Kurde obiecałem że pomierzę i tak jakoś wyszło
Wytrzymasz do poniedziałku, wykroję ten szablon i, no właśnie co mam tam zrobić bo on i tak nie bedzie pasował
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
No i tak się chyba nikomu już nie śpieszy, więc wytrzymam ziom
Chodzi o to żeby wyciąć z gazet najlepiej, taki dywanik jak w szkicach 4+2 lub ostatecznie 4+1 i zobaczyć czy to jest zupełnie co innego jak się przyłoży do podłogi ?
Kurde wiem że mi coś mierzyłeś i nie grało, ale mierzyłeś miarką pewnie. Mam nadzieję że gdzieś się jebłeś bo jak nie to masakra będzie kolejny wzór robić i będzie tych wzorów coś dużo i generalnie motanina.
Zlewik, może usdmy nie chca mieć dywaników poprostu, nie zmuszajmy ich. Ja chciałem kupić mojej hondzie pod choinke te dywaniki i teraz co gowno dostanie i focha strzeli, rozkraczy mi sie na przejeździe i pociąg mnie rozpi... przez głupie dywaniki bedziecie mnie miec na sumieniu!!
Niech inni napisza co myśla o tych dywanikach... bo ja bym je chciał naprzykład już podeptać u siebie bo jak tak dalej będzie to prędzej sie ropa skończy niz my te dywaniki będziemy mieli...
mum666 chyba masz rację. Brak zainteresowania o czymś świadczy.
Powiem szczerze że jak nie będę miał PEWNEGO szablonu na dywaniki USDMowe to będą tylko do EDM. Wyślę do producenta tylko te których jestem pewien i tyle. Jak komuś później będzie zależało na wzorze do USDMa to będzie sobie załatwiał na własną rękę. Telefon kontaktowy i e-mail chętnie do nich udostępnię...
Nie chce mi się już tutaj pisać bo co drugi post to mój