Wizyta na jeziorkiem, byl juz ktos?

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
szczepan358
#Civic4g Member

Wizyta na jeziorkiem, byl juz ktos?

Post autor: szczepan358 »

Ja wlasnie wrocilem z Przyjezierza, woda cieplutka, ludzi tak w sam raz, a jak w waszej okolicy?dzieje sie juz cos nad woda? (Oczywiscie bylismy Hania co prawda 5g ale zawsze H :super: )
Awatar użytkownika
Randal
#Civic4g Friend

Post autor: Randal »

Byłem w Przyjezierzu w niedzielę ale tylko sobie pojeździliśmy, zjedliśmy i do domu :) Było trochę chłodno jeszcze.

A tak wogóle to woda ciepła że aż da sie kąpać?
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Awatar użytkownika
szczepan358
#Civic4g Member

Post autor: szczepan358 »

wiadomo, jak sie wchodzi to oja pier... jaka zimna ale 2 minutki i juz ok mozna hasac do woli, tylko poziom wody jest wysoki i w pewnym miejscu na odicnku 2m tracisz grunt, nie ma jeszcze bojek ani ratownikow, wiec jak ktos nie umie pływac musi uwazac.
Randal, z Zambrowa przywedrowales do Przyja? kawal drogi :)
[ot]widzielem jedno 4g czerwone ale tochyba nikt z naszych[/ot]
Awatar użytkownika
Randal
#Civic4g Friend

Post autor: Randal »

Wracaliśmy z Brodnicy i mieliśmy "po drodze" hehe ;)
Fajne miejsce i podobno zatrzęsienie ludzi w sezonie co zresztą widać po ilości lokali.

No to skoro woda ciepła czas najwyższy mazury zaatakować :]
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
grajos
#Civic4g Member

Post autor: grajos »

Lepiej kaszuby zaatakujcie :hyhy: Dzisiaj bylem nad jeziorkiem Węgorzewo w Sulęczynie,woda zaj......a,poplywalo sie troche na pontoniku,poopalalo...... ahhh,az sie nie chce wracac do roboty :zalamany:
Awatar użytkownika
tfidos
#Civic4g Member

Post autor: tfidos »

JA dziś bylem z moją kobietą nad jeziorkiem. Zalesie koło Chełmży koło Torunia :)
Woda wyjebanie zimna ale luzik :) Za to spliłem się na raczka...czerwony :P
EJ2: mix D15B7+D16Z6 :)
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

Ja byłem 3 tyg temu na Mazurach pierwszy raz w życiu. Super miejsce. Kilka jeziorek zaliczyłem, ale jajec nie moczyłem bo tylko kaczory pływały - nikt więcej, taka zimna woda była. :D
Randal przejeżdzałem przez twoją wioskę :D nawet jedno 4g widziałem w centrum :)

Wczoraj miałem się wybrać na pojezierze łęczyńsko - włodawskie, ale sesja mnie dopadła i trzebabyło się kisić w domu ehh :( Znajomi byli - woda podobno zupa...
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
G-Unit
#Civic4g Member

Post autor: G-Unit »

Z racji tego że jestem po maturze i nie bardzo mam co robić nad jeziorkiem bywam często. Dosłownie 3 kilometry od mojej miejscowości jest malutike jeziorko Smerzyn. Woda czysta jest, stoliki są, pomost jest, siatkówka plażowa jest - żyć nie umierać :cool: Jajec też jeszcze nie mocze ale miło sobie pogrilować i popiwkować :D
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

Post autor: zayonnc »

G-Unit szczęściarz z Ciebie, też bym chciał być po maturze i dopiero zaczynać studia a tu niestety w środę miałem bal absolutoryjny, który definitywnie zakończył studia i jakoś tak mi się strasznie żal zrobiło i generalnie dół. Mówię Ci dobrze wykorzystaj czas studiów, bo po nich to koniec "dzieciństwa" i zaczyna się kierat związany z pracą :kwasny: koniec luzu, imprez itp. Rany ale mam dziś dowalony humor a jak jeszcze przejrzałem zdjęcia z balu to już w ogóle - sorry, że przy okazji Was dobijam swoimi głębokimi przemyśleniami :/
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Awatar użytkownika
first3
#Civic4g Member

Post autor: first3 »

Także byłem wczoraj nad jeziorkiem niedaleko Bydgoszczy:) Woda znośna , nie gorąca ale jajecka zanurzyłem na początku cieżko było ale dało rade :) Piękna sprawa, tylko tak jak i niektórzy z was studia-sesja-praca wsio naraz!!
I to nie prawda ze jak sie pracuje to koniec z imprezami, gdyby nie te studia zaoczne to bym bardziej szalał ....ahahahahah

aha nagrałem filmik z powrotu z nad wody ujęcie z szyberka, pare wyprzedzanek itp, ale niestety najistotniejsze sie nie nagrało :/ ahh te telefony :( za mało pamięci mają POZDRO FOR ALL
:)
G-Unit
#Civic4g Member

Post autor: G-Unit »

zayonnc pisze:G-Unit szczęściarz z Ciebie
zayonnc moje szczęście długo nie potrwa bo do przyszłego piątku - potem też idę do pracy bo jakoś sobie nie wyobrażam siedzieć przez większość wakacji w domu ;) Utrzymanie autka też kosztuje :zdegustowany:
zayonnc pisze:Rany ale mam dziś dowalony humor a jak jeszcze przejrzałem zdjęcia z balu to już w ogóle - sorry, że przy okazji Was dobijam swoimi głębokimi przemyśleniami :/
Pozdr
Znam to uczucie. Miałem tak po zakończeniu liceum :zalamany: Jak oglądałem zdjęcia ze studniówki to beczeć mi sie chciało :( Kończy sie jakiś etap życia to człowiek jakiś taki skłonny do refleksji :)
Pozdro
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

Post autor: zayonnc »

Powiem Ci tak, ja po liceum w ogóle o tym nie myślałem, jakoś na mnie aż tak zakończenie liceum nie zadziałało, może dlatego, że wiedziałem, że pójdę na studia i tam spotkam część ludzi z liceum i jakoś to się potoczy dalej. Niestety po studiach to wygląda nieco inaczej. Wiesz zawsze jak zbliżają się wakacje to jakoś taki czas rozstań itp, ale tym razem w październiku już nie będzie powrotu i to trochę zmienia postać rzeczy :/ Nawet sobie nie zdawałem sprawy, że 5 lat tak szybko zleci. Dobra koniec OT piszcie o czymś przyjemnym - BTW mam nadzieję, że w przyszłej pracy poznam jakiś fajnych ludzi ;)
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
ODPOWIEDZ