Ulotkę mam jak tylko zakupie tusz to drukne parenascie sztuk bo w Opolu jeździ kilka 4G. A tak się spytam są jakieś naklejki z logo forum bo chętnie bym nabył
mam troszke ulotek ktore nareszcie zrobil mi ojciec wiec z gory przepraszam za zasmiecanie komus za szyba ale niezawsze wiadomo czy samochod juz jest na forum ale zostawie za kazda wycieraczka jak tylko sie znajdzie 4 gen i do reki tez bede rozdawal na swiatlach jak napotkam
Ostatnio zmieniony 2007-05-11, 09:26 przez MichałO, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczoraj w Ostrowcu Świętokrzyskim zapodałem ulotkę jednemu żelazku pod Billą i wcześniej innemu pod WSBiP. Może się dołączą do rodzinki 4G
Mało jest nas z tego terenu
a ja właśnie teraz drukuje sobie ulotki :-). Dzisiaj jadąc z bratem trochę się przestraszyłem (jechałem fiatem UNO) w odległości 200-300 metrów zauważyłem 4 gen... była identyczna od mojej .... a kluczyki od 4gen miałem w kieszeni ... byłem na tyle zdenerwowany z bratem , że z una wyciągliśmy tyle co się da by dogonić ten samochód. Okazało się , że ktoś z mojej miejscowości zakupił sobie civ srebrnego i miał już nasze (KOS) rejestracje No ale swoje przeżyłem w niedziele sobie ogarnę okolice i do każdej 4gen or crx (sporo tego jeździ) załaduje ulotkę pod wycieraczkę lub osobiście wręczę Rośniemy w siłę i o to chodzi .