Historie z mandatami, policmajstrami...
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Dumni byli na pewno, bo wyrobili chyba dzienną normę za jednym strzałem. Ale cóż, za głupotę trzeba płacić.
dsgner, nie jestem z tego dumny, bo nie ma z czego. Ale to, że jeżdżę na podwójnym gazie nie zostało stwierdzone (w końcu policja nie miała podejrzeń, że jestem pijany). Jedyne co wiem to to, że jechałem po lekko: alkoholowym wieczorze, a jechałem ok. 14. A moje EE nie jest niczemu winne, więc proszę go w to nie mieszać
dsgner, nie jestem z tego dumny, bo nie ma z czego. Ale to, że jeżdżę na podwójnym gazie nie zostało stwierdzone (w końcu policja nie miała podejrzeń, że jestem pijany). Jedyne co wiem to to, że jechałem po lekko: alkoholowym wieczorze, a jechałem ok. 14. A moje EE nie jest niczemu winne, więc proszę go w to nie mieszać
Re: Historie z mandatami, policmajstrami...
Prawko od 5 lat i kilku miesięcy, a w tym czasie:
1. mandat - 100 zł i 2 pkt - brak włączonych świateł (to była jesień i okresowo się jeździło jeszcze wtedy na światłach)
2. mandat - 100 zł i 2 pkt - brak zapiętych pasów bezpieczeństwa
3. mandat - 100 zł i 2 pkt - jak w przypadku 1 mandatu, ale tu było 2 dni do końca jazdy na światłach i piękny słoneczny dzień
4. bez mandatu - zabrali dowód rejestracyjny za głośny wydech
1. mandat - 100 zł i 2 pkt - brak włączonych świateł (to była jesień i okresowo się jeździło jeszcze wtedy na światłach)
2. mandat - 100 zł i 2 pkt - brak zapiętych pasów bezpieczeństwa
3. mandat - 100 zł i 2 pkt - jak w przypadku 1 mandatu, ale tu było 2 dni do końca jazdy na światłach i piękny słoneczny dzień
4. bez mandatu - zabrali dowód rejestracyjny za głośny wydech
prawo jazdy : 6 miesiecy
mandatow : 6
upomnienia: 1
1. - niezatrzymanie si edo kontroli, ucieczka, brak prawka, glsny wydech
500zł i dowod
2. - brak prawka 500zł
3. - ku zdziwueniu milego pana policjanta juz z prawkiem
ale
glosny wydech
dowod leci
4. - brak pasów 200zł 2pkt
5. - brak psow 100zł 1pkt
5. - zly stan opon na osi tylniej
przez tydzien uczylem sie drifftu
100zł
6. - upomnienie za agresywną jazde
dupnie mandaty lezą i szufladzie i czekaja na przedawnienie
mandatow : 6
upomnienia: 1
1. - niezatrzymanie si edo kontroli, ucieczka, brak prawka, glsny wydech
2. - brak prawka 500zł
3. - ku zdziwueniu milego pana policjanta juz z prawkiem
4. - brak pasów 200zł 2pkt
5. - brak psow 100zł 1pkt
5. - zly stan opon na osi tylniej
ED6 D15b2 jest
ED7 D16a6 Było
jakis DX 1.5 jest
BMW e30 cupe jest--> driftt carr swap na 3.5
M30b35 w tarkcie
ED7 D16a6 Było
jakis DX 1.5 jest
Czizas myślałem, że to ja mam nie farta
Prawko: Rok
Mandat: 1 500pln/10pkt 103/50
Miałem problem z hanią 2 dni nie jeździła tak jak powinna i nie do końca było wiadomo co jest, a że były rekolekcje w szkole, wolne piękny poniedziałek to pod maskę
, chwilowa dedukcja okazało się, że nie podłączona 1 wtyczka pod przepustnicę
, wtyczka na miejsce, szybki reset, ładnie się wkręca, to na ulice w końcu trzeba zobaczyć czy dała coś przeróbka na b2
