generacje civiców

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

grajos
#Civic4g Member

generacje civiców

Post autor: grajos »

Mam do was prośbę.Mam z niektórymi osobami problem co do generacji civiców. Kłócą się ze mną,że te nasze Hanie to III generacja,a nie IV bo tak wystepuje w katalogach mowią. I rzeczywiscie wystepują ale nie we wszystkich wiec są zdania podzielone.Mianowicie chodzi mi o przedstawienie czarno na białym wszystkich generacji od I do ostatniej,a dokladnie zdjecie i okres produkcji kazdej generacji. :) Mam już dość kłótni i użerania się :zdegustowany: Jeżeli ma ktoś takie foty to prosilbym o przedstawienie :D
Awatar użytkownika
Adriano
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Adriano »

było ED7 D16Z2+, jest 323 GTX BF 1.6T :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Randal
#Civic4g Friend

Post autor: Randal »

Pewnie MOTORa czytają :P
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
grajos
#Civic4g Member

danke :D o to chodzilo,teraz nikt mi nie podskoczy z III generacją :hyhy: ;)
Randal pisze:Pewnie MOTORa czytają :P
Miedzyinnymi tez przez to :rotfl: ;)
Ostatnio zmieniony 2007-01-31, 22:09 przez grajos, łącznie zmieniany 1 raz.
G-Unit
#Civic4g Member

Re: generacje civiców

Post autor: G-Unit »

Mamy IVg. A tych co twierdzą inaczej odsyłaj do jakiś dobrych "lektur". Pewnie przeczytali Motor :D
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

Post autor: zayonnc »

Wy się nie dziwcie, że ludzie nie wiedzą - skoro nawet w intercarsie nasze to III - http://sklep.intercars.com.pl/ . :rotfl:
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Awatar użytkownika
wojtekskru
#Civic4g Member

Post autor: wojtekskru »

kiedys podjechalem do mechanika a on:o civic jedynka....malo juz takich!!!
Awatar użytkownika
tfidos
#Civic4g Member

Post autor: tfidos »

wojtekskru pisze:kiedys podjechalem do mechanika a on:o civic jedynka....malo juz takich!!!
zaj......y mechanior ;)
moj mowi do mnie: znowu Cie juz nie pamietam i musialem sobie przypominac, a tak pozatym to cie nie lubie bo nie przyjezdzasz do mnie za czesto, a jak juz to z jakimis pierdolami, daj czlowiekowi zarobic :P
EJ2: mix D15B7+D16Z6 :)
G-Unit
#Civic4g Member

Post autor: G-Unit »

Ostatnio miałem podobną sytuacje. Kumpel zobaczył moją smycz i spytał się co oznacza "4G". Ja na to że czwarta generacja a on na to że żelazko to przecież 1 generacja :zdziwko: Dodam że jak mu pokazałem zdjęcia wszystkich generacji po kolei to był w ciężkim szoku :rotfl:
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

Taki Wisnia, to zawsze sam się musi męczyć nad swoimi pierdołami. tfidos, twój mechanik ma świętą rację. Pierdoły są bardzo czasochłonne i mało opłacalne.

Tak mi się czasem marzy, żeby oddać auto mechanikowi i pomyśleć sobie męcz się ch...ju :P, ale niestety to ja jestem mechanikiem. :/ :wstyd:
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
grajos
#Civic4g Member

[OT]Święte słowa Wiśnia.Też jestem mechanikiem i wiem jak to wkurza jak klient zaczyna wymyślać różne pierdoły żeby tam jakąś śrubkę przykręcić,dokręcić,coś przyczepić,podwiesić itd. no ale już taki los,hehe. ;)[/OT]
Awatar użytkownika
FOREST
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: FOREST »

ja mam problem natomiast z tym że dużo osób nie wieży że B16A1 było seryjnie montowane w civicu, a drugi to nie wieżą że to 1,6 i tyle koni
ODPOWIEDZ