Sklep 4g

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

wodar1
#Civic4g Member

Sklep 4g

Post autor: wodar1 »

wpadlem na taki pomysl zeby przy okazji zakupu jakis gadzetow klubowych zamawiac o pare wiecej sztuk i pozniej zeby mozna bylo je kupic w dowolnym czasie :) dobre by to bylo dla wszystkich zapominalskich i nasze kobiety nie mialyby juz klopotu z przentami dla nas :hyhy:

tylko trzeba by bylo najpierw jakos kupic te wiecej sztuk czegokolwiek i pozniej sprzedawac troche drozej to by byla kasa na utrzymywanie strony i nastepne zakupy :)

co tym myslicie??
Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

Post autor: bencol »

wodar1 pisze:tylko trzeba by bylo najpierw jakos kupic te wiecej sztuk czegokolwiek
no właśnie i w tym jest problem, bo niby kto wyłoży kasę na te dodatkowe rzeczy? :kwasny: . Jak dla mnie pomysł zły i nie wypali. Do oceny innych.
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Nieeeee, zdecydowanie nie. Za młodzi jesteśmy. :]
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
Adriano
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Adriano »

nawet jeżeli by się znaleźli chętnie na wyłożenie kasy (w co wątpię, bo i po co?) to nie znajdzie się nikt z lepiej znanych klubowiczy, kto chciałby taki "sklep" prowadzić, bo pakowanie, sprawdzanie czy ktoś już wpłacił, a co najgorsze - bieganie na pocztę i stanie w kolejkach nikomu się nie uśmiecha.
było ED7 D16Z2+, jest 323 GTX BF 1.6T :)
Obrazek
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

2500 brutto i mogę być ekspedientką tego sklepu :wstyd:

Wodar spróbowałbyś raz założyć to zobaczyłbyś jacy nie poważni są ludzie... zapisują się, obiecują że coś wezmą a później zostałbyś z 10 szt kalendarzy w połowie roku... tak jak to został Arszenik w poprzednim...

PS: Kupiłem jedną koszulkę klubową więcej dla kogoś i teraz nie mogę jej sprzedać bo zima a kasę "zamroziłem" w ten sposób...

Bez sensu.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
Krychu

Post autor: Krychu »

ZlewiK pisze:2500 brutto i mogę być ekspedientką tego sklepu
zmiana płci w cenie? :rotfl:
wodar1
#Civic4g Member

Post autor: wodar1 »

nie mowie ze za darmo, no ale to chyba jednak zly pomysl :zawstydzony:
ODPOWIEDZ