zayonnc, jestem kolejna osoba która cie popiera.
Nie rozumiem tego całego "show" bo teraz to już chyba tylko tak można nazwać, poza tym uważam że gdyby ci ludzie nie jechali na jakieś pielgrzymki czy inne związane z kościołem pierdoły (sorry za takie określenie, ale jak ktoś potrzebuje Boga to jest wszędzie, a nie w budowlach z krzyżykiem wyrastających jak grzyby po deszczu) to by była jedna informacja w wiadomościach że tyle zginęło, tyle rannych, w tym i tym miejscu, najwyżej za pare dni była by krótka wzmianka o powodzie wypadku jak by nie było wiadomo od razu. I na tym by się skończyło...
Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem, ale takie jest moje zdanie.
Tragedia we Francji :( [*]
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Panowie, nie popadajmy w skrajności - niewątpliwie takie wypadki to są tragedie ja tylko chciałem zasugerować to, że nie jest etycznym zbijanie kapitału na takich wydarzeniach. Nie powinniśmy mówić, że mamy to w dupie.
Ciekawy cytat "Jedna śmierć to tragedia, milion to statystyka." Zgadnijcie czyje to stwierdzenie?
Pozdr
Ciekawy cytat "Jedna śmierć to tragedia, milion to statystyka." Zgadnijcie czyje to stwierdzenie?
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku