Czy CRX to civic 4g?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
-
Krychu
CR-X to bez wątpienia Civic 4gen, jesli ktos tak nie uważa to sie myli
tak samo jak del Sol to Civic 5gen (btw w usa chyba nazywany Civiciem del Sol, a nie CRX'em)
na oryginalnych naklejkach w rexach mozna jeszcze przeczytac Civic coupe CRX czy jakos tak
a mój CR-X to ma jeszcze wiecej wspolnego z Civikiem, bo u mnie D15B2 siedzi
tak samo jak del Sol to Civic 5gen (btw w usa chyba nazywany Civiciem del Sol, a nie CRX'em)
na oryginalnych naklejkach w rexach mozna jeszcze przeczytac Civic coupe CRX czy jakos tak
a mój CR-X to ma jeszcze wiecej wspolnego z Civikiem, bo u mnie D15B2 siedzi
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
ale to nie jest temat o kalendarzuSebisz111 pisze:Dobra, ale myślę że wszyscy chcieli by zobaczyć w kalendarzu poza hatchback-iem, sedanem również shuttle
na forum poki co mamy 3 Shuttle... i nie widzialem tam zadnego zdjecia nadajacego sie na kalendarz. nic na sile.
tak samo mamy 1 concerto... i Limak dal jedno zdjecie do konkursu na ktorym sa M&M'sy... tez raczej do kalendarza bym tego nie dal
mamy na forum opisane takze 13 crxow- tylko tak jak napisalem: oni maja swoj kalendarz.
i teraz konkrety odnosnie kalendarza:
Mysle ze kazdy chcialby zobaczyc tam swojego Civica a miejsce jest bardzo ograniczone.
mamy 244 hatchbacki opisane i 27 sedanów a tylko 13 stron kalendarza. dokladanie innych "marek" (chodzi mi tu o crx) zmniejsza szanse wiekszosci na tym forum. Zrozumialbym gdyby Crxy nie mialy swojego forum i nie mielby takiej szansy znalezienia sie w kalendarzu. ale tak... to moze jeszcze wezmy samochody z dzialu "przyjaciele..."
To ma byc kalendarz tematyczny- a tematem jest Civic 4 gen a nie crx 2...
Jezeli bedziemy dodawac i za bardzo sie otwierac to dojdzie do tego ze BMW mojej dziewczyny tez bedzie moglo wystartowac w konkursie... (mamy prawie takie same naklejki na samochodach wiec chyba tez Civic ?
PS. ja prawdopodobnie nie wrzuce zdjec do konkursu bo padl mi komp a tam mialem zdjecia w wymaganym rozmiarze. Wiec powiedzmy ze jestem obiektywny i nie walcze o swoje
CRXy mi sie nie podobaja dlatego takim nie jezdze. Jakies takie sa... okaleczone
EOT.
Wracajac do tematu ta ankieta nie dostarczy odpowiedzi konkretnej- kazdy wynik jaki tu sie uzyska nie zmieni niczego. kazdy bedzie nadal wiedzial swoje.
kurde... to nie wybory
Wogole ankieta powinna brzmiec czy Crx 2 gen powinien znalezc sie w Kalendarzu "Civic 4g fanatics" 2008.
a temat czy crx to Civ to powinna byc dyskusja bez ankiety... bo to bez sensu.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Jak dla mnie temat brzmi Czy CRX to civic 4g?
wg mnie odp tak - ale o kalendazu nie iwem kto zaczal temat a tymbardziej o tym ze ma sie tam znalesc - zly pomysl
jestem uzytkownikiem crx'a poprzednio civika i dla mnei te auta roznia sie miedzy soba tak samo jak civic htb -> sedan
Crx'y maja swoja strone i wielu uzytkownikow civika zaglada takze na forum crxa i odwrotnie i jest fajnie. Na crxie sa kalendarze bryloczki smycze misie i baloniki i dobrze i niech takzostanie tu sa 4g i koniec nehc tak zostanie
wg mnie odp tak - ale o kalendazu nie iwem kto zaczal temat a tymbardziej o tym ze ma sie tam znalesc - zly pomysl
jestem uzytkownikiem crx'a poprzednio civika i dla mnei te auta roznia sie miedzy soba tak samo jak civic htb -> sedan
Crx'y maja swoja strone i wielu uzytkownikow civika zaglada takze na forum crxa i odwrotnie i jest fajnie. Na crxie sa kalendarze bryloczki smycze misie i baloniki i dobrze i niech takzostanie tu sa 4g i koniec nehc tak zostanie
What's broken...? My head...? Or the world...?
- lukiasz
- #Civic4g Member
- Kontakt:
zależy co jest w dowodzie ja np mam shuttle więc uważam że mam Shuttle an ie Civic czy civic Shuttle 
Tuning w RPM, Dealer wydechów Magnaflow i elementów zawieszenia Ultra Racing
http://www.rpmotorsport.pl
Tein, Toyo, Nokian, JBL, Infinity Defi, Koni, Motul, Drag Wheels, Rota, ATS, EBC, Sparco, i inne
http://www.rpmotorsport.pl
Tein, Toyo, Nokian, JBL, Infinity Defi, Koni, Motul, Drag Wheels, Rota, ATS, EBC, Sparco, i inne
A ja sie ostatnio przekonałem osobisice ze pomimo ze auta sa bardzo do siebie podobne jak kots powiedzial rzec by mozna blizniacze, to ja tak nie mysle bo nawet fotele z CRX od strzalu nie pasuja do 4G rozstaw prowadnic jest wiekszy trzeba sie nagimnastykowac zeby zaadoptowac je 4g. Nie spodziewalem sie tego myslalem ze kupie wezme srubki cyk cyk i juz nawet rozstaw srub mocujacych prowadnice z fotelem sa inne tak wiec nawet prowadnice z 4g nie podepnie sie pod fotel z CRX. Moje zdanie jest ze to nie sa te same auta tak dokonca. Pozdro 600
Pewnie ze nie pasuja bo sa inne tylnia kanapa nie pasuje, swiatla tylnie nie pasuja .. itak dalej i tak dalej.. ale deske mozna przelozyc boczki pasuja od drzwi kierownica jest ta sama i pod maska jest identycznie
zawieszenie jest to samo i chamulce sa te same, zderzaki nei pasuja ale mozna zaadoptowac, przednie lampy to to samo, skrzynie, silniki a fotele sa poprostu inne nizsze twardsze i maja inny rozstaw szyn.
No i jeszcze ejdna sprawa crx jest krotszy i ma menijszy rozstaw osi...
No i jeszcze ejdna sprawa crx jest krotszy i ma menijszy rozstaw osi...
What's broken...? My head...? Or the world...?
CRX to CRX,piękne auto
Ale civic 4g to civic 4g i nie ma dyskusji. Nie raz staje na światłach z crx i nie ma reakcji nawet na gaz do oporu
A ostatnio nawet starszy Pan jadący w cvc 4g pokazał mi ok...
Także nie rozumiem o czym rozmowa...CRX ma swoje forum, a my chcemy kalendarz z foto cvc....pzdr
EE9 
-
Szydeł