przegląd
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
przegląd
Cześć, mam sprawę.
Wczoraj zatrzymała mnie policja, i wzięli mi papiery za brak tylnej listwy pod lampowej i ze nie przerejestrowanie auta w terminie, kazali mi założyć listwe i jechać na przegląd. I moje pytanie brzmi. Czy będę musiał robić komplety przegląd i będzie mnie to kosztowało te 100zl, czy będą tylko oglądać czy mam tą listwę i będzie inna cena?
Wczoraj zatrzymała mnie policja, i wzięli mi papiery za brak tylnej listwy pod lampowej i ze nie przerejestrowanie auta w terminie, kazali mi założyć listwe i jechać na przegląd. I moje pytanie brzmi. Czy będę musiał robić komplety przegląd i będzie mnie to kosztowało te 100zl, czy będą tylko oglądać czy mam tą listwę i będzie inna cena?
Re: przegląd
na takim przeglądzie robisz dany punkt za który zabrali od punktu daje się 20zł
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=28401
"Spiritually, everything should be turbo charged" - Turbo Yoda MCM
"Spiritually, everything should be turbo charged" - Turbo Yoda MCM
acha
wielkie dzięki za pomoc
)
A co jest złego w listwie pod lampowej? Że za to dowód zabierają? Ostrych krawędzi itp tam nie ma więc wtf ?
Uznali że auto jest niekompletne. A wolałem się z nimi nie kłócić bo podarowali mi mandat ze nie zatrzymanie się na stopie.
mi tez chcieli zabrac dowod za brak tylnej wycieraczki, silniczek wystawal a ramienia brak...
Mi zabrali za brak haka na aucie, a w dowodzie był. Niezgodność z wpisem 
przecież jak nie ciągniesz przyczepki to hak MUSI BYĆ ZDEMONTOWANY...
jaram się starymi rupieciami