Historie z mandatami, policmajstrami...

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

stealth
#Civic4g Member

Post autor: stealth »

No to dbojar przyszpanowałeś normalnie. Chopaky pod remizą byli z Ciebi dumni? :wstyd:
Awatar użytkownika
r@do
#Civic4g Member

Post autor: r@do »

stealth pisze:No to dbojar przyszpanowałeś normalnie. Chopaky pod remizą byli z Ciebi dumni? :wstyd:

nic dodac, nic ujać :wstyd:
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
Awatar użytkownika
dbojar
#Civic4g Member

Post autor: dbojar »

Dumni byli na pewno, bo wyrobili chyba dzienną normę za jednym strzałem. Ale cóż, za głupotę trzeba płacić.
dsgner, nie jestem z tego dumny, bo nie ma z czego. Ale to, że jeżdżę na podwójnym gazie nie zostało stwierdzone (w końcu policja nie miała podejrzeń, że jestem pijany). Jedyne co wiem to to, że jechałem po lekko: alkoholowym wieczorze, a jechałem ok. 14. A moje EE nie jest niczemu winne, więc proszę go w to nie mieszać :D
York
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: Historie z mandatami, policmajstrami...

Post autor: York »

Prawko od 5 lat i kilku miesięcy, a w tym czasie:
1. mandat - 100 zł i 2 pkt - brak włączonych świateł (to była jesień i okresowo się jeździło jeszcze wtedy na światłach)
2. mandat - 100 zł i 2 pkt - brak zapiętych pasów bezpieczeństwa
3. mandat - 100 zł i 2 pkt - jak w przypadku 1 mandatu, ale tu było 2 dni do końca jazdy na światłach i piękny słoneczny dzień
4. bez mandatu - zabrali dowód rejestracyjny za głośny wydech :)
Awatar użytkownika
Okus
#Civic4g Member

Post autor: Okus »

prawo jazdy : 6 miesiecy :P
mandatow : 6 :wstyd:
upomnienia: 1 :rotfl:
1. - niezatrzymanie si edo kontroli, ucieczka, brak prawka, glsny wydech :zawstydzony: 500zł i dowod
2. - brak prawka 500zł
3. - ku zdziwueniu milego pana policjanta juz z prawkiem :hyhy: ale :wstyd: glosny wydech :zawstydzony: dowod leci
4. - brak pasów 200zł 2pkt :cisza:
5. - brak psow 100zł 1pkt :cisza:
5. - zly stan opon na osi tylniej :niepewny: przez tydzien uczylem sie drifftu :super: 100zł :(
6. - upomnienie za agresywną jazde :wsciekly:

dupnie mandaty lezą i szufladzie i czekaja na przedawnienie :zakrecony:
ED6 D15b2 jest
ED7 D16a6 Było
jakis DX 1.5 jest
BMW e30 cupe jest--> driftt carr swap na 3.5 ;) M30b35 w tarkcie
Awatar użytkownika
maciej
#Civic4g Member

Post autor: maciej »

Czizas myślałem, że to ja mam nie farta :P

Prawko: Rok
Mandat: 1 500pln/10pkt 103/50 :/

Miałem problem z hanią 2 dni nie jeździła tak jak powinna i nie do końca było wiadomo co jest, a że były rekolekcje w szkole, wolne piękny poniedziałek to pod maskę :hyhy: , chwilowa dedukcja okazało się, że nie podłączona 1 wtyczka pod przepustnicę :wstyd: , wtyczka na miejsce, szybki reset, ładnie się wkręca, to na ulice w końcu trzeba zobaczyć czy dała coś przeróbka na b2 :P droga świeżo wyremontowana 2 pasy w jednym kierunku, ludzi na około 0 samochodów też, wiadomo ogień na tłoki 1,2,3 130 na szafie nagle z uliczki wybiega władza z lizakiem. Kolega z tyłu stwierdził tylko o ku*wa, patrze w uliczce stoi vectra myślę dupa zbita, wiem ile jechałem, przed oczami 500pln. Wychodzę z samochodu pies pokazuje mi suszarkę: oo jak miło do 103 tylko nakręcił (myślałem, że 70 dozwolone), a on do mnie że to będzie 500 zeta i 10pkt, nogi jak z waty, gadka szmatka, że uczeń, że to, że tamto, że na samochód od dziadków dostałem, że ledwo co naprawiłem, a ten sku*wiel nieugięty. Nic nie udało się ugadać, jak do słupa, a słup dalej jak dupa :P
Żeby śmieszniej było wyczaili sobie miejsce i dosłownie codziennie tam stoją :zdziwko:

Swoją drogą po jakim czasie przychodzi komornik? Bo na wakacjach jakby robota była to może bym jakoś zapłacił, na razie są ważniejsze wydatki :P
Obrazek
RacingFactory.pl
Telefon: 507 457 261
Gadu-Gadu: 32707752
E-mail: biuro@racingfactory.pl
Awatar użytkownika
noofaq
#Civic4g Friend

