WALDI - niezalamuj sie popatrz na to tak ze lepiej dla ciebei ze to stalos sie teraz a nie jak juz bys wiazal z nia plany na pszyszlosc itd..... a co do tego kolesia co z nim poszla to bym go wysmial bo jak zosatwila dla niego ciebie to zostawi kiedys i jego dla innego
Problem z 4G i dziewczyną
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
sweety- znasz takie powiedzenie "krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje"
WALDI - niezalamuj sie popatrz na to tak ze lepiej dla ciebei ze to stalos sie teraz a nie jak juz bys wiazal z nia plany na pszyszlosc itd..... a co do tego kolesia co z nim poszla to bym go wysmial bo jak zosatwila dla niego ciebie to zostawi kiedys i jego dla innego

pięknie powiedzianeMichuu pisze:e nasze Hanie nigny nas nie zdradza
Czasami choruja ale nie ma w autach choroby ktorej nie mozna wyleczyc
www.TGauto.pl
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
WOW - pierwsza kobitka co gada do rzeczy..., choc ostatnio z ETERem widzielismy 4 gorace paniengki w 4gen !!! Juz miałem zarzucic eterowi reczny zeby gonic panienki kiedy przypomniałem sobie ze jedziemy seryjnym Seicento.....

Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
No to się naczytałem
Nie zgodze się z opinia że dziewczynę krotko trzeba trzymać bo się rozbestwi. Krotko trzymać należy może psa i to też nie każdą rasę. Toż to od dziewczyny zalezy i od tego jakimi zasadami związek się rządzi. U mnie jest partnerstwo i nikt nikogo za fraki nie musi trzymac. Najzdrowszy układ pod słońcem. Kwerstia porozumienia na pewno charakterów
Moja obecna narzeczona związała się ze mną gdy już miałem i-VT choć znaliśmy sie wcześniej. Na początklu w ogole Jej civic nie pasował, ani kształtem ani kolorem itp. Z czasem pokochała to auto a gdy je sprzedałem plakała przez tydzień. Obecnie jest na etapie robienia prawka, chce dorzucić się do mojego nowego zakupu pod warunkiem że bedzie to Honda, planujemy też CBR lub R6. A do niczego Jej nie zmuszałem
Nie zgodze się z opinia że dziewczynę krotko trzeba trzymać bo się rozbestwi. Krotko trzymać należy może psa i to też nie każdą rasę. Toż to od dziewczyny zalezy i od tego jakimi zasadami związek się rządzi. U mnie jest partnerstwo i nikt nikogo za fraki nie musi trzymac. Najzdrowszy układ pod słońcem. Kwerstia porozumienia na pewno charakterów
Moja obecna narzeczona związała się ze mną gdy już miałem i-VT choć znaliśmy sie wcześniej. Na początklu w ogole Jej civic nie pasował, ani kształtem ani kolorem itp. Z czasem pokochała to auto a gdy je sprzedałem plakała przez tydzień. Obecnie jest na etapie robienia prawka, chce dorzucić się do mojego nowego zakupu pod warunkiem że bedzie to Honda, planujemy też CBR lub R6. A do niczego Jej nie zmuszałem
Takie zjawiska zdarzają sie zawsze i szukac takiej laski trzeba napawde długo, a nie kazdy ma szczescie....
Dlatego CQm - ciesz sie ze masz taka a nie inną drugą połówkę !!
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.