Dywaniki klubowe - wybieramy wzor
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Marcel ED7
- #Civic4g Member
Co muslicie o wycieciu w tylnich wycieraczkach na szyne? Tak jak u mnie jest.Wydaje mi sie ze jat to lepsze rozwiazanie niz na prosto.
ZLOT BORSK
1 Miejsce w konkursie na najnizsze auto zlotu
2 Miejsce w konkursie sprawnosciewym kierwca i auto zlotu
2 Miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 4
1 Miejsce w konkursie na najciekawszy projekt
3 Miejsce na najladniejsze auto zlotu
1 Miejsce w konkursie na najnizsze auto zlotu
2 Miejsce w konkursie sprawnosciewym kierwca i auto zlotu
2 Miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 4
1 Miejsce w konkursie na najciekawszy projekt
3 Miejsce na najladniejsze auto zlotu
Marcel, coś strasznie dużo odpowiedzi dostałeś.
Jeśli chodzi o te wycięcia w tylnych dywanikach o których mówisz, to tylko w 3d EDM by zdały egzamin... zaproponowałem proste i ciut krótsze żeby były takie same do EDM 3d oraz EDM 4d.
No mi się wydaje że dywaniki jeśli będą, to będą tylko do EDM bo jak widać nikomu się nie chce sprawdzić jak to jest w USDM. Łaski bez.
Sprawdzi ktoś w końcu te wymiary dywaników w 3d/4d USDM

Jeśli chodzi o te wycięcia w tylnych dywanikach o których mówisz, to tylko w 3d EDM by zdały egzamin... zaproponowałem proste i ciut krótsze żeby były takie same do EDM 3d oraz EDM 4d.
No mi się wydaje że dywaniki jeśli będą, to będą tylko do EDM bo jak widać nikomu się nie chce sprawdzić jak to jest w USDM. Łaski bez.
Sprawdzi ktoś w końcu te wymiary dywaników w 3d/4d USDM
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Dla USDM wydaja mi sie poprawne wymiary na poprzedniej stronie. Aktualnie nie mam auta pod reka ale w mojej hani USDM mnie wiecej tak wygladaly te dywniki z tylu. Inne (czyt. wieksze) nie bardzo pasuja bo sie podwijaja i nie wchodza dobrze miedzy szyny 
Moja byla hanna:
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php? ... 39&start=0
II miejsce w konkursie na najnizsze auto zlotu - Poraj 2009
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php? ... 39&start=0
II miejsce w konkursie na najnizsze auto zlotu - Poraj 2009
Jeżeli w ogóle coś z tego bedzie to w takich kolorach jak niżej, ewentualnie kolory obszycia/nadruku możemy zmienić na jakieś inne bo dysponują każdym kolorem, ale dywaniki tylko w 3ech...Yankol pisze:A ja mam pytanie odnosnie kolorow. ZlewiK orientujesz sie moze, czy bedzie dostepny kolor bordowy materialu?
I jeszcze pytanko: potrzebny jest jeszcze pomiar podlogi HB przed liftem?
- Dostępne kolory dywaników:
1. Czarny
2. Beżowy
3. Grafitowy
Kolory obszycia/nadruku:
1. Czerwony
2. Niebieski
3. Żółty
4. Zielony
5. Fioletowy
6. Srebrny
7. Czarny
8. Beżowy
ZuZka

drakaa pisze:Hmmmm... ja mam USDM ED6, mogę sprawdzić, porobić zdjęcia... tylko jest jedno ALE: mam dywaniki z allegro.pl jest do H Civic uniwersalne (nie było wyboru na sedan czy hatchback) Ale jak znajde starą gumę to zapodam jakieś wymiary... ale postaram się coś jeszcze pomotać.
Panowie, chodzi mi dokładnie o to by wziać z poprzedniej strony wymiary dywaników z kombinacji "3d USDM rys. 3+2" i albo pomierzyć na pałę z miarką, albo wyciąć z gazety taki dywanik i położyć go na podłoge... Nie mierzcie swoich, bo pewnie każdy ma inne.zayonnc pisze:Chyba raczej chodzi o pomierzenie podłogi itp a nie dywaników - chyba, że miałbyś ori a nie uniwersalne z allegro