Co dalej z TSJ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Co dalej z TSJ?
TSJ już udowodnił zainteresowanym, że potrafi bez zająknięcia kłamać w żywe oczy (przykład: podrabianie listów przewozowych) i jeszcze wmawiać, że ten kto mu to wytknie, to próbuje go "oczernić".. udowodnił też jak głęboko w dupie ma swoich klientów ciągle odwlekając terminy i zrzucając winę na cały świat
a co do formy: jak jest uszkodzona oryginalna dokładka, to się ją najpierw naprawia lub robi formę i robi poprawki na formie, a nie wpieprza ludziom tekst "tak było i cieszcie się że łaskawie raczyłem wam skopiować ten ochłap"
mimo że nie miałem nieprzyjemności się z TSJ zmagać jako klient, to choćby te dokładki/maski były złotem pokrywane, to bym nie wziął
a co do formy: jak jest uszkodzona oryginalna dokładka, to się ją najpierw naprawia lub robi formę i robi poprawki na formie, a nie wpieprza ludziom tekst "tak było i cieszcie się że łaskawie raczyłem wam skopiować ten ochłap"
mimo że nie miałem nieprzyjemności się z TSJ zmagać jako klient, to choćby te dokładki/maski były złotem pokrywane, to bym nie wziął
dawno temu udowodnił takze ze jest cwaniakiem,gburem no i kretynem kompletnym o czym swiadczy ostatni post na tej stronie
http://www.honda-crx.info/forum/viewtop ... c&start=30
i kolejne forum
http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=6361& ... sj&start=0
http://www.honda-crx.info/forum/viewtop ... c&start=30
i kolejne forum
http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=6361& ... sj&start=0
Co za koleś,najbardziej smieszne jest to jego straszenie ,,jak masz problem przyjedz do Łodzi'' Trzeba byc poprostu wporzadku i tyle a jak trafisz na takiego cwaniaka jak ty to jeszcze poł polski przyjedzie ci wpier
spuścić i taki bedzie final. Obserwuje temat z ciekawosci i non toper widze tylko ublizanie, Debilu ,baranie,cymbale itp Ja od tego czlowieka napewno nic bym nie zakupil i bardzo sie ciesze ze nie mialem z nim okazji robic interesow.Moim zdaniem tematu nie ma co ciagnac dalej kazdy kto poczytal widzi z kim ma do czynienia. A TSJ bedzie ciagle sie bronil dalej ze jest rzetelnym i uczciwym sprzedawca szanujacym swoich klientow i nazywaniem ich od Cymbałów itp.
Ostatnio zmieniony 2011-12-28, 20:42 przez Macias89, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiadomość
Temat wiadomości: re
Od: TSJ
Wysłano: 2011-12-28, 00:15
Do: remek
Odpowiedz z cytatem Usuń wiadomość
Masz na dzień dobry w pysk ode mnie za ten podpis na chu...j coś piszesz skoro nie dotyczy cie temat leszczu
Temat wiadomości: re
Od: TSJ
Wysłano: 2011-12-28, 00:15
Do: remek
Odpowiedz z cytatem Usuń wiadomość
Masz na dzień dobry w pysk ode mnie za ten podpis na chu...j coś piszesz skoro nie dotyczy cie temat leszczu
Tylko w temacie piszą jak zawsze ci co nic nie kupili
więc o czym tu pisać
Remek ja poczekam cierpliwie do 30 na ciebie.
Ani mi antyreklamy nie robisz ani nic więc pisz sobie ile chcesz bo mnie to buja
Kultura dostosowana do poziomu odbiorcy
Remek ja poczekam cierpliwie do 30 na ciebie.
665863407
długo to czytałeś zanim odpisałeś ,obserwowałem co robiszTSJ pisze:Tylko w temacie piszą jak zawsze ci co nic nie kupiliwięc o czym tu pisać
Remek ja poczekam cierpliwie do 30 na ciebie.Ani mi antyreklamy nie robisz ani nic więc pisz sobie ile chcesz bo mnie to buja
![]()
jak juz mówiłem jutro ci odpowiem na pw czy bedę
ale tak czy inaczej nie odpuszcze czy to teraz czy pózniej poznania ciebie
takich ludzi nie ma wielu ze jak mu leją na pysk to myśli ze deszcz pada......
