A moze koszulka klubowa ?

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Czy byłbyś chętny na koszulkę klubową

Czas głosowania minął 2006-04-07, 21:32

tak
19
95%
nie
1
5%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
BIGer
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: BIGer »

ZlewiK pisze:Eee BIGer obydwa są moje ! :zdegustowany:
Nie twierdzę że są moje...
Przód pobrałem z postu Goostol'a a tył z Twojego - wymazałem tylko napis pod adresem.
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

BIGer, Hehe a GoostoL brał ode mnie ;)

Temat się strasznie rozlazł w czasie... ale ludzie swoich wzorów nie dają nic a nic...
Ja tam będę się upierał za wyszywaną mimo wszystko, zresztą zobaczymy jak wyniki ankiety pokażą...
Narazie i tak zima idzie więc chyba nie ma co się śpieszyć ?

DODi, co z twoim projektem nowym ?
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
Awatar użytkownika
beddom
#Civic4g Member
Auto:: ED4
Silnik:: B16A1

Post autor: beddom »

jak na tyle osob zarejestrowanych na forum to wynikow sondy troche malo...
Awatar użytkownika
Tom
#Civic4g Member

Post autor: Tom »

Moim skromnym zdaniem najważniejsze jest to żeby koszulki były dobrej jakości, tak żeby wytzrymały dłuzszy czas a nie jakieś badziewie na dwa prania (może kosztować te 20 czy 30 zł wiecej).
A jesli chodzi o wzór to nie musi to byc coś co widać od razu z kilometra, jesli o mnie chodzi to może to być czarna koszulka polo z napisem i fajnym logo naszej stronki.
czerwona, niska i szeroka
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Koszulki Civicklubu kosztowały poniżej 30 pln, trzymają się znakomicie... Nie ma się czego czepić. Nie były wyszywane.
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

Ja też będę za wyszywanym polo. Są świetne!
beddom pisze:jak na tyle osob zarejestrowanych na forum to wynikow sondy troche malo...
Ktoś niedawno napisał... "Już prawie 500 osób na forum", tylko, że 50 się tak naprawde udziela.

Prelude3g.pl czerpią od nas pomysły, ale może my od nich też powinniśmy pare wyciągnąć. Napiszę o tym osobny temat.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
Awatar użytkownika
Largo
#Civic4g Member

Post autor: Largo »

sry ze tak sie wtrącam .... jak narazie widze duzo fajnych projektów a co do konretów to bea jakies te koszulki czy nadal projekty? :zdziwko:
Jesteś szybki ???? - Wydaje Ci sie :]
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

www.magiapoligrafii.pl

Trzeba zbadać ceny :)
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

Jestem jak najbardziej za, żeby były od razu smyczki, kalendarze, ramki i koszulki, ale wiem, że nie wszystko da sie załatwić od razu.

Koszulki prawdopodobnie będą kosztowały najwięcej i pewnie dlatego są zostawione na deser.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
blazejski
#Civic4g Member

Post autor: blazejski »

Poloweczki sa calkiem spoko :hyhy:
Jak taki projekt przejdzie to biore bez gadania :rotfl:
pozdro
Wiele planow lecz wszystko w swoim czasie...
Awatar użytkownika
Tom
#Civic4g Member

Post autor: Tom »

Ja osobiście zdecydowanie jestem za czarną polówką. Ale chłopaki jak tak dalej pójdzie to nigdy nie będziemy mieć tych koszulek. :zdegustowany:

Myślę że powinniśmy zrobić tak: przygotować ankietę w której umieszczone byłyby ze 3 najlepsze projekty koszulek, który wzór wygrałby w ankiecie to tego robimy i już! Zapisy, wpłata na konto i po sprawie.

Inaczej nie ogarniemy tego tematu bo jest nas na forum chyba z 500 osób i jak każdy bedzię chciał debatować nad poszczególną literką na koszulce to w sumie to wszystko potrwa jeszcze z 15 lat :kwasny:

pozdro ;)
czerwona, niska i szeroka
Awatar użytkownika
tfidos
#Civic4g Member

Post autor: tfidos »

ja jestem jak najbardziej za! niewazne czy polo czy tshi(r)t! czarne tez przezyje (chociaz w lato ostro daje:/)

trzeba zaczac od tego czy mamy dojscie do kogos kto nam zrobi to nie tyle co tylko zaj....cie ale i po taniosci??????????????? :hyhy:
EJ2: mix D15B7+D16Z6 :)
Zablokowany