golem pisze:Będzie raczej nieciekawe ogłoszenie, jako przestroga.
Tutaj
Wrocław, Kolejowa.
Na zdjęciach jako tako. Teraz do sedna:
no i taki stan jest, ale cena za wysoka
golem pisze:- dziury w nadkolach, przy progach,
normlne w honach, do zrobienia
- wstawiana przednia szyba
to dobrze moze przez kamień, a nowsza szyba jak 16, czy 17 letnia to lepiej - mniej uciażliwa jazda w nocy
golem pisze:- przednia listwa nie do końca gra z błotnikami
szczegól, który jest do zrobienia również i ma z nim problem duża czesc posiadaczy naszych civiców
- wstawiany szyberdach, który lubi przeciekać
wolałbym już nie mieć go, ale mozna uszczelnić, cały dzień może przy tym zlecieć, ale też nie ma problemu
golem pisze:- przebarwienia na lakierze
polerka i będzie jak nowy,a cena przez to mozę grubo spaśc....
golem pisze:- prawa strona zarysowana na drzwiach i tylnym błotniku
do zrobienia, jak nie jest strasznie to mozna jakiś czas pojejździć, a cen ateż duzo spada w tym momencie
golem pisze:- wydech do zrobienia
masz powód, zeby zrobić przelot
golem pisze:- przy 5000-6000 RPM kopci na siwo
wydaje mi, sie, ze to chyba dobrze, ale musiałbym sam na to spojrzeć, jak smoła nie leci, to nie jest tragicznie....
- coś wylatuje z rury (woda ?)
moze być woda, jeśli nie ubywa płynu chłodniczego to można to olać
golem pisze:- licznik najprawdopodobniej kręcony (zatrzymał się między 1 a 2 tam gdzie setki tysięcy kilometrów

mógłbyc kręcony, a mogło tez sie samo tak stac, ale raczej był kręcony, zresztą jak duza większość aut w PL
golem pisze:- poszewka na siedzeniu kierowcy zszywana nitką w amatorski sposób
a co to za problem zrobic w profi stylu?

Takie tam pierdy wypisałeś, oczywiscie, jesli kolo przez telefon gadał blacha w idealnym stanie, zero rdzy, wydech w 100% sprawny, wszystko jak talala, nic do wymiany, to mozna sie wkurzyc, ale tez można było dużo zejsć z ceny i kupic, zreszta ciezko mi jest tak pisac posta, nie widziałem auto, to moge snuc domysły jak one tak naprawde wyglądało.....pozdro i napewno znajdziesz lepsza jak będziesz szukał dobrze, ale pamietaj,z ę nowej nie znajdziesz, bynajmniej nie za 5tys

.