Panna mnie rzuciła!;)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Panna mnie rzuciła!;)
Wiecie co panna mnie rzuciła zdradzała niegodna suka ale dzieki tej stronce jakos moge sie wyluzowac:) ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ostatnio zmieniony 2007-09-13, 09:00 przez TomekWawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
-
DexxxSzczecin
- #Civic4g Member
to prawda mam Civica tyle ze heble rozebrane i jezdzic nie moge ale tylko tym zyje to jest najleposzy motyw civic
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Nie no Dzida nie taki hardcore wkoncu to dział o wszystkim a ja do tego podchodze z jajem heheh
-
Krychu
jesli jej nie kochałes, to czym sie przejmowac w ogóle
jak zdradzala, to powinienes pierwszy rzucic taka szmate
no chyba, ze byles z nią tylko dla wiadomo czego, po to by nie placic innym miłym laseczką za takie usługi
wiadomo nie od dziś - HONDA lepsza
Honda zawsze z bólu wyleczy, chocby było wiele powodów![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
jak zdradzala, to powinienes pierwszy rzucic taka szmate
no chyba, ze byles z nią tylko dla wiadomo czego, po to by nie placic innym miłym laseczką za takie usługi
wiadomo nie od dziś - HONDA lepsza
Honda zawsze z bólu wyleczy, chocby było wiele powodów
ale bym jej wyj**** w pysk no ale az taki h** to nie jestem
Ostatnio zmieniony 2007-09-13, 00:42 przez TomekWawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha, ja jak się ostatnio tak grubo wkur**łem to zrobiłem nocny wypad do gdańska i spowrotem do gdyni.
Nie muszę chyba dodawać, że to nie był powolny przejazd.
Jak się objedzie któregoś z kolei przeciwnika to się humor od razu poprawia.
Polecam, to 10x lepsze od zalewania się w trupa /płakania w poduszkę/ żalenia się na forum.

Tylko trzeba trochę uważać, żeby nie przesadzić, bo z emocjami za kółkiem to różnie bywa.
Rób heble i zamiast panienki możesz rżnąć hondzinę aż po odcinkę. 
Tylko trzeba trochę uważać, żeby nie przesadzić, bo z emocjami za kółkiem to różnie bywa.
było ED7 D16Z2+, jest 323 GTX BF 1.6T 

heheh rżnięcie hondy jest najlepsze masz rację nie ma to jak pożądnie dać do odcinki heheh