Forumowe OSTRZEŻENIA
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- MaRcInRoSz
- #Civic4g Member
Re: Forumowe OSTRZEŻENIA
Moim zdaniem każdy powinien dostać na pw wiadomość że coś zrobił nie tak z pouczeniem i jeśli raz jeszcze popełni taki błąd to dopiero wtedy wstawić ostrzeżenie bo większość ludzi nieświadomie popełnia błędy, a to że dostaną kartkę nie wiedząc za co na pewno ich nie zdyscyplinuje
Honda The power of dreams
Właśnie po to są ostrzeżenia żeby informować userów o popełnionym błędzie. Jak 'wykroczenia' się już nie będą powtarzały to nie pojawią się dodatkowe ostrzeżenie a te które są znikną po 90 dniach. Ostrzeżenia (1, 2 oraz 3) same w sobie nie powodują jakiś konsekwencji w związku z tym nie rozumiem Waszego płaczu o nie. Sam mam jedno które dostałem w zasadzie za głupotę, wyjaśniłem z ppiotrkiem sprawę, wyraziłem swoje zdanie mu na PW i koniec. Nie płakałem na forum o nie.
Wam też radzę - bądźcie mężczyznami i przyjmujcie z godnością kary jakie dostajecie
Od kilku dni każdy z Was po otrzymaniu ostrzeżenia dostaje komunikat za co je otrzymał w związku z tym ten temat jest już zbyteczny. Dodatkowo, jeżeli chcecie porozmawiać o zasadności danego ostrzeżenia zapraszamy na PW żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać forum. Jeżeli będzie taka konieczność to temat otworzymy. Na ten moment temat jest wyczerpany.
Wam też radzę - bądźcie mężczyznami i przyjmujcie z godnością kary jakie dostajecie
Od kilku dni każdy z Was po otrzymaniu ostrzeżenia dostaje komunikat za co je otrzymał w związku z tym ten temat jest już zbyteczny. Dodatkowo, jeżeli chcecie porozmawiać o zasadności danego ostrzeżenia zapraszamy na PW żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać forum. Jeżeli będzie taka konieczność to temat otworzymy. Na ten moment temat jest wyczerpany.
Cham, prostak i je*any służbista.
Właśnie jeden z użytkowników forum, po otrzymaniu ostrzeżenia za naruszenie regulaminu działu sprzedam wysłał mi PW z przeprosinami i wyjaśnieniem, że niestety się z nim nie zapoznał.
Panowie - można z godnością, jak mężczyzna przyjąć warna?? Do przemyślenia dla co po niektórych...
Panowie - można z godnością, jak mężczyzna przyjąć warna?? Do przemyślenia dla co po niektórych...
i co sugerujesz ze kazdy powinien Ci pisac pw z przeprosinami? 
Nie, pokazuję, że niektórzy potrafią się zachować jak faceci i przyjąć na klatę konsekwencje swojego zachowania...
- mac102
- Administrator
- Auto:: ED2 FK8
- Silnik:: D16Z7+JRSC K20C
Cieszy fakt, że jeszcze są tacy którzy potrafią przyznać się do własnej winy, bo już straciłem w to wiarę.Yankol pisze:Właśnie jeden z użytkowników forum, po otrzymaniu ostrzeżenia za naruszenie regulaminu działu sprzedam wysłał mi PW z przeprosinami i wyjaśnieniem, że niestety się z nim nie zapoznał.
Wystarczyłoby, żeby zrozumiał, że faktycznie zrobił coś nie tak, a nie miał pretensje, że ktoś się pastwi nad bogu ducha winnym userem i wysyłał wiadomości z treścią na poziomie rynsztoka (nie ma tu na myśli nikogo konkretnego, mówię jak jest na ogół).Bonio pisze:i co sugerujesz ze kazdy powinien Ci pisac pw z przeprosinami?
trawestując pewien cytat
' the c4g rules exist for your good
they are not fexible nor are we
either obey them or you're history'
proszę to potraktować z duzym przymrużeniem oka
ale wnioski Bonio mozna wyciągnąć
' the c4g rules exist for your good
they are not fexible nor are we
either obey them or you're history'
proszę to potraktować z duzym przymrużeniem oka
ale wnioski Bonio mozna wyciągnąć
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
kolego Yankol, co się tak napinasz przyczepiłeś się do mnie nie wiadomo za co
że nie wysłałem kilku pw tylko odpowiedziałem w temacie a te dzisiejsze ostrzeżenie że niby nagminnie naruszam regulamin
chyba jakaś kpina ... Widzę że nie którym władza uderza do głowy ale może to i dobrze tutaj ma swój świat i może sonie porządzić
jak wcześniej wysłałem ci w PW ŻENADA
Tanie części civic 91 tel 505 217 951
- mac102
- Administrator
- Auto:: ED2 FK8
- Silnik:: D16Z7+JRSC K20C
Skoro nie potrafisz się dostosować do zasad panujących na forum i po pierwszym ostrzeżeniu niczego się nie nauczyłeś to jedyną żenującą kwestią jaką widzę jest Twój powyższy post.
Zbieraj warny dalej, za komplet jest bonus
.
btw Tak jak to było napisane wcześniej, warny nie są po to żeby się nad kimś pastwić i pokazywać kto tu rządzi, tylko po to aby ten ktoś ogarnął się na naszym forum. Każdy na tym skorzysta.
Zbieraj warny dalej, za komplet jest bonus
btw Tak jak to było napisane wcześniej, warny nie są po to żeby się nad kimś pastwić i pokazywać kto tu rządzi, tylko po to aby ten ktoś ogarnął się na naszym forum. Każdy na tym skorzysta.
potrafię się dostosować ale wkurza mnie jak nic nie napisałem a po jakimś czasie dostałem znowu ostrzeżenie

Tanie części civic 91 tel 505 217 951
Tak, nic nie pisałeś a warna dostałeś ot tak, żebym mógł pokazać, że to ja tu rządzędaniellwl pisze:potrafię się dostosować ale wkurza mnie jak nic nie napisałem a po jakimś czasie dostałem znowu ostrzeżenie![]()
Wczoraj między godziną 20.11 a 20.15 usunąłem 9 Twoich postów z działu kupię za które dostałeś już drugie swoje ostrzeżenie. Logi tych zdarzeń są do wglądu więc nie kłam
Jeżeli nie pamiętasz co i kiedy piszesz na forum - Twój problem.