Wołowski tuning

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

Wołowski tuning

Post autor: bencol »

Czasami śmieszą mnie ludzie którzy robią coś takiego z auta.Nie mogłem się oprzeć żeby Wam przedstawić jak w moim mieście tuninguje się auta.Jest jeszcze podobnie przebajerowana V g cifa ale foto zrobie może kiedyś.Nie nabijam się z tego ,ale ja osobiście nie mógłbym czymś takim jeździć.Może i jakoś to będzie wyglądało w przyszłości :wstyd: ,ale mógł gość do końca to zrobić i pomalować, a nie wyskakiwać w barwach Polski. :wstyd: :wstyd: :wstyd: MOJE miasto :D :wstyd:
Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: DODi »

No niestety wiekszosc ludzi w polsce tuninguje swoje auta na wzór pokazanego powyżej przykładu... Niestety ja wyznawca tuningu tego typy nie jestem i nigdy nie byłem, od roku liczy sie tylko JDM !!
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Gdyby rzucić lakier, pościągac te durne dokładki to dla fana tejże marki (każdy lubi co chce...) byłaby niezła furka, a tak to szpachleks pokazuje :/
Awatar użytkownika
DRAG
#Civic4g Member

Post autor: DRAG »

Hehe rewelka.Ja jak wstawiałem nowy tył do firmowego poloneza trucka którym jeździłem.To śmigałem nawet jak z tyłu była sama rama.To była jazda palił gumy nawet na 3 biegu :D
Obrazek Masz problem z autem możemy ci pomóc,naprawy bieżące,swapy,układy hamulcowe,elektryka.Zapraszamy 505 - 225 - 052 , 510 - 213 - 585
Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

jak już wspomniałem jest niestety jeszcze honda V g którą postaram się pokazać w najbliższym czasie.ja również jestem przeciwnikiem takich bajerów. :wstyd:
Scroodge

Post autor: Scroodge »

no wyluzujcie ludziska moze gosc nie ma drugiego auta i jest wlasnie w tarkcie prac a akurat musial po bulki do sklepu jechac czy cos :P

Szpachla + dokladki niech peirwszy rzuci kamien co nie ma chocby jednego z tych elementow w aucie :P
Awatar użytkownika
wh00per
#Civic4g Member

Post autor: wh00per »

ja w tym tygodniu bede takim jezdzil, bo oddalem swojego do blacharza wymienil mi przerdzewiale progi i nadkola, dzis odebralem niunie (4dni przed terminem LOL), robota pierwsza klasa a dopiero za tydzien jade lakierowac. W czwartek, piatek i sobote musze czyms jechac do roboty, mam nadzieje ze nikt sie ze mnie nie bedzie smial...
Scroodge

Post autor: Scroodge »

ja np treaz mam zaklejone tasma zwykla lepiaca dziury w klapie od bagaznika bo sciagnelen ten taki spojler ala jdm :P a ze blacharz i lakiernik za jakies 4tyg ;/ to mam 4 latki z tasmy :P
Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

ok. ale ten gość jeździ już jakiś czas i chyba jest z tego dumny( w moim mniemaniu)
Awatar użytkownika
Szybik
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Szybik »

Czy dumny to tego nie możesz stwierdzić.
Ja przez dwa miechy musiałem jezdzić autem podobnie wyglądającym (dotknął mnie mały kryzys finansowy). Nawet jak tankowałem samochód na stacji to widzałem ironiczne uśmieszki innych ludzi. Z resztą sam zobacz :wstyd: :
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobas
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Bobas »

[OT]te opony co leza to w sam raz by byly do zelazka :rotfl:[/OT]
civic ED7 - sprzedany
civic EE9 - sprzedany
nismo RS13 - sprzedane
EG5 b16 - sprzedane
EG6 - sprzedane
Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

ale w twoim aucie widać że naprawiałeś najprawdopodobniej nadkola,progi i zderzak nowy,bo chciałeś doprowadzić do dobrego stanu hanie,a opelek jest mega tuningowany i wozi na sobie 20kg. spojlerów i szpachli.jest więc różnica między naprawą auta,a mega power wiejskim tuningiem :looka: :wstyd:
ODPOWIEDZ