z tego co wiem to jest portal na ktorym sa ludzie, ktorzy chodzili razem do szkol. mozemy stworzyc grono civic4g na www.grono.net. tak wiec mKM_VTi, pomysl kiepski
hubson pisze:z tego co wiem to jest portal na ktorym sa ludzie, ktorzy chodzili razem do szkol. mozemy stworzyc grono civic4g na www.grono.net. tak wiec mKM_VTi, pomysl kiepski
hmm kiepski moze dla ciebie, chlopaki z wrocka sie pozapraszali i jest git, a to ze chodzili ze soba do szkol to nie znaczy ze nie mozesz kolegow z klubu zaprosic do powiekszenia grona znajomych
wlasnie o to w tym chodzi, ze masz tam osoby ze szkoly. przynajmniej mi sie to z tym kojarzy, ale nie o to cho. mnie na naszej klasie nie jestem zarejestrowany... i moim zdaniem lepszy pomysl stworzyc na www.grono.net grono ziomkow z civic4g.pl... .
nie wiem czy bedziecie wiedzieli o co mi chodzi bo juz troche zrobiony jestem
Jak w temacie... Zakładamy klasę civic4g Jest już parę profili o tej tematyce, ale żaden nie jest rozbudowany, nie ma fot itp...
Wymyśliliśmy z Michałem łdz, żeby założyć sobie klubową klasę, tak, żeby mogli się zapisywać ludzie z całej Polski... Dodawać zdjęcia ze spotów i generalnie promować 4 generację...