droga świeżo wyremontowana 2 pasy w jednym kierunku, ludzi na około 0 samochodów też, wiadomo ogień na tłoki 1,2,3 130 na szafie nagle z uliczki wybiega władza z lizakiem. Kolega z tyłu stwierdził tylko o ku*wa, patrze w uliczce stoi vectra myślę dupa zbita, wiem ile jechałem, przed oczami 500pln. Wychodzę z samochodu pies pokazuje mi suszarkę: oo jak miło do 103 tylko nakręcił (myślałem, że 70 dozwolone), a on do mnie że to będzie 500 zeta i 10pkt, nogi jak z waty, gadka szmatka, że uczeń, że to, że tamto, że na samochód od dziadków dostałem, że ledwo co naprawiłem, a ten sku*wiel nieugięty. Nic nie udało się ugadać, jak do słupa, a słup dalej jak dupa
Żeby śmieszniej było wyczaili sobie miejsce i dosłownie codziennie tam stoją
Swoją drogą po jakim czasie przychodzi komornik? Bo na wakacjach jakby robota była to może bym jakoś zapłacił, na razie są ważniejsze wydatki
Prawko: Rok
Mandat: 1 500pln/10pkt 103/50
Miałem problem z hanią 2 dni nie jeździła tak jak powinna i nie do końca było wiadomo co jest, a że były rekolekcje w szkole, wolne piękny poniedziałek to pod maskę
Żeby śmieszniej było wyczaili sobie miejsce i dosłownie codziennie tam stoją
Swoją drogą po jakim czasie przychodzi komornik? Bo na wakacjach jakby robota była to może bym jakoś zapłacił, na razie są ważniejsze wydatki
Okus pisze:prawo jazdy : 6 miesiecy![]()
mandatow : 6![]()
upomnienia: 1![]()
1. - niezatrzymanie si edo kontroli, ucieczka, brak prawka, glsny wydech500zł i dowod
2. - brak prawka 500zł
3. - ku zdziwueniu milego pana policjanta juz z prawkiemale
glosny wydech
dowod leci
4. - brak pasów 200zł 2pkt![]()
5. - brak psow 100zł 1pkt![]()
5. - zly stan opon na osi tylniejprzez tydzien uczylem sie drifftu
100zł
![]()
masz się czym chwalić
prawko prawie 3 lata
1. wjechalem sobie w uliczke zawrocilem zatrzymalem sie na przystaku i czekam na kumpla podjezdza kryma ze mam wysiasc
cos zle zrozumielm i odjechalem
to dup wlaczyli sygnal i za mna
zatrzymalem sie i odrazu wyskoczyli z alkomatem :d
pytam sie o co chodzi czy ze stalem naprzystanku oni ze nie to ja dalej nie wiem o co biega o pasy ? tez nie o telefon tez nie ...
okazalo sie ze ta uliczka gdzie zarwacalem zrobila sie jedno kierunkowa
a zawsze byla normalna
5 \ 250 zl :d
2. przekroczenie predkoci na wylotowce z miasta :d
89 na 60 chcieli dac 200 ale dali 4 \ 100
a ostatnio kryma mnie zatrzymala kumple wala browary
oni wysiadka i przeszukuja mi auto czy nie mam prochow
ale nic nie bylo
i sobie pojechali 
1. wjechalem sobie w uliczke zawrocilem zatrzymalem sie na przystaku i czekam na kumpla podjezdza kryma ze mam wysiasc
cos zle zrozumielm i odjechalem
zatrzymalem sie i odrazu wyskoczyli z alkomatem :d
pytam sie o co chodzi czy ze stalem naprzystanku oni ze nie to ja dalej nie wiem o co biega o pasy ? tez nie o telefon tez nie ...
okazalo sie ze ta uliczka gdzie zarwacalem zrobila sie jedno kierunkowa
5 \ 250 zl :d
2. przekroczenie predkoci na wylotowce z miasta :d
89 na 60 chcieli dac 200 ale dali 4 \ 100
a ostatnio kryma mnie zatrzymala kumple wala browary
oni wysiadka i przeszukuja mi auto czy nie mam prochow
ale nic nie bylo
Moje D16z2 --> http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=9979
Prawko 4,5 roku.
