pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
nie chwal sie, dimera i tak nie podłączysz 
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Albo podłączy jak Ty 
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
no a zwłaszcza niemiecki model 4g minichamps , brawo dla ciebieremigiusz szmulek pisze:telefonu do końca niewidze reszta wszystko japonskie
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Co do dimmer'a to mam schematy, sam do tematu nie podejdę, nie pomożecie mi? buuuu..

no niech ktos obeznany w temacie zrobi tutka jak podlaczyc dimmer,sam niedlugo bede mial wiec fajnie by bylo zeby nie bylo tak jak z guzikami od klimy, kazdy guzik ma ale kompresora to juz nie hehe
Walcze z dimmerem już pół roku, naprawde ciężka sprawa. Po pierwsze trzeba mieć zegary z samochodu w którym był dimer (USDM / JDM) bez tego nie ma co marzyć o podłączeniu tego ustrojstwa 
Mi aktualnie działa w systemie zero jedynkowym, albo świeci na maksa albo wcale.
Mi aktualnie działa w systemie zero jedynkowym, albo świeci na maksa albo wcale.
no to dupa, ehh a moze zegary od concerto? one mialy dimmer
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
Nie wydaje mi się, żeby zegary z USDM'a były konieczne - ale ja się nie znam - przypuszczam tylko.
czas do pracy
milego dnia
Diabeł właśnie tkwi w zegarach USDM. Wtedy dimmer śmiga. ale z tego co mi się wydaje, to zegary USDM->EDM czy też odwrotnie p&p nie podchodzą 
a mi dzisiaj zabrali dowód za nieoryginalne szwy na pasie bezpieczeństwa kierowcy
a mi dzisiaj zabrali dowód za nieoryginalne szwy na pasie bezpieczeństwa kierowcy
Są konieczneWojtuuus pisze:Nie wydaje mi się, żeby zegary z USDM'a były konieczne - ale ja się nie znam - przypuszczam tylko.
Trzeba pozamieniać piny w kostkach i będą działać;)Rakuu pisze:Diabeł właśnie tkwi w zegarach USDM. Wtedy dimmer śmiga. ale z tego co mi się wydaje, to zegary USDM->EDM czy też odwrotnie p&p nie podchodzą
Najlepiej montowało sie zegary JDM nie dość że więcej kabli, wszystkie pozamieniane to zamiast 2 kostek były 3 owiele większe
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
Do odważnych świat należyMarcinL pisze:Są konieczneWojtuuus pisze:Nie wydaje mi się, żeby zegary z USDM'a były konieczne - ale ja się nie znam - przypuszczam tylko.kwestia jest taka że aby dimer działał masa od oświetlenia musi być odzielona od pozostałych masz i iśc prosto do dimera. W EDMach wszystkie masy w licznikach łączą się razem.
Trzeba pozamieniać piny w kostkach i będą działać;)Rakuu pisze:Diabeł właśnie tkwi w zegarach USDM. Wtedy dimmer śmiga. ale z tego co mi się wydaje, to zegary USDM->EDM czy też odwrotnie p&p nie podchodzą
Najlepiej montowało sie zegary JDM nie dość że więcej kabli, wszystkie pozamieniane to zamiast 2 kostek były 3 owiele większe