Pierwszą odda za 7200 z alumami bo wiem i wiem tez ze warto bo fajny. Co do 2 auta to jest ono z Katowic stało zawsze na Moniuszki i zawsze je podziwiałem choc nie wiedziałem co to jest dopoki nie miałem swojego A9. Blacha nie bardzo duzo rdzy na nadkolach i ogolnie wypłowiał lakier za to wiem ze nie bity i nic nie robione z blachafull oryginał tylko ten przebieg... jeździłtym starszy koles teraz kupił civa 7gen czarnego tez (ten w rozliczeniu) z tego co widze to stoi w salonie JKK w katowicach przy serwisie. Mamy tam z DODem znajomego kierownika salonu wiec napewno jest mozliwosc sprawdzenia stanu technicznego fury wiec jakby ktos był zainteresowany to mozemy podjechac.
Ostatnio zmieniony 2006-04-22, 10:17 przez wOOx, łącznie zmieniany 1 raz.
Znam to auto - widziałem je z bliska i zdecydowanie nie polecam. Może jako dawca części byłby dobry.
Ten samochód próbują sprzedać od mniej więcej 8 miesięcy. Zwróćcie uwagę na drugie zdjęcie - to chyba wnętrze ze stare opela corsy?
jeszcze jakby jakieś d16 pod machą było to można się skusić za taką cene Lecz za D13 i w takim stanie bym nie dał tych pieniędzy. A co do zdjęcia wnętrza to pewnie pomyłka.