Auto moim zdaniem bardzo ładne. Jeżeli rzeczywiście jest od drugiego właściciela w Polsce to jest warte tej ceny. Nie wiem kto sprzedaje ale wiem kto z forum sie do niej przymierza
G-Unit pisze:Auto moim zdaniem bardzo ładne. Jeżeli rzeczywiście jest od drugiego właściciela w Polsce to jest warte tej ceny. Nie wiem kto sprzedaje ale wiem kto z forum sie do niej przymierza
Czy ktoś wie czy D16A9 miały szyberdach tak jak inne ED7??
Ta z ogłoszenie nia ma!!
Po dachowaniu??
kulesz, w podpisie masz ed6 to dlaczego mial bys miec inne fotele? do tego w ed6 jest normalnie szyber, czasami sie zdaza ze nie... wydaje mi sie ze to tylko kwestia danego modelu.
napisałem "miała"bo już ma ją ktoś inny ale było to ED7 z motorem d16a9 z końcówki produkcji i miało to szyber ale tapicerke z ed6 być może poprzedni właściciel coś tam kiedyś kombinował choć nie bardzo chce mi się w to wierzyć bo auto było w jednych(kobiecych) rękach od nowości.
Z tym szyberdachem to chyba różnie bywało....raz był raz nie i to że auto nie posiada szyberdachu nie kwalifikuje go do dachowania ..... zresztą najprostrzy tester lakieru a alledrogo prawdę Ci powie