Co dalej z TSJ?

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
soldi
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: Co dalej z TSJ?

Post autor: soldi »

TSJ już udowodnił zainteresowanym, że potrafi bez zająknięcia kłamać w żywe oczy (przykład: podrabianie listów przewozowych) i jeszcze wmawiać, że ten kto mu to wytknie, to próbuje go "oczernić".. udowodnił też jak głęboko w dupie ma swoich klientów ciągle odwlekając terminy i zrzucając winę na cały świat

a co do formy: jak jest uszkodzona oryginalna dokładka, to się ją najpierw naprawia lub robi formę i robi poprawki na formie, a nie wpieprza ludziom tekst "tak było i cieszcie się że łaskawie raczyłem wam skopiować ten ochłap"

mimo że nie miałem nieprzyjemności się z TSJ zmagać jako klient, to choćby te dokładki/maski były złotem pokrywane, to bym nie wziął
ObrazekObrazek
modyfikacje ECU obd0/obd1 || przeróbki wiązek samochodowych || strojenie obd0/obd1
Awatar użytkownika
remek
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: remek »

dawno temu udowodnił takze ze jest cwaniakiem,gburem no i kretynem kompletnym o czym swiadczy ostatni post na tej stronie :rotfl:
http://www.honda-crx.info/forum/viewtop ... c&start=30
i kolejne forum
http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=6361& ... sj&start=0
Awatar użytkownika
Macias89
#Civic4g Member

Post autor: Macias89 »

Co za koleś,najbardziej smieszne jest to jego straszenie ,,jak masz problem przyjedz do Łodzi'' Trzeba byc poprostu wporzadku i tyle a jak trafisz na takiego cwaniaka jak ty to jeszcze poł polski przyjedzie ci wpier :cenzura: spuścić i taki bedzie final. Obserwuje temat z ciekawosci i non toper widze tylko ublizanie, Debilu ,baranie,cymbale itp Ja od tego czlowieka napewno nic bym nie zakupil i bardzo sie ciesze ze nie mialem z nim okazji robic interesow.Moim zdaniem tematu nie ma co ciagnac dalej kazdy kto poczytal widzi z kim ma do czynienia. A TSJ bedzie ciagle sie bronil dalej ze jest rzetelnym i uczciwym sprzedawca szanujacym swoich klientow i nazywaniem ich od Cymbałów itp.
Ostatnio zmieniony 2011-12-28, 20:42 przez Macias89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

...::Honda Civic D14A1 + Honda CBR 600F::...
Awatar użytkownika
remek
#Civic4g Member
Kontakt:

Wiadomość
Temat wiadomości: re
Od: TSJ
Wysłano: 2011-12-28, 00:15
Do: remek
Odpowiedz z cytatem Usuń wiadomość
Masz na dzień dobry w pysk ode mnie za ten podpis na chu...j coś piszesz skoro nie dotyczy cie temat leszczu

to jego 1 pw. do mnie :rotfl: ,jak nie leszczu to pajacu kultura na wysokim poziomie
Awatar użytkownika
TSJ
#Civic4g Member

Post autor: TSJ »

Tylko w temacie piszą jak zawsze ci co nic nie kupili :) więc o czym tu pisać

Remek ja poczekam cierpliwie do 30 na ciebie. :) Ani mi antyreklamy nie robisz ani nic więc pisz sobie ile chcesz bo mnie to buja :D
Kultura dostosowana do poziomu odbiorcy :oczami:
665863407
Awatar użytkownika
remek
#Civic4g Member
Kontakt:

TSJ pisze:Tylko w temacie piszą jak zawsze ci co nic nie kupili :) więc o czym tu pisać

Remek ja poczekam cierpliwie do 30 na ciebie. :) Ani mi antyreklamy nie robisz ani nic więc pisz sobie ile chcesz bo mnie to buja :D
długo to czytałeś zanim odpisałeś ,obserwowałem co robisz :)
jak juz mówiłem jutro ci odpowiem na pw czy bedę :) wszystko od urlopu zależy
ale tak czy inaczej nie odpuszcze czy to teraz czy pózniej poznania ciebie :hurra:
takich ludzi nie ma wielu ze jak mu leją na pysk to myśli ze deszcz pada......
Awatar użytkownika
Macias89
#Civic4g Member

