Może temat się przyjmię może nie. Gdzieś na innym forum spotkalem sie z takim tematem i był dość popularny. Moze to sie okazać dosyć pomocne. Jeżeli uznacie że temat jest nieprzydatny to proszę moderatora o usunięcie. Czekam na Wasze opinie i wypowiedzi.
Także ja zacznę :
Jestem aktualnie od 2 dni bezrobotny Wczesniej pracowalem w Call Center w Warszawie.
Ostatnio zmieniony 2007-10-02, 15:13 przez geras, łącznie zmieniany 1 raz.
Praktykowałem, oraz pracowałem w prywatnym warsztacie jako mechanik samochodowy.
Aktualnie szukam pracy jako dostawca, kurier na kat. "B", ewentualnie mechanik.
Propozycje pracy na PW
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
trochę ten temat idzie w złym kierunku,
powinni sie wpisywać ludzie którzy gdzieś pracują,
i napisane przez nich informacje mogły by sie przydać w załatwieniu czegoś
a nie ci którzy poszukują pracy to nie giełda pracy...
Dobrze w takim razie wypowiadamy tylko tylko o tym gdzie pracujemy a nie czego szukamy. Ewentualnie jezeli kogos cos zainteresuje to pw do danej osoby, co by nie zaśmiecac.
Ja sobie racuje w Łączpolu (partner tpsa) jako specjalista ds. uslug szerokopasmowych i sieci dostępowej.
Ogólnie mówiąc wszystko co się wiąże z transmisją to do mnie
Ja jako, że jestem jeszcze studentem dorabiam jakos sprzedawca w sklepie oraz w jeszcze jednym oddziale firmy jako pomoc od wszystkiego (handlowiec, magazynier, kierowca )