Raz jedna kotrola na glownej mojego city. Jechalem z 70km/h ale nie mieli suszary, wiec kontrola dokumentow itd, wszystko bylo ok, niech pan jedzie i krotki komentarz pozegnalny do mojego tlumika: "Panie, to auto ryczy jak cholera"
Potem byl wypadek wiec normalna procedura w takich sytuacjach. Potem wyrok sadowy, prawie 900zl do zaplaty
i 6pkt
Teraz juz do lusterek 3 razy patrze i nie szarzuje po ulicach
Drugi raz ostatnio jade, skrecam i zaraz dostrerzeglem jak stoja, wiec kulam sie 40km/h no ale lizak. Juz kogos tam mieli, spuszczam szybke i pytanie czy jestem trzezwy
Odparlem ze tak
Aaa i ten szybki z przodu pan sciagnie bo nie wolno (przyciemnione), to mowie ze ok
No niech pan jedzie
wiec pojechalem.
Malo jezdze w trasy wiec malo kontroli. Wczoraj jechalem na lotnisko i wyladowalem na suszarce ale chyba za malo przekroczylem i nie zatrzymali mnie. Ogolnie wczoraj na trasie 100km 3 razy mijalem kontrole.
Raz jedna kotrola na glownej mojego city. Jechalem z 70km/h ale nie mieli suszary, wiec kontrola dokumentow itd, wszystko bylo ok, niech pan jedzie i krotki komentarz pozegnalny do mojego tlumika: "Panie, to auto ryczy jak cholera"
Potem byl wypadek wiec normalna procedura w takich sytuacjach. Potem wyrok sadowy, prawie 900zl do zaplaty
Drugi raz ostatnio jade, skrecam i zaraz dostrerzeglem jak stoja, wiec kulam sie 40km/h no ale lizak. Juz kogos tam mieli, spuszczam szybke i pytanie czy jestem trzezwy
Malo jezdze w trasy wiec malo kontroli. Wczoraj jechalem na lotnisko i wyladowalem na suszarce ale chyba za malo przekroczylem i nie zatrzymali mnie. Ogolnie wczoraj na trasie 100km 3 razy mijalem kontrole.
Prawo jazdy 6 miesięcy i 4 dni...
11 kontroli... Tylko raz za prędkość.
Pasy zawsze zapięte, światła zawsze zapalone, ale prewentura się nudzi o 3 w nocy i jak jeżdżę tak dookoła to halt i pytają... Czy cierpię na bezsenność, po co tak jeżdżę itp... ;p
Raz mnie zgarnął nieoznakowany Passat, dmuchanko, dokumenty i ognia dalej...
Jeden mandat 103/60 na Puławskiej w środku nocy (300/8), bez sensu.
11 kontroli... Tylko raz za prędkość.
Pasy zawsze zapięte, światła zawsze zapalone, ale prewentura się nudzi o 3 w nocy i jak jeżdżę tak dookoła to halt i pytają... Czy cierpię na bezsenność, po co tak jeżdżę itp... ;p
Raz mnie zgarnął nieoznakowany Passat, dmuchanko, dokumenty i ognia dalej...
Jeden mandat 103/60 na Puławskiej w środku nocy (300/8), bez sensu.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
widze nie jestem sam
Dzide tez policja lubi ...
za mną zawsze zawrocą i mam jednego policjanta co sobie kark skreci ale i tak mnie zatrzyma jak przejade kolo neiego
za mną zawsze zawrocą i mam jednego policjanta co sobie kark skreci ale i tak mnie zatrzyma jak przejade kolo neiego
ED6 D15b2 jest
ED7 D16a6 Było
jakis DX 1.5 jest
M30b35 w tarkcie
ED7 D16a6 Było
jakis DX 1.5 jest
- hipopotama-mama
- #Civic4g Member
- Kontakt:
W swojej 5 letniej historii dostałem dwa mandaty:
1. 100 zł - za stanie na trawie
2. 50 zł - za zrycie ziemi
to nie żarty, mogę dołączyć ksero
1. 100 zł - za stanie na trawie
2. 50 zł - za zrycie ziemi
to nie żarty, mogę dołączyć ksero