Nowa wyszukiwarka na forum .....
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
posty nieprzeczytane
siemanko, od dosc dlugiego czasu jest ten sam problem
wchodze na forum , widze przykladowo 150 postow nie przeczytanych, wchodze w dany dzial, temat klikam na niego i co widze ....pierwsza strone topicu i musze skakac po stronach szukajac postow ktorych nie czytalem , nawet kolor kopert jest taki jak bym te tematy odwiedzil..??
i moje pytanie ...cos nie teges na forum dziala czy to moj komp??
pozdroo
EDIT:po wyslaniu tego tematu wszystkie tematy (okolo 60) zniknely z listy nieprzeczytanych
wchodze na forum , widze przykladowo 150 postow nie przeczytanych, wchodze w dany dzial, temat klikam na niego i co widze ....pierwsza strone topicu i musze skakac po stronach szukajac postow ktorych nie czytalem , nawet kolor kopert jest taki jak bym te tematy odwiedzil..??
i moje pytanie ...cos nie teges na forum dziala czy to moj komp??
pozdroo
EDIT:po wyslaniu tego tematu wszystkie tematy (okolo 60) zniknely z listy nieprzeczytanych
Re: posty nieprzeczytane
kosa pisze:nawet kolor kopert jest taki jak bym te tematy odwiedzil..??
U mnie też występuje ten problem już od dłuższego czasu. Czasem to działa, czasem nie. Troszkę to irytujące bo zbija z tropu, ale już się nawet przyzwyczaiłem żeby nie sugerować się kopertami.
A mnie niesamowicie denerwuje wyszukiwanie czegokolwiek na forum..
Wpisuje hasło: wymiana chłodnicy. wyskakuje wszystkiego od zaje** ale nie to czego szukam..
Zaryzykuje ostrzeżenie od wodza i napisze nowy topic bo sie doszukać nie moge
Wpisuje hasło: wymiana chłodnicy. wyskakuje wszystkiego od zaje** ale nie to czego szukam..
Zaryzykuje ostrzeżenie od wodza i napisze nowy topic bo sie doszukać nie moge
Niedzielne ofiary i oprawcy niedzielni - każdy ponad każdym - Wszyscy najmądrzejsi