pozdro
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Nie ma sie co wstydzić każdy kiedyś nie wiedział oco chodzi.Już Ci tłumaczę. Kupuję model na polskich stronach internetowych lub zagranicą te za granicą są tańsze są to części plastikowe które trzeba ze sobą skleić lub tzn "na zatrzask" wszystkie rzeczy są dobrze odwzorowane i wszytsko musisz sam skleić.grajos pisze:Moze zadam głupie pytanie ale jak Ty to robisz?
Materiały to Spreje,farbki(do wnętrz modeli), felgi i inne dodatki te pierwsze dwa co wymieniałem kupuję u mnie w mieście,używam spreji firmy MOTiP , farbki to różnie Humbrol lub Pactra, felgi i inne dodatki niestety muszę zamawiać z zagranicy lub jak sie znajdzie gdzieś w Polsce jakiś sklep dobrze zaopatrzony to wtedy tu kupuję.Najczęściej ściągam je z Japonii bo tam jest najtaniejgrajos pisze:skąd materiały bierzesz?
tak wycinam karoserie i inne rzeczy z tzn "wyprasek" takie małe ramki z których sie wyłamuje rzeczy i przykleja.grajos pisze:Wycinasz to z czegoś czy coś?
Heh niestety nie dałem radyZlewiK pisze:A kiedy Ksawi skończysz rzeźbić tego crx/civic`a 4g ?
TakG-Unit pisze:Te czerwone ranty felg sam malowałeś???
Nie. Będą czarne.NoRo pisze:Daj zderzaki pod kolor i bedzie kozak