Mi jako obserwatorowi glownie chodzi o twoje odp na zarzuty (obrazanie niezadowolonych klientow) Jesli ktos chce byc profesionalnym sprzedawca zawsze klient jest dla niego jak pan.Nie oceniam twoich towarow bo nic u ciebie nie zakupilem oceniam jako postronna osoba twoje podejscie do osob ktorzy cos u ciebie nabyli.Kazdy ma inna mentalnosc i jedenemu nie zależy a drugi dba o swoj pozytywny wizerunek,wrzucac i ublizac mozna sobie ile wlezie ale czy o to wtym tak naprawde chodzi??Pozdrawiam
Tylko podstawowa sprawa że hejter remek nic nie kupił tylko pierdoli jak potłuczony więc dla którego klienta nie miły jestemMacias89 pisze:Mi jako obserwatorowi glownie chodzi o twoje odp na zarzuty (obrazanie niezadowolonych klientow) Jesli ktos chce byc profesionalnym sprzedawca zawsze klient jest dla niego jak pan.Nie oceniam twoich towarow bo nic u ciebie nie zakupilem oceniam jako postronna osoba twoje podejscie do osob ktorzy cos u ciebie nabyli.Kazdy ma inna mentalnosc i jedenemu nie zależy a drugi dba o swoj pozytywny wizerunek,wrzucac i ublizac mozna sobie ile wlezie ale czy o to wtym tak naprawde chodzi??Pozdrawiam
Już urlopu nie dostajeszremek pisze:długo to czytałeś zanim odpisałeś ,obserwowałem co robiszTSJ pisze:Tylko w temacie piszą jak zawsze ci co nic nie kupiliwięc o czym tu pisać
Remek ja poczekam cierpliwie do 30 na ciebie.Ani mi antyreklamy nie robisz ani nic więc pisz sobie ile chcesz bo mnie to buja
![]()
Kultura dostosowana do poziomu odbiorcy![]()
jak juz mówiłem jutro ci odpowiem na pw czy bedęwszystko od urlopu zależy
ale tak czy inaczej nie odpuszcze czy to teraz czy pózniej poznania ciebie![]()
takich ludzi nie ma wielu ze jak mu leją na pysk to myśli ze deszcz pada......
Rozpierdalasz mnie
Dobrze jestem złym nie uczciwym sprzedawca a teraz spierdalaj spać bo już cie czytać nie mogę
665863407
Temat zostal oczyszczony i Mod o tym informowal stad nie moge ci przytoczyc w tym dziale ludzi bo zostalo usunięte.Wazne aby ludzie odzyskali swja kase i mysle ze nie byloby tematuTylko podstawowa sprawa że hejter remek nic nie kupił tylko pierdoli jak potłuczony więc dla którego klienta nie miły jestem![]()
Ostatnio zmieniony 2011-12-29, 01:46 przez Macias89, łącznie zmieniany 2 razy.
myślę ze Pan TSJ juz nie odpisze
właśnie się z nim pożegnalismy
a i tak bylismy za długo cierpliwi
właśnie się z nim pożegnalismy
a i tak bylismy za długo cierpliwi
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
tankian poszło piwo. od siebie dodam jeszcze ze zareklamowałem go odpowiednio na forum evo na którym takze robi wały i ludzie dobijaja sie do niego, bo albo czegoś nie wysłał albo wysłał coś innego i teraz juz tel. nie odbiera
i to chyba na tyle w tym temacie skoro dostał bana 
przepraszam za out ale tyle co napisałem o nim w jego ogłoszeniu zaraz zmienil tytuł ogloszonka na DO ZAMKNIECIA
przepraszam za out ale tyle co napisałem o nim w jego ogłoszeniu zaraz zmienil tytuł ogloszonka na DO ZAMKNIECIA