!!!! KOSZULKI KLUBOWE !!!! KASA ZBIERANA DO KON LIPCA !

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
Dzidziuś
#Civic4g Member

Re: !!!! KOSZULKI KLUBOWE !!!!

Post autor: Dzidziuś »

ja sie tez na to pisze.wplace po 10-tym maja.pozdro jezyk
alufelgi-700zl.audio-1000zl.jazda civ4g-bezcenne.
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Post autor: Yankol »

Co jest qrwa :cenzura: :wsciekly: :?: :?:
Gdzie są wpłaty od osób które wpisały się na listę? Wpłaciło dopiero 11? Mam prośbę do adminów (lub jeżyk do Ciebie) żeby wysłać wszystkim PW o wpłacie do jakiegoś dnia pod groźbą nawet bana - bo po ch*j się wpisujesz jak nie masz zamiaru zapłacić? Wpisuje się - wpłacam kasę. Nie mam kasy (nie wiem, mamusia nie dała kieszonkowego, nie mam na paliwo itp ściemnianie) to się nie wpisuje i nie zabieram czasu. A tak trzeba teraz czekać na jednego z drugim gamoniem żeby łaskawie wpłacili. Niech wyjdzie mniejszy nakład koszulek, mogę dopłacić $ jak będzie trzeba (myślę, że inni którym zależy i również chcą otrzymać koszulkę też) ale niech one będą jak jest pora na chodzenie w krótkim rękawku. Bo ch*j mi po koszulce w grudniu...
A poza tym może warto by się było zastanowić nad jakąś weryfikacją osób kupujących koszulki bo jak widać chyba nie wszyscy zasługują na ich noszenie (mam tu na myśli osoby które mają to w dupie - bo właśnie za to uważam brak wpłaty od x czasu).
:!: Tyle w temacie :!:
Cham, prostak i je*any służbista.
Pablo75
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Pablo75 »

mam nadzieje, że lato sie nie skończy? Na zlot by sie przydały :)
4Gen Grupa Poznań

Nie badź żyła, oddaj krew.
http://www.honorowi.com/
Awatar użytkownika
jezyk_05
#Civic4g Member

Post autor: jezyk_05 »

admin moze wyslac grupowe pw, z powiadomieniem rowniez na maila, tak by bylo najlepiej i moze wkoncu by sie cos ruszylo :kwasny:
qsh86
#Civic4g Member

Post autor: qsh86 »

Yankol pisze:Co jest qrwa :cenzura: :wsciekly: :?: :?:
Gdzie są wpłaty od osób które wpisały się na listę? Wpłaciło dopiero 11? Mam prośbę do adminów (lub jeżyk do Ciebie) żeby wysłać wszystkim PW o wpłacie do jakiegoś dnia pod groźbą nawet bana - bo po ch*j się wpisujesz jak nie masz zamiaru zapłacić? Wpisuje się - wpłacam kasę. Nie mam kasy (nie wiem, mamusia nie dała kieszonkowego, nie mam na paliwo itp ściemnianie) to się nie wpisuje i nie zabieram czasu. A tak trzeba teraz czekać na jednego z drugim gamoniem żeby łaskawie wpłacili. Niech wyjdzie mniejszy nakład koszulek, mogę dopłacić $ jak będzie trzeba (myślę, że inni którym zależy i również chcą otrzymać koszulkę też) ale niech one będą jak jest pora na chodzenie w krótkim rękawku. Bo ch*j mi po koszulce w grudniu...
A poza tym może warto by się było zastanowić nad jakąś weryfikacją osób kupujących koszulki bo jak widać chyba nie wszyscy zasługują na ich noszenie (mam tu na myśli osoby które mają to w dupie - bo właśnie za to uważam brak wpłaty od x czasu).
:!: Tyle w temacie :!:
Popieram :kwasny:
Obrazek
..........
"Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
Awatar użytkownika
EsCoNe
#Civic4g Member

Post autor: EsCoNe »

To jest jakaś masakra. Ile czasu można zbierać pare złotych na koszulke ? Ludzie...Ruszcie się !!!!!
Marcin_Bielsko
#Civic4g Member

Post autor: Marcin_Bielsko »

Też popieram to co Yankol napisał... Również mogę dopłacić kilka złotych, żeby te koszulki już poszły w ruch... Ciągle zaglądam jak tam postępy i za każdym razem to samo...
k.mikolaj
#Civic4g Friend

Post autor: k.mikolaj »

no i staneło na 25 sztukach :(
JaReKK
#Civic4g Member

Post autor: JaReKK »

Ja się pisze na jedna XL
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Post autor: Yankol »

Może byśmy w końcu coś zrobili? Będzie już ok 20 wpłat, Jeżyk jak możesz to przelicz na nowo, ile wyjdzie koszulka dla jednej osoby przy takiej ilości chętnych, daj znać, zrobimy dopłaty i ruszamy z tematem. A osoby które się wpisały i nie wpłaciły kasy najlepiej zbanować na jakiś czas - może to im da do myślenia.
Pozdrawiam normalnych...
Cham, prostak i je*any służbista.
Awatar użytkownika
jezyk_05
#Civic4g Member

Post autor: jezyk_05 »

ok spoko dowiem sie czy bedzie mozliwosc zrobienia mniejszej ilosci sztuk i pewnie jutro dam znac co i jak w temacie ;)
Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

Post autor: bencol »

:ok:
ODPOWIEDZ