Temat Konsolowy

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Re: Temat Konsolowy

Post autor: bombel85 »

Z bania to ja mialem nie tak, jak nie mialem jeszcze z bratem karty pamieci, a nasza druga gra bylo wlasnie GT i postanowilismy odpicowac GTO na maxa jarajac sie jego osiagami opisywanymi w PE. No to z rana zaczelismy ciorac i stukac kase :D Szlo jak krew z nosa ale o godz 19 autko smigalo juz nieziemsko, ze az szkoda bylo konsoli wylaczac :( Wiec chyba jeszcze tam troche pogralismy i trzeba bylo wylaczyc. A nastepnego dnia znow chcialo sie pograc, z tym ze TV wyzional ducha po takim maratonie i juz sie nie wlaczyl :D Wazne ze dotrwal z nami do zakupu wszystkich "tuningów" poprzedniego dnia :)
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

też miałem Xa "jedynkę" ,ale musiałem sprzedać ... dawno temu to było :P . Teraz nie opłaca mi się kupować gdy mam x360 (gry z xa działają na x360 ) ...
Jedyne gry jakie miałem to Forza , Splinter Cell : Chaos Theory (polecam jak cholera ! Naprawdę kapitalna gra z kapitalną grafiką i grywalnością ! ) , Doom 3 (khem... :P ) i Burnout Revenge ( o tej grze chyba nie musze nikomu pisać ... must have także na PS2 :) ) . Bardzo miło wspominam tą konsole , mimo iż była strasznie duża i brzydka , to jednak bezawaryjna i miała zajebiaszcze gry ... no i dużo aplikacji homebrew :hyhy: :luka: :cwaniak: . Full emulatorów , Linux i te sprawy :) . Taki mini kombajn multimedialny :) . W sumie to żałuję ,że sprzedałem ...
Bombel85 ... znam to doskonale :D . Jak byłem u kuzyna to w GT2 tak gralismy bo gamoń pożyczył memorke kumplowi :D . Następnego dnia memorka dotarła do nas mozna bylo spokojnie zapisać stan gry :P . Ech ... Tyle lat temu to nieźle człowiekowi odbijało :D
Awatar użytkownika
tiacocstoe
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: tiacocstoe »

ja juz od lat am x-boxa i dawno nie gralem a zapytalem bo w okolicach swiat przydaloby sie w cos pociuac. stoki chan Masz coś z tych gierek które wymieniłeś? :hyhy:
moze dalbys rade jakoś się podzielić :D
wyslac plytke albo podac przez "wozimy paczki" :ok:
Wiadomość z ostatniej chwili: CBA zatrzymało św.Mikołaja podczas wręczania korzyści majątkowej!
Stoki Chan
#Civic4g Member

niestety , nie mam już konsoli i tych gier :( . A sam bym z chęcią pograł w tego Splinter Cella ... wersja na PS2 jest uboga a na PC nie gram (Windows sux , Linux rządzi :D )
Krychu

Post autor: Krychu »

jak nie mialem jeszcze z bratem karty pamieci, a nasza druga gra bylo wlasnie GT i postanowilismy odpicowac GTO na maxa jarajac sie jego osiagami opisywanymi w PE. No to z rana zaczelismy ciorac i stukac kase :D Szlo jak krew z nosa ale o godz 19 autko smigalo juz nieziemsko, ze az szkoda bylo konsoli wylaczac
haha, ja ze swoim bratem tez tak robilismy :hurra:
pamietam ze raz po takim maratonie do wieczora jak szedlem sie kąpac to powiedzialem 'zgas zolwiowi wode' zamiast zgas zolwiowi swiatlo, tak juz mialem wymeczony umysl :D ach to byly piekne czasy
Awatar użytkownika
HIO
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: HIO »

ja tam zawsze na PC gralem... ale w koncu przestalem inwestowac w niego i sluzy tylko do pracy / internetu.

2 lata temu kupilem sobie PS2 Slim- dostalem jakas gre gratis SOCOM chyba... wlaczylem- 5 minut cos porobilem- wylaczylem - pojechalem do sklepu po NFS Undreground. Socom juz wiecej nie uruchomilem- zupelnie nie moj klimat.

kolejna obowiazkowa gra bylo WRC Rally Evolved :) tak dobra gra ze nawet z moja byla dziewczyna katowalismy ja cale wieczory...

Pozniej doszlo Fifa 08- nie chcialem nowszej bo staram sie kupowac gry w okolicach 50 zl- placenie ponad 100 za gre jest przegieciem dla mnie- wole poczekac, badz kupic ciutke starsza pozycje ktora juz bedzie miala troche recenzji, przynamniej wiem co kupuje.

ostatnio gram w Ojca Chrzestnego- dobra gra. chociaz chyba Mafia na PC byla lepsza.

nastepna gre pewnie kupie za 2-3 miesiace bo jakos nie mam czasu tak naprawde grac a musze dokonczyc jeszcze Fife i Ojca.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Pozostawia za plecami Babilonu dym

ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4 :)
Awatar użytkownika
die_hard
#Civic4g Member

Post autor: die_hard »

Koszt najlepszej gierki na Xboxa360 - Forza Motorsport 2 to 59.99 w Empiku, mysle ze warto :) do tego kupic za 80 zl na allegro Test Drive Unlimited i za 79.90 Fight Night Round 3 i mamy zestaw gier, dzieki ktorym odpadniemy z zycia na jakies 3-4 miesiace heheh ;) a FN3 jest absolutnym MUST HAVE jesli lubicie pograc z kumplami przy piwku :)

Jak ktos ma ktoras z tych gier i pyka online to zapraszam na PW :rotfl: :hyhy: :cwaniak:
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
Stoki Chan
#Civic4g Member

chyba zacznę odkładać kasę na HDD , bo widzę że gustujemy w tych samych grach :hyhy: też chciałbym wejść w świat xboxlive :(
Awatar użytkownika
die_hard
#Civic4g Member

Post autor: die_hard »

ja specjalnie odlozylem troche kaski wiecej zeby od razu miec dysk bo wiedzialem ze w koncu sie przyda (a przydal sie od razu hehehe) ;)
Mój blog: szerszen.blogujacy.pl
Awatar użytkownika
dsgner
#Civic4g Member

Post autor: dsgner »

Ej a powiedzcie mi czy X360 badz Ps3 jestem w stanie zmusic do odtwarzania DivX-ow z napisami?
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

Wiem ze przerobiona PS2 tak, a co do tych co wymeniles to predzej xbox360, ale niech sie ktos profi wypowie ;)
Stoki Chan
#Civic4g Member

PS3 może na 100% . Właściwie to chyba wszystkie formaty obsługuje . Nawet bez wgranego LINUXa jest multimedialnym kombajnem :) .
X360 ma pod tym względem g*wno do pokazania :/ . Bynajmniej wersja bez HDD . Mogę odtwarzać tylko pliki wmv :/ . Nie wiem jak jest z konsolą z HDD
ODPOWIEDZ