Ciekawa Akcja Straży Miejskiej
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Ciekawa Akcja Straży Miejskiej
Witam:) Dziś pojechałem zobaczyć jak trzyma się honda, którą zamierzałem kupić. Patrze Hondy nie ma, jeżdzę szukam i nie ma. dzwonie do właściciela a on mi mówi, że została skradziona chyba. Okazało się że straż miejska zabrała ją dziś na lawete i nie wiadomo gdzie obecnie auto się znajduje.... Co dziwniejsze tablice rejestracyjne były na aucie i auto posiada OC. Co myślicie o tym Honda wróci do właściciela bez kosztów czy może on żądać odszkodowania?? ;>
Re: Ciekawa Akcja Straży Miejskiej
Pewnie źle zaparkowana była i zabrali na parking policyjny, u nas tak robią. Trzeba będzie zapłacić za lawetę ( u nas 470zł ), do tego mandat + za to że stoi u nich na parkingu - im dłużej tym więcej, powodzenia 
Re: Ciekawa Akcja Straży Miejskiej
Opcja jest taka ze to Parking osiedlowy wzdłuż ulicy gdzie auta stoją. Tłumaczą się że auto stojąc na parkingu zagrażała życiu i bezpieczeństwu kogo?? Tego już nie wiem. Jutro Honda ma być do obejrzenia i dalszych negocjacji. Gość chce odemnie 800zl plus cała ta akcja... Trochę przegiął i negocjuje twardo:) Zobaczymy jak chodzi i jeździ:) 600zł to max jaki mogę dać za te auto:)