Polary klubowe - wybieramy wzór.
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Nie mam jak zważyć polara
średnia waga mnie interesuje a nie mam wagi elektronicznej
by później jakoś dokładnie wyliczyć koszta wysyłki bo jedni będą brali po 1 szt a inni znowu po 3 jak się deklarują... więc może ktoś pomoże
nie chcę zawyżać cen za przesyłkę...
A druga sprawa termin zapisów... ?
Jedni chcą szybko, drudzy piszą żeby to trochę potrwało ba mają inne wydatki...
Jak znów zrobimy zapisy żeby przekraczać konkretną ilość to wszyscy będą czekali do ostatniej chwili (tak jak z koszulkami było... 3 miechy zapisy trwały...)
Proponuje październik i listopad zapisy i wpłaty na polary to na święta będą.. bo w to że w miesiąc uzbieramy 50 szt. jakoś nie wierzę
A druga sprawa termin zapisów... ?
Jedni chcą szybko, drudzy piszą żeby to trochę potrwało ba mają inne wydatki...
Jak znów zrobimy zapisy żeby przekraczać konkretną ilość to wszyscy będą czekali do ostatniej chwili (tak jak z koszulkami było... 3 miechy zapisy trwały...)
Proponuje październik i listopad zapisy i wpłaty na polary to na święta będą.. bo w to że w miesiąc uzbieramy 50 szt. jakoś nie wierzę
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Ehh już chciałem zacząć zapisy, a tu kolejny problem
Nikt z nas nie wpadł na to że haft logo H z tyłu kołnierza to słaba sprawa (jak mi podpowiedział wykonawca) z dwóch prostych względów:
1. haft będzie przebijał na lewą stronę kołnierza, przez co będzie "gryzł" w kark - lipa
2. po odwinięciu kołnierza będzie widoczna "lewa strona" haftu - lipa
Moja alternatywa - robimy wzór 5 ?

Proszę Was - wypowiedźcie się szybko.
Nikt z nas nie wpadł na to że haft logo H z tyłu kołnierza to słaba sprawa (jak mi podpowiedział wykonawca) z dwóch prostych względów:
1. haft będzie przebijał na lewą stronę kołnierza, przez co będzie "gryzł" w kark - lipa
2. po odwinięciu kołnierza będzie widoczna "lewa strona" haftu - lipa
Moja alternatywa - robimy wzór 5 ?

Proszę Was - wypowiedźcie się szybko.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board