Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
honey, do końca nie mogę się zgodzić;) ale nie o to chodzi...
widać, że forum ma pewne proste błędy, które jednak dalej nie są naprawiane...
a jeśli już admini nie są w stanie zapanować nad forum to może za forumowe pieniążki(np. zebrane za reklamy) kupić vBulletin?
forum napewno działałby znacznie szybciej(mniejsza ilość zapytań do bazy), mnóstwo pluginów(hacks) i wydaje mi się, że mniej awarnyje niż phpBB
co do przejścia z phpBB do vBulletin wszystko robi się automatycznie... zresztą.. admin wie;)
widać, że forum ma pewne proste błędy, które jednak dalej nie są naprawiane...
a jeśli już admini nie są w stanie zapanować nad forum to może za forumowe pieniążki(np. zebrane za reklamy) kupić vBulletin?
forum napewno działałby znacznie szybciej(mniejsza ilość zapytań do bazy), mnóstwo pluginów(hacks) i wydaje mi się, że mniej awarnyje niż phpBB
co do przejścia z phpBB do vBulletin wszystko robi się automatycznie... zresztą.. admin wie;)
mewa no masz racje
troszke inaczej ujelam to co chcialam napisac... czasem poprostu w kodzie strony jest jeden blad i trudno go wylapac... ale to malo wazne... nie o to tu chodzi... ano poczekamy zobaczymy co to bedzie heh
mysle ze z naprawieniem nie bedzie problemu
:)
taką mnie natura stworzyła, aniołem nigdy nie byłam... *(=
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
tragicznie forum sie przeglada... nie mam az tyle czasu zeby w kazdy temat wchodzi i szukac tego co mnie interesuje.
kij z piwami i innymi takimi ale nie przeczytane posty to powinny banglac bez namniejszych problemow.
kij z piwami i innymi takimi ale nie przeczytane posty to powinny banglac bez namniejszych problemow.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
o jaki "mondry" ...Dzida pisze:łojezu ludzie
Klikacie na "pokaż posty od ostatniej wizyty", potem dajecie scrollem na dół i np. wyświetl posty z ostatnich 6 godzin" i ognia. Nie ma tragedii.
u mnie to nie dziala.
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4