadomosci - tak jak na forum.

Obecnie pracuje nad guziczkiem OT dla tych co lubia pisac nie na temat :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: Sama funkcja:

Kod: Zaznacz cały

[OT]Tutaj wpisujemy tekst OT[/OT]
juz działa jednak mam problemy jeszcze z guziczkiem OT, ale mysle ze na dniach problem rozwiaze ;).

[OT]A tak prezentowac sie bedą teksty nie na temat ;)[/OT]

Pozdro - DODi :cwaniak:
Awatar użytkownika
tfidos
#Civic4g Member

Post autor: tfidos »

[OT]a moze by tak dodac taki guziczek do szybkiej odpowiedzi z tym OT ?[/OT] :hyhy:
EJ2: mix D15B7+D16Z6 :)
Awatar użytkownika
Marcel ED7
#Civic4g Member

Post autor: Marcel ED7 »

Caly czas mi chodzi po glowie ze jak BYBYLO jakies ciekawie INTRO .To Super :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nowi i GOSCIE jak by wchodzil na nasza stronke to :szok: :szok: :szok:. A potem jeszcze moze jakas muzyczka do posluchania jak kto lubi do wyboru :rotfl: :rotfl: :rotfl: To zostaj w glowie cos takiego i sie o tym rozpowiada ze jest taka stronka a jaka fajna ZYWA :szok: :szok: :szok: Pomysl o tym DODi :padam:
Ostatnio zmieniony 2006-03-29, 07:23 przez Marcel ED7, łącznie zmieniany 1 raz.
ZLOT BORSK
1 Miejsce w konkursie na najnizsze auto zlotu
2 Miejsce w konkursie sprawnosciewym kierwca i auto zlotu
2 Miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 4
1 Miejsce w konkursie na najciekawszy projekt
3 Miejsce na najladniejsze auto zlotu
Awatar użytkownika
wh00per
#Civic4g Member

Post autor: wh00per »

a ja uwazam ze mamy najlepsza strone specyfikujaca sie w jednym modelu, nawet dzis w robocie kumpel ktory ma Civica 5g powiedzial mi: szkoda ze do mojej hondy nie ma takiej fajnej strony, ogolnie uwazam ze DODi odwalil kawal dobrej roboty i nawet strona www.civic4g.com do nas nie urąga:))
Awatar użytkownika
Sebisz111
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Sebisz111 »

wh00per pisze: ogolnie uwazam ze DODi odwalil kawal dobrej roboty
Jestem z tobą whOOper ;)
Kawał solidnej roboty :D
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Marcel ED7 pisze:Caly czas mi chodzi po glowie ze jak BYBYLO jakies ciekawie INTRO .To Super :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nowi i GOSCIE jak by wchodzil na nasza stronke to :szok: :szok: :szok:. A potem jeszcze moze jakas muzyczka do posluchania jak kto lubi do wyboru :rotfl: :rotfl: :rotfl: To zostaj w glowie cos takiego i sie o tym rozpowiada ze jest taka stronka a jaka fajna ZYWA :szok: :szok: :szok: Pomysl o tym DODi :padam:
Intro we flashu byłoby bardzo wskazane w przyszłosci i chyba nad tym pomyslimy.
Ale pomysl jest jak naj OK i nawet myslałem juz nad tym, tylko nie mma jeszcze pomysłu ;)

tfidos pisze:a moze by tak dodac taki guziczek do szybkiej odpowiedzi z tym OT ?
jak guziczek OT zacznie działać ok to napewno znajdzie sie w szybkiej odpowiedzi, bo narazie dalej pisze mi po kliknieciu w niego: "undefined"

wh00per i Sebisz111 - dzieki za miłe słowa, ale wiesz - to ze mamy teraz nie znaczy ze bedziemy miec w przyszłosci - dlatego musimy cały czas sie rozijac !!!

:zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko:
Awatar użytkownika
tfidos
#Civic4g Member

Post autor: tfidos »

DODi pisze:to ze mamy teraz nie znaczy ze bedziemy miec w przyszłosci
oj DODi, nie pierdziel farmazonow ;)
Stronke jaka mamy kazdy widzie, mi prywatnie podoba sie o wiele bardziej niz www.civic4g.com.
Jednak wiadomo, ze popularnosc i ogolna opinie o stronie buduje to forum. Nie wiem jak wam ale mi tutaj bardzo odpowiada, czuje sie jak u siebie w domu :P
Nie ma tutaj chorej atmosfery i tylko tak trzeba trzymac :hyhy:
no i emotki fajne sa ;)
EJ2: mix D15B7+D16Z6 :)
Awatar użytkownika
Kedar
#Civic4g Member

Post autor: Kedar »

tfidos pisze:
DODi pisze:to ze mamy teraz nie znaczy ze bedziemy miec w przyszłosci
oj DODi, nie pierdziel farmazonow ;)

Nie wiem jak wam ale mi tutaj bardzo odpowiada, czuje sie jak u siebie w domu :P
Nie ma tutaj chorej atmosfery i tylko tak trzeba trzymac no i emotki fajne sa ;)
Mi sie osobiscie BARDZO podoba. Bylem wczesniej na Civic Klub, ale tam nie ma takiej
atmosfery :)
tfidos pisze:...mi prywatnie podoba sie o wiele bardziej niz www.civic4g.com.
A Civic4g.com po zmianie wygladu wcale mi sie nie podoba :zalamany: Wczesniej bylo duzo lepiej. To forum jest wymiatacz :!:
tfidos pisze:Jednak wiadomo, ze popularnosc i ogolna opinie o stronie buduje to forum.
Budujmy zatem wspolnie nasze imperium i zasłyńmy w całej polsce jako najpopularniejsi :!:
CIVIC Rulez!

U mnie właśnie gra: Obrazek

<script type="text/javascript" src="http://www.otwieramy.pl/baner_otwieramy ... "></script>
Awatar użytkownika
Marcel ED7
#Civic4g Member

Post autor: Marcel ED7 »

Kedar
Budujmy zatem wspolnie nasze imperium i zasłyńmy w całej polsce jako najpopularniejsi

Jesten za i musze dodac ze to najberdziej przyjazna stronka i klub wszystko to mozna zawdzieczac ATMOSFERZE jaka tu panuje i TAK TRZYMAC OBY TAK DALEJ :padam: :rotfl: :padam: :rotfl:
ZLOT BORSK
1 Miejsce w konkursie na najnizsze auto zlotu
2 Miejsce w konkursie sprawnosciewym kierwca i auto zlotu
2 Miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 4
1 Miejsce w konkursie na najciekawszy projekt
3 Miejsce na najladniejsze auto zlotu
Awatar użytkownika
Al_Azabi
#Civic4g Member

Post autor: Al_Azabi »

dla mnie jest to pierwsze forum gdzie poanuje taka atmosfera i życzliwość!!!!!!

wszystko wspaniale się rozwija, wszyscy wiemy dzięki komu:
DODi jesteś WIELKI :padam: :padam: :padam:
Aby istnieć, trzeba uczestniczyć.
ODPOWIEDZ