Mi jako obserwatorowi glownie chodzi o twoje odp na zarzuty (obrazanie niezadowolonych klientow) Jesli ktos chce byc profesionalnym sprzedawca zawsze klient jest dla niego jak pan.Nie oceniam twoich towarow bo nic u ciebie nie zakupilem oceniam jako postronna osoba twoje podejscie do osob ktorzy cos u ciebie nabyli.Kazdy ma inna mentalnosc i jedenemu nie zależy a drugi dba o swoj pozytywny wizerunek,wrzucac i ublizac mozna sobie ile wlezie ale czy o to wtym tak naprawde chodzi??Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
TSJ
#Civic4g Member

Post autor: TSJ »

Macias89 pisze:Mi jako obserwatorowi glownie chodzi o twoje odp na zarzuty (obrazanie niezadowolonych klientow) Jesli ktos chce byc profesionalnym sprzedawca zawsze klient jest dla niego jak pan.Nie oceniam twoich towarow bo nic u ciebie nie zakupilem oceniam jako postronna osoba twoje podejscie do osob ktorzy cos u ciebie nabyli.Kazdy ma inna mentalnosc i jedenemu nie zależy a drugi dba o swoj pozytywny wizerunek,wrzucac i ublizac mozna sobie ile wlezie ale czy o to wtym tak naprawde chodzi??Pozdrawiam
Tylko podstawowa sprawa że hejter remek nic nie kupił tylko pierdoli jak potłuczony więc dla którego klienta nie miły jestem :zawstydzony:
remek pisze:
TSJ pisze:Tylko w temacie piszą jak zawsze ci co nic nie kupili :) więc o czym tu pisać

długo to czytałeś zanim odpisałeś ,obserwowałem co robisz :)
jak juz mówiłem jutro ci odpowiem na pw czy bedę :) wszystko od urlopu zależy
ale tak czy inaczej nie odpuszcze czy to teraz czy pózniej poznania ciebie :hurra:
takich ludzi nie ma wielu ze jak mu leją na pysk to myśli ze deszcz pada......
Już urlopu nie dostajesz :hurra: czuje się zawiedziony bohaterze przez monitor :rotfl:
Rozpierdalasz mnie :rotfl: obserwowałeś swój debilizm w lusterku chyba skąd sie tacy idioci jak ty biorą :mur:
Dobrze jestem złym nie uczciwym sprzedawca a teraz spierdalaj spać bo już cie czytać nie mogę
665863407
Awatar użytkownika
Macias89
#Civic4g Member

Tylko podstawowa sprawa że hejter remek nic nie kupił tylko pierdoli jak potłuczony więc dla którego klienta nie miły jestem :zawstydzony:
Temat zostal oczyszczony i Mod o tym informowal stad nie moge ci przytoczyc w tym dziale ludzi bo zostalo usunięte.Wazne aby ludzie odzyskali swja kase i mysle ze nie byloby tematu ;)
Ostatnio zmieniony 2011-12-29, 01:46 przez Macias89, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tankian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Tankian »

myślę ze Pan TSJ juz nie odpisze
właśnie się z nim pożegnalismy
a i tak bylismy za długo cierpliwi
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016

Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Awatar użytkownika
remek
#Civic4g Member
Kontakt:

tankian poszło piwo. od siebie dodam jeszcze ze zareklamowałem go odpowiednio na forum evo na którym takze robi wały i ludzie dobijaja sie do niego, bo albo czegoś nie wysłał albo wysłał coś innego i teraz juz tel. nie odbiera :wstyd: i to chyba na tyle w tym temacie skoro dostał bana :)
przepraszam za out ale tyle co napisałem o nim w jego ogłoszeniu zaraz zmienil tytuł ogloszonka na DO ZAMKNIECIA :hurra:
Awatar użytkownika
soldi
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: soldi »

nie ma co zamykać, gówno zawsze wypływa ;)

http://www.jdm-option.pl/forum/viewtopi ... 19f#147135
ObrazekObrazek
modyfikacje ECU obd0/obd1 || przeróbki wiązek samochodowych || strojenie obd0/obd1
Zablokowany