Polary Klubowe - Zapisy !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
szczerze mowiac to ja potrafie zrozumiec ze komus zawsze moze cos wyskoczyc i cos sie przeciagnie ale 2 tygodnie zwloki to jest poprostu przesada. Dlaczego Ci ktorzy wplacili na czas musza czekac niewiadomo ile tylko dlatego ze ktos inny nie potrafi podejsc odpowiedzialnie do tematu..... wiadomo liczy sie kazda sztuka ale sadze ze jak raz sprawa bylaby postawiona do konca twardo i jasno to nastepnym razem daloby to lepszy efekt.
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
- tiacocstoe
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Dla mnie sprawa jest prosta termin to termin !! ilosc polarow byla wystarczajaca do zlozenia zamowienia dlatego uwazam ze takie czekanie na spoznialskich jest nie w pozadku wobec reszty. Zapisy trwaly miesiac a o polarach wiadomo bylo juz duzo wczesniej.
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
Dobrze już dobrze. Panowie, polary są już zamówione grubo od ponad tygodnia... kasa przelana - czekam na paczkę... jednak na wstepie dostałem informację, że w tym roku bedą tylko męskie i dostanę najprawdopodobniej 1szą paczkę między świętami a sylwestrem z męskimi. Druga paczka z samymi damskimi będzie trochę później, na początku stycznia, ponieważ nie mieli takich kolorów i tylu sztuk na stanie i musieli domówić... Krótko mówiąc jak dostanę męskie rozsyłam od razu wszystkim tym co zamawiali tylko męskie... resztę wyślę jak dotrą damskie... proste. Nawet jakbym jakimś cudem dostał polary w tym tygodniu to nie dotarłyby do Was na Święta z dwóch powodów 1) Poczta Polska publicznie się tłumaczy że ma opóźnienia... 2) Nie wiem czy bym zapakował wszystkie i wysłał bo mam też choinkę do ubrania...
Czekamy nerwuski 
PS: Nie pytać mnie codziennie kiedy będą bo będę ignorował takie pytania.
[ot]Kalendarze są już wydukowane, na dniach będą składane i pakowane, możliwe że wyjdą przed Świętami. Jak wyjdą będzie info w temacie kalendarzy.[/ot]
PS: Nie pytać mnie codziennie kiedy będą bo będę ignorował takie pytania.
[ot]Kalendarze są już wydukowane, na dniach będą składane i pakowane, możliwe że wyjdą przed Świętami. Jak wyjdą będzie info w temacie kalendarzy.[/ot]
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Ja się cieszę że będe miał wogóle polara i nie marudze żę muszę czekać. Po pierwsze firma musi je zrobić, z tego co ZlewiK mi mówił to zajuje około dwóch tygodni, później co jest w tym czasie ważniejsze poczta musi dobrze zadziałać żeby paczka do nas przyszła, jeżeli komuś się spieszy i chce mieć są firmy kurierskie.
No tak ja wszystko rozumiem poczta powoli przekazuje paczki, firma musi zrobic od hu... polarow i im sie nie dziwie, a ludzia ktorzy sie spoznili z przelewem tez wybaczam bo ja gdybym jakiejs kaski na lewno nie skrecil (czytaj interes) to pewnie tez bym sie niezle spoznil lecz ciesze sie ze wogole go dostane na spociki w przyszlym roku bedzie miodzio malo kto ma takie
Pozdrowionka dla wszystkich i wielkie dzieki dla Zlewika sie naleza za ciezka prace
Pozdrowionka dla wszystkich i wielkie dzieki dla Zlewika sie naleza za ciezka prace