Post autor: noofaq »

Okus pisze:prawo jazdy : 6 miesiecy :P
mandatow : 6 :wstyd:
upomnienia: 1 :rotfl:
1. - niezatrzymanie si edo kontroli, ucieczka, brak prawka, glsny wydech :zawstydzony: 500zł i dowod
2. - brak prawka 500zł
3. - ku zdziwueniu milego pana policjanta juz z prawkiem :hyhy: ale :wstyd: glosny wydech :zawstydzony: dowod leci
4. - brak pasów 200zł 2pkt :cisza:
5. - brak psow 100zł 1pkt :cisza:
5. - zly stan opon na osi tylniej :niepewny: przez tydzien uczylem sie drifftu :super: 100zł :(
6. - upomnienie za agresywną jazde :wsciekly:

dupnie mandaty lezą i szufladzie i czekaja na przedawnienie :zakrecony:

masz się czym chwalić :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Awatar użytkownika
Wroński
#Civic4g Member

Post autor: Wroński »

prawko prawie 3 lata

1. wjechalem sobie w uliczke zawrocilem zatrzymalem sie na przystaku i czekam na kumpla podjezdza kryma ze mam wysiasc :D

cos zle zrozumielm i odjechalem :D to dup wlaczyli sygnal i za mna :D

zatrzymalem sie i odrazu wyskoczyli z alkomatem :d

pytam sie o co chodzi czy ze stalem naprzystanku oni ze nie to ja dalej nie wiem o co biega o pasy ? tez nie o telefon tez nie ...

okazalo sie ze ta uliczka gdzie zarwacalem zrobila sie jedno kierunkowa :D a zawsze byla normalna

5 \ 250 zl :d

2. przekroczenie predkoci na wylotowce z miasta :d

89 na 60 chcieli dac 200 ale dali 4 \ 100 :D

a ostatnio kryma mnie zatrzymala kumple wala browary :D

oni wysiadka i przeszukuja mi auto czy nie mam prochow :D :D :rotfl:

ale nic nie bylo :D i sobie pojechali :D
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

Prawko 4,5 roku.

Raz jedna kotrola na glownej mojego city. Jechalem z 70km/h ale nie mieli suszary, wiec kontrola dokumentow itd, wszystko bylo ok, niech pan jedzie i krotki komentarz pozegnalny do mojego tlumika: "Panie, to auto ryczy jak cholera" :D

Potem byl wypadek wiec normalna procedura w takich sytuacjach. Potem wyrok sadowy, prawie 900zl do zaplaty :rozpacz: :rozpacz: i 6pkt :/ Teraz juz do lusterek 3 razy patrze i nie szarzuje po ulicach :]

Drugi raz ostatnio jade, skrecam i zaraz dostrerzeglem jak stoja, wiec kulam sie 40km/h no ale lizak. Juz kogos tam mieli, spuszczam szybke i pytanie czy jestem trzezwy :rotfl: :rotfl: Odparlem ze tak :) Aaa i ten szybki z przodu pan sciagnie bo nie wolno (przyciemnione), to mowie ze ok :P No niech pan jedzie :) wiec pojechalem.

Malo jezdze w trasy wiec malo kontroli. Wczoraj jechalem na lotnisko i wyladowalem na suszarce ale chyba za malo przekroczylem i nie zatrzymali mnie. Ogolnie wczoraj na trasie 100km 3 razy mijalem kontrole.
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Prawo jazdy 6 miesięcy i 4 dni...

11 kontroli... Tylko raz za prędkość.

Pasy zawsze zapięte, światła zawsze zapalone, ale prewentura się nudzi o 3 w nocy i jak jeżdżę tak dookoła to halt i pytają... Czy cierpię na bezsenność, po co tak jeżdżę itp... ;p

Raz mnie zgarnął nieoznakowany Passat, dmuchanko, dokumenty i ognia dalej...

Jeden mandat 103/60 na Puławskiej w środku nocy (300/8), bez sensu.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
Okus
#Civic4g Member

Post autor: Okus »

widze nie jestem sam :) Dzide tez policja lubi ...
za mną zawsze zawrocą i mam jednego policjanta co sobie kark skreci ale i tak mnie zatrzyma jak przejade kolo neiego :zakrecony:
ED6 D15b2 jest
ED7 D16a6 Było
jakis DX 1.5 jest
BMW e30 cupe jest--> driftt carr swap na 3.5 ;) M30b35 w tarkcie
Awatar użytkownika
hipopotama-mama
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: hipopotama-mama »

W swojej 5 letniej historii dostałem dwa mandaty:

1. 100 zł - za stanie na trawie :)
2. 50 zł - za zrycie ziemi :)

to nie żarty, mogę dołączyć ksero
ODPOWIEDZ