Może i dziwnie zabrzmiała tamta wypowiedź
Felgi OEM Honda 15' z vti!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Felgi OEM Honda 15' z vti!
Krzyh00, Tak nie rozumiesz 
Niech będzie.
Re: Felgi OEM Honda 15' z vti!
haha dziwnie zabrzmiala fakt, "odwolam rezerwacje jak dobrze posmarujesz", takie tam przejezyczenie, chyba masz ludzi za idiotow 
Krzyh00, Przestań już klepać w tą klawiaturę jak możesz 
Dokładniej mówiąc nawet tej zaliczki jeszcze nie mam i jej nie widziałem. Felgi są zarezerwowane i myślę, że jak narazie można skończyć temat. Chyba, że krzysio chce się jeszcze wyżyć w internecie i poklepać?
Dokładniej mówiąc nawet tej zaliczki jeszcze nie mam i jej nie widziałem. Felgi są zarezerwowane i myślę, że jak narazie można skończyć temat. Chyba, że krzysio chce się jeszcze wyżyć w internecie i poklepać?
Felgi są zarezerwowane dla mnie!!!!!!!!!!!!!! A teraz niech każdy ładnie przeprosi Okti-ego
Pozdro
Pozdro
- el_kozako
- #Civic4g Member
Przepraszam... 
pepesino pisze:Felgi są zarezerwowane dla mnie!!!!!!!!!!!!!! A teraz niech każdy ładnie przeprosi Okti-ego
Pozdro
Słucham, coś Ci się chyba pomyliło?! Znajomy potrzebował czwartego kompletu tych felg do N-grupowego EG6 i wiem, że byłby w stanie dać dużo więcej niż cena podana przez sprzedającego. Ten użytkownik jest nieuczciwy i powinno się pokazywać takie sytuacje.
Skrzyp Polny czy jak ci tam....powiem Ci tyle kolego.zaliczka wpłacona..więc przestań się pocić przed tą klawiaturą..a jak kolega potrzebuje takie fele to sobie zorganizuje..ja byłem Pierwszy!! i z Oktim jestem ustawionyskrzyp13 pisze:pepesino pisze:Felgi są zarezerwowane dla mnie!!!!!!!!!!!!!! A teraz niech każdy ładnie przeprosi Okti-ego
Pozdro
Słucham, coś Ci się chyba pomyliło?! Znajomy potrzebował czwartego kompletu tych felg do N-grupowego EG6 i wiem, że byłby w stanie dać dużo więcej niż cena podana przez sprzedającego. Ten użytkownik jest nieuczciwy i powinno się pokazywać takie sytuacje.
na allegro sa takie felgi za 480zl
mam nadzieje ze pomoglem:D
http://allegro.pl/honda-alufelgi-4-x-10 ... 21307.html
http://allegro.pl/honda-alufelgi-4-x-10 ... 21307.html
lock
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg