Temat Konsolowy
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Temat Konsolowy
Z bania to ja mialem nie tak, jak nie mialem jeszcze z bratem karty pamieci, a nasza druga gra bylo wlasnie GT i postanowilismy odpicowac GTO na maxa jarajac sie jego osiagami opisywanymi w PE. No to z rana zaczelismy ciorac i stukac kase
Szlo jak krew z nosa ale o godz 19 autko smigalo juz nieziemsko, ze az szkoda bylo konsoli wylaczac
Wiec chyba jeszcze tam troche pogralismy i trzeba bylo wylaczyc. A nastepnego dnia znow chcialo sie pograc, z tym ze TV wyzional ducha po takim maratonie i juz sie nie wlaczyl
Wazne ze dotrwal z nami do zakupu wszystkich "tuningów" poprzedniego dnia 
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
też miałem Xa "jedynkę" ,ale musiałem sprzedać ... dawno temu to było
. Teraz nie opłaca mi się kupować gdy mam x360 (gry z xa działają na x360 ) ...
Jedyne gry jakie miałem to Forza , Splinter Cell : Chaos Theory (polecam jak cholera ! Naprawdę kapitalna gra z kapitalną grafiką i grywalnością ! ) , Doom 3 (khem...
) i Burnout Revenge ( o tej grze chyba nie musze nikomu pisać ... must have także na PS2
) . Bardzo miło wspominam tą konsole , mimo iż była strasznie duża i brzydka , to jednak bezawaryjna i miała zajebiaszcze gry ... no i dużo aplikacji homebrew
. Full emulatorów , Linux i te sprawy
. Taki mini kombajn multimedialny
. W sumie to żałuję ,że sprzedałem ...
Bombel85 ... znam to doskonale
. Jak byłem u kuzyna to w GT2 tak gralismy bo gamoń pożyczył memorke kumplowi
. Następnego dnia memorka dotarła do nas mozna bylo spokojnie zapisać stan gry
. Ech ... Tyle lat temu to nieźle człowiekowi odbijało 
Jedyne gry jakie miałem to Forza , Splinter Cell : Chaos Theory (polecam jak cholera ! Naprawdę kapitalna gra z kapitalną grafiką i grywalnością ! ) , Doom 3 (khem...
Bombel85 ... znam to doskonale
- tiacocstoe
- #Civic4g Member
- Kontakt:
ja juz od lat am x-boxa i dawno nie gralem a zapytalem bo w okolicach swiat przydaloby sie w cos pociuac. stoki chan Masz coś z tych gierek które wymieniłeś?
moze dalbys rade jakoś się podzielić
wyslac plytke albo podac przez "wozimy paczki"
moze dalbys rade jakoś się podzielić
wyslac plytke albo podac przez "wozimy paczki"
Wiadomość z ostatniej chwili: CBA zatrzymało św.Mikołaja podczas wręczania korzyści majątkowej!
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
niestety , nie mam już konsoli i tych gier
. A sam bym z chęcią pograł w tego Splinter Cella ... wersja na PS2 jest uboga a na PC nie gram (Windows sux , Linux rządzi
)
-
Krychu
haha, ja ze swoim bratem tez tak robilismyjak nie mialem jeszcze z bratem karty pamieci, a nasza druga gra bylo wlasnie GT i postanowilismy odpicowac GTO na maxa jarajac sie jego osiagami opisywanymi w PE. No to z rana zaczelismy ciorac i stukac kaseSzlo jak krew z nosa ale o godz 19 autko smigalo juz nieziemsko, ze az szkoda bylo konsoli wylaczac
pamietam ze raz po takim maratonie do wieczora jak szedlem sie kąpac to powiedzialem 'zgas zolwiowi wode' zamiast zgas zolwiowi swiatlo, tak juz mialem wymeczony umysl
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
ja tam zawsze na PC gralem... ale w koncu przestalem inwestowac w niego i sluzy tylko do pracy / internetu.
2 lata temu kupilem sobie PS2 Slim- dostalem jakas gre gratis SOCOM chyba... wlaczylem- 5 minut cos porobilem- wylaczylem - pojechalem do sklepu po NFS Undreground. Socom juz wiecej nie uruchomilem- zupelnie nie moj klimat.
kolejna obowiazkowa gra bylo WRC Rally Evolved
tak dobra gra ze nawet z moja byla dziewczyna katowalismy ja cale wieczory...
Pozniej doszlo Fifa 08- nie chcialem nowszej bo staram sie kupowac gry w okolicach 50 zl- placenie ponad 100 za gre jest przegieciem dla mnie- wole poczekac, badz kupic ciutke starsza pozycje ktora juz bedzie miala troche recenzji, przynamniej wiem co kupuje.
ostatnio gram w Ojca Chrzestnego- dobra gra. chociaz chyba Mafia na PC byla lepsza.
nastepna gre pewnie kupie za 2-3 miesiace bo jakos nie mam czasu tak naprawde grac a musze dokonczyc jeszcze Fife i Ojca.
2 lata temu kupilem sobie PS2 Slim- dostalem jakas gre gratis SOCOM chyba... wlaczylem- 5 minut cos porobilem- wylaczylem - pojechalem do sklepu po NFS Undreground. Socom juz wiecej nie uruchomilem- zupelnie nie moj klimat.
kolejna obowiazkowa gra bylo WRC Rally Evolved
Pozniej doszlo Fifa 08- nie chcialem nowszej bo staram sie kupowac gry w okolicach 50 zl- placenie ponad 100 za gre jest przegieciem dla mnie- wole poczekac, badz kupic ciutke starsza pozycje ktora juz bedzie miala troche recenzji, przynamniej wiem co kupuje.
ostatnio gram w Ojca Chrzestnego- dobra gra. chociaz chyba Mafia na PC byla lepsza.
nastepna gre pewnie kupie za 2-3 miesiace bo jakos nie mam czasu tak naprawde grac a musze dokonczyc jeszcze Fife i Ojca.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Koszt najlepszej gierki na Xboxa360 - Forza Motorsport 2 to 59.99 w Empiku, mysle ze warto
do tego kupic za 80 zl na allegro Test Drive Unlimited i za 79.90 Fight Night Round 3 i mamy zestaw gier, dzieki ktorym odpadniemy z zycia na jakies 3-4 miesiace heheh
a FN3 jest absolutnym MUST HAVE jesli lubicie pograc z kumplami przy piwku 
Jak ktos ma ktoras z tych gier i pyka online to zapraszam na PW

Jak ktos ma ktoras z tych gier i pyka online to zapraszam na PW
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
chyba zacznę odkładać kasę na HDD , bo widzę że gustujemy w tych samych grach
też chciałbym wejść w świat xboxlive 
ja specjalnie odlozylem troche kaski wiecej zeby od razu miec dysk bo wiedzialem ze w koncu sie przyda (a przydal sie od razu hehehe) 
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
Ej a powiedzcie mi czy X360 badz Ps3 jestem w stanie zmusic do odtwarzania DivX-ow z napisami?
ED6 USDM reanimacja:
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=5979
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=5979
Wiem ze przerobiona PS2 tak, a co do tych co wymeniles to predzej xbox360, ale niech sie ktos profi wypowie 
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
PS3 może na 100% . Właściwie to chyba wszystkie formaty obsługuje . Nawet bez wgranego LINUXa jest multimedialnym kombajnem
.
X360 ma pod tym względem g*wno do pokazania
. Bynajmniej wersja bez HDD . Mogę odtwarzać tylko pliki wmv
. Nie wiem jak jest z konsolą z HDD
X360 ma pod tym względem g*wno do pokazania