tlumik koncowy poprzeczny gdzie i za ile?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
tlumik koncowy poprzeczny gdzie i za ile?
Siemanko, interesuje mnie kupno tlumika poprzecznego przelotowego do mojego ed, najlepiej aby byl mega cichy,moze byc i twin loop, podajcie jakies adresy mailowe do firm ktore wykonuja takie rzeczy i przykladowe ceny o ile ktos zna, bo chyba bede zmienial swego skunka,pozdrawiam
Re: tlumik koncowy poprzeczny gdzie i za ile?
Hahaha, jednak za głośno?
Możesz poszukać na allegro tłumików, ale chyba najlepszą opcją jest poprzeczny mtech.
Możesz poszukać na allegro tłumików, ale chyba najlepszą opcją jest poprzeczny mtech.
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...
Jest BMW!
ppiotrek nie za glosno,poprostu mam jednego policjanta w miescie co mi wiecznie wytyka ten tlumik, i zwraca mi po raz 3 uwage zebym jezdzil wolniej albo cos z tym zrobil bo poleci dowod,wkurza mnie ten gosc, bo sie do niczego przyczepic nie moze tylko do wydechu, wczoraj 4 policjantow ogladalo moja civ i szukali zaczepki to tylko ten jeden menda do tlumika sie przyczepil, a mlode pieski podchwyca temat co z nim staly i przy kazdej kontroli beda mnie wkurzac za ten tlumik z zazdrosci, a wiem ze bedzie sie mnie prostak czepial dalej bo przy 1 kontroli mi gadal ze "1 raz zabiore dowod, 2gi raz zabiore, 3x az sie tlumik uciszy "
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Jeździsz z silencer'em? Kurde no, Skunk ma jakąś homologacje? Musi mieć! Ile masz decybeli na tym skunku z/bez wkładki? Niech się czepną kogoś innego 
Polecam el-tec'a, chociaż go nie mam
Polecam el-tec'a, chociaż go nie mam
codziennie jezdze z wkladka,bez wkladki to halas jak na lotnisku, homologacje? hehe ma tylko wspawana tabliczke znamionowa z jakimis nr seryjnymi, nie mierzylem glosnosci ale chyba to zrobie za okolo miesiac, najpierw zrobie przeglad a pozniej powiem dla goscia zeby mi zmierzyl glosnosc wydechu, calosc chcialbym uwiecznic w pliku avi. i w razie kontroli albo pokazac filmik albo cos, bo policjant mnie smieszy i wkurza za razem, bo sie uczepil jak kleszcz dupy
bez pomiaru sonometrem to może sobie gadać że dowód zabierze. tyle jego.
jaram się starymi rupieciami
zanim kupiłem HKSa dzwoniłem do wlasciciela firmy M tech poprzeczny przelod do edka mial kosztowac 450 pln nierdzewa
Many would say Ef will always be King. Keep it JDM
może zabrać dowód na słuch, wystarczy że w pokwitowaniu wpisze " Uzasadnione przypuszczenie nadmiernego hałasu zewnętrznego"flejm pisze:bez pomiaru sonometrem to może sobie gadać że dowód zabierze. tyle jego.
ja niestety tak miałem,
dokładnie, jak ja straciłem dowód przez wydech to tak było wpisane na kwitkunogaj pisze:może zabrać dowód na słuch, wystarczy że w pokwitowaniu wpisze " Uzasadnione przypuszczenie nadmiernego hałasu zewnętrznego"flejm pisze:bez pomiaru sonometrem to może sobie gadać że dowód zabierze. tyle jego.
ja niestety tak miałem,i myślę coby nie przyspawać jakiejś homologacji od jakiegoś seryjnego tłumika
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
A co ci da ta homologacja. Jak ci się homologowany ( seryjny ) wydech wypali i jest za głośny to też ci mogą zabrać dowód.nogaj pisze: i myślę coby nie przyspawać jakiejś homologacji od jakiegoś seryjnego tłumika
nie no nie bede takich nr robil, wole zmienic wydech na cichszy i pozbyc sie problemow, bo pala mi nie odpusci, jak juz 2x sie przyprol za to samo to wiem ze za 3x zabierze mi dowod,a po co mam ladowac tylko kase w dowody i przeglady, i potwierdza sie znowu powiedzenie ze z *****mi nie wygrasz
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Jeszcze nie miałem do czynienia z dżentelmenami, ale mój jest wypalony i wiem jaki to jest hałasmax666 pisze:A co ci da ta homologacja. Jak ci się homologowany ( seryjny ) wydech wypali i jest za głośny to też ci mogą zabrać dowód.nogaj pisze: i myślę coby nie przyspawać jakiejś homologacji od jakiegoś seryjnego tłumika