Jak wgrać avatar?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Jak wgrać avatar?
Powiedzcie mi bo walkuje temat od x czasu i za chorobe nie wiem jak wstawić foto żeby wyświetlało się z lewej strony ekranu tu gdzie aktualnie jest znak zapytania nie dojdę sam za chiny
Ostatnio zmieniony 2007-09-11, 18:27 przez TomekWawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Hejka!
Wybierasz zakładkę Profil następnie wybierasz Panel kontrolny avatorów i po prawej stronie masz Wyślij obrazek z twojego komutera także klikasz Przeglądaj i wybierasz obraz który chcesz zamieścić
Wysłany avator pokaże się zamiast obecnie widniejącego znaku ? hehe tak więc do roboty 
Pozdrawiam
Wybierasz zakładkę Profil następnie wybierasz Panel kontrolny avatorów i po prawej stronie masz Wyślij obrazek z twojego komutera także klikasz Przeglądaj i wybierasz obraz który chcesz zamieścić
Pozdrawiam
Tola
ale jak tak robie od 3 miesięcy i lipa czasem mam ochote rzucić monitorem albo poprostu skatować civa ale tymczasowo nie jeździ;( tam niżej jest jeszcze coś takiego po dodaniu jak wyślij adres 2 okienka
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Tak nie wrzuci ponieważ nie ma już miejsca na klubowym serwerze. Wrzuć obrazek na imageshack.us a potem wklej adres tego obrazka w panelu avatarów "Wyślij obrazek z adresu:Tola pisze:Hejka!
Wybierasz zakładkę Profil następnie wybierasz Panel kontrolny avatorów i po prawej stronie masz Wyślij obrazek z twojego komutera także klikasz Przeglądaj i wybierasz obraz który chcesz zamieścićWysłany avator pokaże się zamiast obecnie widniejącego znaku ? hehe tak więc do roboty
Pozdrawiam
Wpisz adres, pod którym zlokalizowany jest Twój obrazek, zostanie on skopiowany na tę stronę."
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
juz tłumacze.
Pamietaj zeby przed wgraniem obrazka zmiejszyc jego rozmiar do prawidlowego czyli nie wiekszego jak 120 pix szerokosci i 173 wysokosci ( to sa wymagania do avatara, do obrazka do podpisu jest sa inne )
1) wchodzisz na imageshack.us
2) wysylasz ze swojego kompa obrazek
3) po wgraniu obrazka z samego dolu kopiujesz link do swojego obrazka czyli ma to forme taka: http://img212.imageshack.us/img212/4594/obrazek.jpg
4) teraz wchodzisz na forum w zakladke "Profil" nastepnie w "Panel kontrolny avatarów" i w ramke obok napisu "Wyślij obrazek z adresu" wklejasz link ktory skopiowales w punkcie 3.
Juz prosciej nie mozna
Pamietaj zeby przed wgraniem obrazka zmiejszyc jego rozmiar do prawidlowego czyli nie wiekszego jak 120 pix szerokosci i 173 wysokosci ( to sa wymagania do avatara, do obrazka do podpisu jest sa inne )
1) wchodzisz na imageshack.us
2) wysylasz ze swojego kompa obrazek
3) po wgraniu obrazka z samego dolu kopiujesz link do swojego obrazka czyli ma to forme taka: http://img212.imageshack.us/img212/4594/obrazek.jpg
4) teraz wchodzisz na forum w zakladke "Profil" nastepnie w "Panel kontrolny avatarów" i w ramke obok napisu "Wyślij obrazek z adresu" wklejasz link ktory skopiowales w punkcie 3.
Juz prosciej nie mozna
Bo Życie jest zbyt krótkie by jeździć DIESLEM 
o kur.... walczymy, nie za huja nie wiem jak wejsc w imageshack.us gdzie ta funkcja widze tylko imageshack na dole strony ale mnie nosi
imageshack.us to strona internetowa ! www.imageshack.us i tam wgrywasz zdjecie
Bo Życie jest zbyt krótkie by jeździć DIESLEM