Forumowe OSTRZEŻENIA

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
MaRcInRoSz
#Civic4g Member

Re: Forumowe OSTRZEŻENIA

Post autor: MaRcInRoSz »

Moim zdaniem każdy powinien dostać na pw wiadomość że coś zrobił nie tak z pouczeniem i jeśli raz jeszcze popełni taki błąd to dopiero wtedy wstawić ostrzeżenie bo większość ludzi nieświadomie popełnia błędy, a to że dostaną kartkę nie wiedząc za co na pewno ich nie zdyscyplinuje
Honda The power of dreams
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Post autor: Yankol »

Właśnie po to są ostrzeżenia żeby informować userów o popełnionym błędzie. Jak 'wykroczenia' się już nie będą powtarzały to nie pojawią się dodatkowe ostrzeżenie a te które są znikną po 90 dniach. Ostrzeżenia (1, 2 oraz 3) same w sobie nie powodują jakiś konsekwencji w związku z tym nie rozumiem Waszego płaczu o nie. Sam mam jedno które dostałem w zasadzie za głupotę, wyjaśniłem z ppiotrkiem sprawę, wyraziłem swoje zdanie mu na PW i koniec. Nie płakałem na forum o nie.

Wam też radzę - bądźcie mężczyznami i przyjmujcie z godnością kary jakie dostajecie :)

Od kilku dni każdy z Was po otrzymaniu ostrzeżenia dostaje komunikat za co je otrzymał w związku z tym ten temat jest już zbyteczny. Dodatkowo, jeżeli chcecie porozmawiać o zasadności danego ostrzeżenia zapraszamy na PW żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać forum. Jeżeli będzie taka konieczność to temat otworzymy. Na ten moment temat jest wyczerpany.
Cham, prostak i je*any służbista.
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Właśnie jeden z użytkowników forum, po otrzymaniu ostrzeżenia za naruszenie regulaminu działu sprzedam wysłał mi PW z przeprosinami i wyjaśnieniem, że niestety się z nim nie zapoznał.

Panowie - można z godnością, jak mężczyzna przyjąć warna?? Do przemyślenia dla co po niektórych...
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

Post autor: Bonio »

i co sugerujesz ze kazdy powinien Ci pisac pw z przeprosinami? :rotfl:
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Nie, pokazuję, że niektórzy potrafią się zachować jak faceci i przyjąć na klatę konsekwencje swojego zachowania...
Awatar użytkownika
mac102
Administrator
Auto:: ED2 FK8
Silnik:: D16Z7+JRSC K20C

Post autor: mac102 »

Yankol pisze:Właśnie jeden z użytkowników forum, po otrzymaniu ostrzeżenia za naruszenie regulaminu działu sprzedam wysłał mi PW z przeprosinami i wyjaśnieniem, że niestety się z nim nie zapoznał.

Panowie - można z godnością, jak mężczyzna przyjąć warna?? Do przemyślenia dla co po niektórych...
Cieszy fakt, że jeszcze są tacy którzy potrafią przyznać się do własnej winy, bo już straciłem w to wiarę.
Bonio pisze:i co sugerujesz ze kazdy powinien Ci pisac pw z przeprosinami? :rotfl:
Wystarczyłoby, żeby zrozumiał, że faktycznie zrobił coś nie tak, a nie miał pretensje, że ktoś się pastwi nad bogu ducha winnym userem i wysyłał wiadomości z treścią na poziomie rynsztoka (nie ma tu na myśli nikogo konkretnego, mówię jak jest na ogół).
Awatar użytkownika
Tankian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Tankian »

trawestując pewien cytat
' the c4g rules exist for your good
they are not fexible nor are we
either obey them or you're history'

proszę to potraktować z duzym przymrużeniem oka
ale wnioski Bonio mozna wyciągnąć
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016

Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Awatar użytkownika
daniellwl
#Civic4g Member

Post autor: daniellwl »

kolego Yankol, co się tak napinasz przyczepiłeś się do mnie nie wiadomo za co :zly: że nie wysłałem kilku pw tylko odpowiedziałem w temacie a te dzisiejsze ostrzeżenie że niby nagminnie naruszam regulamin :/ chyba jakaś kpina ... Widzę że nie którym władza uderza do głowy ale może to i dobrze tutaj ma swój świat i może sonie porządzić :P jak wcześniej wysłałem ci w PW ŻENADA
Tanie części civic 91 tel 505 217 951
Awatar użytkownika
mac102
Administrator
Auto:: ED2 FK8
Silnik:: D16Z7+JRSC K20C

Post autor: mac102 »

Skoro nie potrafisz się dostosować do zasad panujących na forum i po pierwszym ostrzeżeniu niczego się nie nauczyłeś to jedyną żenującą kwestią jaką widzę jest Twój powyższy post.
Zbieraj warny dalej, za komplet jest bonus :rotfl: .

btw Tak jak to było napisane wcześniej, warny nie są po to żeby się nad kimś pastwić i pokazywać kto tu rządzi, tylko po to aby ten ktoś ogarnął się na naszym forum. Każdy na tym skorzysta.
Awatar użytkownika
daniellwl
#Civic4g Member

potrafię się dostosować ale wkurza mnie jak nic nie napisałem a po jakimś czasie dostałem znowu ostrzeżenie :idiota: :ban?:
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

daniellwl pisze:potrafię się dostosować ale wkurza mnie jak nic nie napisałem a po jakimś czasie dostałem znowu ostrzeżenie :idiota: :ban?:
Tak, nic nie pisałeś a warna dostałeś ot tak, żebym mógł pokazać, że to ja tu rządzę :wstyd: :rotfl:

Wczoraj między godziną 20.11 a 20.15 usunąłem 9 Twoich postów z działu kupię za które dostałeś już drugie swoje ostrzeżenie. Logi tych zdarzeń są do wglądu więc nie kłam :]
Jeżeli nie pamiętasz co i kiedy piszesz na forum - Twój problem.
Awatar użytkownika
daniellwl
#Civic4g Member

i może wczoraj je pisałem ??
ODPOWIEDZ