!!!! KOSZULKI KLUBOWE !!!! KASA ZBIERANA DO KON LIPCA !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: !!!! KOSZULKI KLUBOWE !!!!
ja sie tez na to pisze.wplace po 10-tym maja.pozdro jezyk
alufelgi-700zl.audio-1000zl.jazda civ4g-bezcenne.
Co jest qrwa
Gdzie są wpłaty od osób które wpisały się na listę? Wpłaciło dopiero 11? Mam prośbę do adminów (lub jeżyk do Ciebie) żeby wysłać wszystkim PW o wpłacie do jakiegoś dnia pod groźbą nawet bana - bo po ch*j się wpisujesz jak nie masz zamiaru zapłacić? Wpisuje się - wpłacam kasę. Nie mam kasy (nie wiem, mamusia nie dała kieszonkowego, nie mam na paliwo itp ściemnianie) to się nie wpisuje i nie zabieram czasu. A tak trzeba teraz czekać na jednego z drugim gamoniem żeby łaskawie wpłacili. Niech wyjdzie mniejszy nakład koszulek, mogę dopłacić $ jak będzie trzeba (myślę, że inni którym zależy i również chcą otrzymać koszulkę też) ale niech one będą jak jest pora na chodzenie w krótkim rękawku. Bo ch*j mi po koszulce w grudniu...
A poza tym może warto by się było zastanowić nad jakąś weryfikacją osób kupujących koszulki bo jak widać chyba nie wszyscy zasługują na ich noszenie (mam tu na myśli osoby które mają to w dupie - bo właśnie za to uważam brak wpłaty od x czasu).
Tyle w temacie 
Gdzie są wpłaty od osób które wpisały się na listę? Wpłaciło dopiero 11? Mam prośbę do adminów (lub jeżyk do Ciebie) żeby wysłać wszystkim PW o wpłacie do jakiegoś dnia pod groźbą nawet bana - bo po ch*j się wpisujesz jak nie masz zamiaru zapłacić? Wpisuje się - wpłacam kasę. Nie mam kasy (nie wiem, mamusia nie dała kieszonkowego, nie mam na paliwo itp ściemnianie) to się nie wpisuje i nie zabieram czasu. A tak trzeba teraz czekać na jednego z drugim gamoniem żeby łaskawie wpłacili. Niech wyjdzie mniejszy nakład koszulek, mogę dopłacić $ jak będzie trzeba (myślę, że inni którym zależy i również chcą otrzymać koszulkę też) ale niech one będą jak jest pora na chodzenie w krótkim rękawku. Bo ch*j mi po koszulce w grudniu...
A poza tym może warto by się było zastanowić nad jakąś weryfikacją osób kupujących koszulki bo jak widać chyba nie wszyscy zasługują na ich noszenie (mam tu na myśli osoby które mają to w dupie - bo właśnie za to uważam brak wpłaty od x czasu).
Cham, prostak i je*any służbista.
mam nadzieje, że lato sie nie skończy? Na zlot by sie przydały 
admin moze wyslac grupowe pw, z powiadomieniem rowniez na maila, tak by bylo najlepiej i moze wkoncu by sie cos ruszylo 
PopieramYankol pisze:Co jest qrwa![]()
![]()
![]()
![]()
Tyle w temacie

..........
"Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
To jest jakaś masakra. Ile czasu można zbierać pare złotych na koszulke ? Ludzie...Ruszcie się !!!!!
-
Marcin_Bielsko
- #Civic4g Member
Też popieram to co Yankol napisał... Również mogę dopłacić kilka złotych, żeby te koszulki już poszły w ruch... Ciągle zaglądam jak tam postępy i za każdym razem to samo...
no i staneło na 25 sztukach 
Ja się pisze na jedna XL
Może byśmy w końcu coś zrobili? Będzie już ok 20 wpłat, Jeżyk jak możesz to przelicz na nowo, ile wyjdzie koszulka dla jednej osoby przy takiej ilości chętnych, daj znać, zrobimy dopłaty i ruszamy z tematem. A osoby które się wpisały i nie wpłaciły kasy najlepiej zbanować na jakiś czas - może to im da do myślenia.
Pozdrawiam normalnych...
Pozdrawiam normalnych...
Cham, prostak i je*any służbista.
ok spoko dowiem sie czy bedzie mozliwosc zrobienia mniejszej ilosci sztuk i pewnie jutro dam znac co i jak w temacie