ciekawe ogłoszenie:)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3246976 czyje to?? Ktoś zna?? Jestem zainteresowany 
Co jest z tymi EE9 ??
Zmieniają właścicieli jak rękawiczki..
Jakaś wada ukryta która ciągnie po kieszeni ..Nie wierze,że ludzie je sprzedają bo dużo palą,z resztą ktoś kto decyduje się na iVT powinien wiedzieć, że troszkę więcej wciąga niż ED..
Wiec jak panowie co jest z LIPKOWYM sprzętem nie tak, zamierzam w środę jechać do 3City i nie chciał bym sie rozczarować..
Zmieniają właścicieli jak rękawiczki..
Jakaś wada ukryta która ciągnie po kieszeni ..Nie wierze,że ludzie je sprzedają bo dużo palą,z resztą ktoś kto decyduje się na iVT powinien wiedzieć, że troszkę więcej wciąga niż ED..
Wiec jak panowie co jest z LIPKOWYM sprzętem nie tak, zamierzam w środę jechać do 3City i nie chciał bym sie rozczarować..
[ot]ciapexx nie znam powodu dlaczego Lipek sprzedaje swoje ee, nie chce wymyślać dziwnych teorii, tylko mnie tak jak sveniego ciekawi dlaczego ostatnio ludzie pozbywają się swoich iVT. Poważnie zastanawiam się nad tym czy kupić ed czy wydusić jeszcze troche i zainwestować w ee. Wiem z jakimi kosztami wiąże się ee, ale w końcu jakbym chciał mieć wszystko tanio to bym kupił golfa
może to tylko taki zbieg okoliczności z tymi sprzedażami, ale daje do myślenia
moje pytanie do posiadaczy ee: czy coś z tymi autkami jest nie tak ? warto bawić się w ee czy lepiej ed ?[/ot]
edit: do postu niżej i innych które może się pojawią: nie chodzi mi o auto Lipka ani żadnej innej osoby, tylko ogólnie o auto jakim jest ee9
moje pytanie do posiadaczy ee: czy coś z tymi autkami jest nie tak ? warto bawić się w ee czy lepiej ed ?[/ot]
edit: do postu niżej i innych które może się pojawią: nie chodzi mi o auto Lipka ani żadnej innej osoby, tylko ogólnie o auto jakim jest ee9
Ostatnio zmieniony 2007-08-19, 18:35 przez Tux, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Lipek już nie sprzedajeTux pisze:ciapexx nie znam powodu dlaczego Lipek sprzedaje swoje ee, nie chce wymyślać dziwnych teorii, tylko mnie tak jak sveniego ciekawi dlaczego ostatnio ludzie pozbywają się swoich iVT. Poważnie zastanawiam się nad tym czy kupić ed czy wydusić jeszcze troche i zainwestować w ee. Wiem z jakimi kosztami wiąże się ee, ale w końcu jakbym chciał mieć wszystko tanio to bym kupił golfamoże to tylko taki zbieg okoliczności z tymi sprzedażami, ale daje do myślenia
moje pytanie do posiadaczy ee: czy coś z tymi autkami jest nie tak ?
2. pomysł sprzedaży wynikał ze wzgl. osobistych a nie wad auta.
3. nie zaczynajcie bić piany, że sprzedawał, teraz nie sprzedaje olaboga... zmienił zdanie i miał do tego prawo. to jego auto i może z nim robić co mu się podoba
made in japan - made in perfect