Temat się strasznie rozlazł w czasie... ale ludzie swoich wzorów nie dają nic a nic...
Ja tam będę się upierał za wyszywaną mimo wszystko, zresztą zobaczymy jak wyniki ankiety pokażą...
Narazie i tak zima idzie więc chyba nie ma co się śpieszyć ?
Moim skromnym zdaniem najważniejsze jest to żeby koszulki były dobrej jakości, tak żeby wytzrymały dłuzszy czas a nie jakieś badziewie na dwa prania (może kosztować te 20 czy 30 zł wiecej).
A jesli chodzi o wzór to nie musi to byc coś co widać od razu z kilometra, jesli o mnie chodzi to może to być czarna koszulka polo z napisem i fajnym logo naszej stronki.
beddom pisze:jak na tyle osob zarejestrowanych na forum to wynikow sondy troche malo...
Ktoś niedawno napisał... "Już prawie 500 osób na forum", tylko, że 50 się tak naprawde udziela.
Prelude3g.pl czerpią od nas pomysły, ale może my od nich też powinniśmy pare wyciągnąć. Napiszę o tym osobny temat.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
Jestem jak najbardziej za, żeby były od razu smyczki, kalendarze, ramki i koszulki, ale wiem, że nie wszystko da sie załatwić od razu.
Koszulki prawdopodobnie będą kosztowały najwięcej i pewnie dlatego są zostawione na deser.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
Ja osobiście zdecydowanie jestem za czarną polówką. Ale chłopaki jak tak dalej pójdzie to nigdy nie będziemy mieć tych koszulek.
Myślę że powinniśmy zrobić tak: przygotować ankietę w której umieszczone byłyby ze 3 najlepsze projekty koszulek, który wzór wygrałby w ankiecie to tego robimy i już! Zapisy, wpłata na konto i po sprawie.
Inaczej nie ogarniemy tego tematu bo jest nas na forum chyba z 500 osób i jak każdy bedzię chciał debatować nad poszczególną literką na koszulce to w sumie to wszystko potrwa jeszcze z 15 lat