ziomale potzebuje zamontowac u siebie to uzadzenie do pomiaru czas 0-100 km/h. problem polega na tym ze zapomnialem jak to sie nazywa, czy ktos moze wie?
Ale nie bierz tych wynikow mocno do siebie bo sa one mocno optymistyczne
dzieki, wiem ze to zawsze inaczej pokaze nawet na innym rozmiarze kapci, ale chodzi mi o to ze w takim ustawiniu jak mam teraz jak najszybciej osignac 100 km/h a czy to bedzie klamalo wzgledem innych samochodow to bez znaczenia. only dla dla wlasnej wiedzy
Wystarczy ze bedziesz sie miezyl w dwoch innych miejscach i czasy beda wychodzic inne.
Duzy wplyw ma takze zawieszenie.
Umnie na gtechu wychodzilo sredno 7.1 u kumpla w VTI 5gen okolo 6.6 a i tak baty dostawal odemnie ;/
Poprostu GTECH
My mieżyliśmy na G-Techu crx ,garaż team bydgoszcz, to przed zimowymi modami było 13,4 a po zimowych modach 13,9 najlepiej, ale dodam że założyliśmy koni ustawione na kamień. a doszło z 30 ps więc....
A czas na bemowie mówi sam za siebie II miejsce
Czyli G-tech oblicza przyspieszenie na podstawie przechyłów nadwozia?
Jak to ustrojstwo działa naprawdę? Jak oblicza czas na 400m? Na podstawie przyspieszenia?
Wiem że dużo pytań na raz , ale będę wdzięczny jak ktoś mnie uświadomi.
Szczerze mówiąc to sam się zastanawiam jak to ustrojstwo działa i nie mam pojęcia ! ! ! Na pewno ma wpływ zawieszenie na jego działanie i pochyłość jezdni. Mi pokazuje na 400m 16,2 ale w tym samym pomiarze do 100 km/h 6,5s . Bzdura więc totalna.
G-tech mierzy przeciążenie G i czas jego trwania. Dzięki temu może obliczyć prędkość i odległość jaką pokonał samochód. Zaraz zerknę do instrukcji i się upewnię.
Dodam stronkę z manuala,żeby każdy mógł sobie zobaczyć co i jak.